уторак, 29. октобар 2013.

Холокауст II

Холокауст II
Варг Викернес
Мислите да добро познајете историју, зар не? Имали сте добру оцену у средњој школи? То само значи да сте добро научили део историје за који су се победници сложили да желе да га знате. Остатак…
Хаити су открили “шпански конквистадори” (мешавина Јевреја и Мавара [Арапа и Бербера] и неколицине Иберијанаца) у 1492. До 1548. староседелачака Таино популација је – услед великих богиња, ратовања и окрутног ропства, свега донесеног од “Шпањолаца” – редукована на бројку од 500 појединаца. До тада је већ њихова култура нестала: уништена је од стране јудео-хришћана. Ипак, могуће је да већ знате за ово: вероватно су вам о томе говорили у школи (где оптужујусамо Европљане за ове злочине), тако да ћу да наставим…
Године 1789-те, Хаити је био француска колонија и када се будила Француска раволуција, исто је било и са Хаићанском револуцијом, која је трајала од 1789-те до 1804-те и која је донела крај робовласништву и “слободу” ранијим робовима – који су до тада углавном били Африканци. Одлично, рећи ћете, добили су њихове “слободу, једнакост и братство”. Тако да су вероватно живели срећно до краја живота, исправно?
У овом историјском тренутку школа вероватно престаје да вам говори о Хаитију, али ја нећу и сада долазимо до поенте овог поста. Видите, прва ствар коју су Африканци урадили на Хаитију, када су добили своју слободу у 1804., била је та да етнички очисте Хаити. Ово етничко чишћење је извршено против преостале беле популације, по наредби Жан-Жака Десалина, новог вође Хаитија. “Масакр, који се спроводио на целој територији Хаитија, је трајао од раног фебруара 1804. до 22. априла  1804. и за резултат је имао смрт између 3.000 и 5.000 људи, свих узраста. Одреди војника су ишли од куће до куће, убијајући читаве фамилије. Чак и белци који су били пријатељски настројени према црној популацији, били су  затварани и касније убијани. Други талас масакра је био усмерен на беле жене и децу.”
Гравура из 1806-те, представљен је генерал Жан-Жак Десалин, са уздигнутим мачем у једној руци и одсеченом главом беле жене у другој:
Manuel_Lopez_Lopez_Iodibo_-_Desalines_-_Huyes_del_valor_frances,_pero_matando_blancos 
Тако да су Африканци систематски поубијали сваког европског мушкарца, жену или дете на Хаитију, због тога што су били Европљани… убили су и оне који су им помогли, оне који су били добри према њима и оне који су их подржали током робовске револуције (нешто што би “анти-расисти” у Европи требало да запамте). Претпостављам да реч “захвалност” не постоји у њиховом речнику.  Могу да додам да је од робовласника у Америци, Европљана било мање од 2% (у поређењу са нпр. 40% јеврејских).
Али “наравно”, када су Европљани масакрирани само због тога што су Европљани, због њихове расе… кога брига?
О оваквим стварима вам не говоре у школама. Не говоре ни на ТВ-у.  Ни у било којим другим медијима. Свакако вам не говоре у неком од “музеја холокауста”. Никада вам не говоре о бројним масакрима који су извршени над Европљанима током свих ових година.
Мислим да многи од нас знају заштоСлава Сварогу!
У сећање на Таино народ: жртве јудео-хришћанства:
301px-Estatua_de_Agüeybaná_II,_El_Bravo,_en_el_Parque_Monumento_a_Agüeybaná_II,_El_Bravo,_en_Ponce,_Puerto_Rico_(DSC02672C)

У сећање на Французе масакриране на Хаитију, 1804-те: жртве масонско подстакнутог афричког расизма:
749px-Incendie_de_la_Plaine_du_Cap._-_Massacre_des_Blancs_par_les_Noirs._FRANCE_MILITAIRE._-_Martinet_del._-_Masson_Sculp_-_33
Видео клип у вези за овом темом:


Превео са енглеског Александар Масларhttp://thecallofthule.wordpress.com/2013/10/27/%D1%85%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%BA%D0%B0%D1%83%D1%81%D1%82-ii/

Нема коментара:

Постави коментар