уторак, 29. октобар 2013.

Холокауст III

Холокауст III

Варг Викернес
Нису сви лудаци исти. Нити се сва масовна убиства извршавају на исти начин.
Хајде да вам дам један пример на који начин трули режими у европским државама, док ово говоримо, извршавају свој европски холокауст: сваке године се, само у Енглеској и Велсу, изврши око 180,000 абортуса…. Већина њих су савршено здраве европске бебе, убијене пре него што им је дозвољено да виде светлост дана. У име феминизма, наравно, који даје европским женама право да убијају свију сопствену децу, чак ни не говорећи оцу детета. Феминизам им даје и морално право да то раде. Да, на неки болестан начин, феминизам је успео да оправда ово чедоморство, од стране рођене мајке!
Ко профитира од овог? Ко прижељкује овакав исход?

Коме владари наших европских народа стварно служе? Свакако не служе интересима Европе, то је сигурно.
Ако узмемо да је статистика Енглеске и Велса репрезентативна за целу Европу, знамо да није али ипак, можемо доћи до приближног броја европске деце које се сваке године убије на овај начин.
Велс, популација = 3 милиона. Енглеска = 53 милиона.
Европа, популација = 739 милиона.
3 + 53 = 56 милиона, око 180.000 абортуса сваке године.
180.000 / 56 ≈ 3214.
3214 * 739 = 2.375.146.
Тако да се отприлике 2,3 милиона Европљана убије сваке године, само у Европи. То је 23 милиона задњих 10 година.
Сада, ови бројеви су веома непрецизни, али хајде да узмемо да је маргина грешке 50%. Тада говоримо о више од милион Европљана, убијених сваке године!
Колико је Европљана убијено на овај начин од Другог светског рата?
Свуда имамо споменике и музеје холокауста за оних “6 милиона”, али шта је са нашим сопственим милионима? У реду је да пустимо друге да увлаче наше жене у учешће у овом геноциду? У реду је да се претварамо да се ово не дешава, у овом тренутку док о томе говоримо? У реду је да се захтева да се осећамо лоше због других жртава масовних убистава, док у исто време игноришемо масовно убиство наших сопствених новорођенчади?
Не мислим да је то у реду.
HailaR Fraujon!
О не! Какав неуспех! Ова није убила сопствено дете! Она је очигледно нео-нациста испраног мозга!
_54709183_bfeed
Ова већ има троје деце и четврто на путу. Није ни чудо зашто је социјалистичка влада Француске послала полицију да јој пуца у врата и одведе је у затвор. Где су се можда надали да ће да изазову спонтани абортус? И зашто не носи штикле и не ради у граду?! Зашто та хаљина није кратка, чак ни провокативна? Зашто уопште не носи шминку (која је тестирана на затвореним и измученим животињама)? Чак и скупља храну из природе!? Пошаљите полицију! Нааааапад!
IMG_9802
Још једна зла и очигледно (од стране мушкарца) угњетавана жена – приказана са својим демонским породом.
woman-diary-breast_feeding
Превео са енглеског Александар Маслар

Нема коментара:

Постави коментар