недеља, 27. октобар 2013.

Холокауст I

У школи учимо званичну историју, учимо о свим могућим врстама злочина који су починили Немци, током Другог светског рата. Данас нам у Европи није дозвољено да кажемо било шта позитивно о тим Немцима. Ако то урадимо ми чинимо кривично дело “оправдавања ратних злочина и злочина против човечности”. Тако да нећу ништа да кажем о њима.
Никада ништа нисмо чули о злочинима непријатеља Хитлерове Немачке у школи. Никада нисмо видели документарце о њиховим злочинима на ТВ-у или слушали о томе на радију. Нити видимо књиге написане о овоме у нашим библотекама. Осим ако не тражимо веома дуго и улажемо велики труд да их нађемо. Такорећи, оне нису изложене.
Комунисти (тј. социјалисти) и они који оправдавају комунизам, заузимају скоро све кључне позиције у нашем данашњем друштву и труде са да нас натерају да заборавимо оно што су комунисти урадили. Они се претварају да се злочини никад нису догодили, сву нашу пажњу усмеравају на “6 милиона”.
Злочини комуниста су добро документовани, поткрепљени свим врстама доказа, чак и ако су то били злочини победника. Хајде да окренемо вашу пажњу на “100 милиона”, за промену:
Никад не заборавите на жртве комунизма! Никад не заборавите да ће комунисти ово поново да ураде, ако и када добију шансу за то. Данас себе називају “социјалистима”, али немојте да допуситите да вас преваре. Чувајте се свих који носе црвене заставе!
Наша будућност под комунизмом:
images (11)
Слава Сварогу!

Превео са енглеског Александар Маслар

Нема коментара:

Постави коментар