недеља, 27. октобар 2013.

О Сутрашњици

О Сутрашњици


Варг Викернес
Већ знамо то да живимо у свету који не хода, већ трчи својевољно у провалију, у коме се све врти око конзумеризма и забаве.
Па како можемо да се избавимо, да урадимо праву ствар и преживимо – док остатак човечанства (тј. велика већина…) скаче са литице и бива разбијена о оштро камење на дну?
Једно од најважнијих ствари коју поседујемо је наша крв. Ако све друго пропадне, није важно, ако је наша крв нетакнута. Можда мислите да причам о расној чистоћи, сигурно да причам и о њој, али заправо углавном причам о људским квалитетима појединца. Ако свет иде низбрдо, ви свеједно можете да живите добар живот, ако имате оштар ум и добро здравље – и једнако здравог партнера, који може да буде отац или мајка вашој једнако здравој деци.
Добро здравље се може постићи следећим:
I. Не узимајте никакве вакцине. Оне само сламају ваш имуни систем и праве вас сломљеним људским бићем.
II. Не једите храну са конзервансима, обојену бојама са алуминијумском основом или са другим отровима  у њима. Купујте што више хране директно од произвођача – само са еколошких и малих фарми. Никада не једите “индустријску” храну.
III. Користите ваше тело за оно за шта га је природа наменила. Не дижите тегове; уместо тога радите и ходајте, колико год можете. Ако желите да вежбате, користите ваше тело као оптерећење: радите склекове, згибове, чучњеве итд.
IV. Не будите окружени са много пластичних предмета или окречених зидова. Они трују ваздух који удишете…
V. Живите у кућама направљеним од дрвета и камена. Лепак (који се налази у већини других материјала) трује ваздух који удишете…
VI. Живите у руралној средини, где се не користи много пестицида.
VII. Живите једноставан живот, са што je мање могуће модерних “побољшања”.
Оштар ум се може постићи следећим:
I. Држите се даље од школе и искључите ваше телевизоре (у ствари: баците ТВ у канту, где припада). Игноришите све што вам влада говори да радите, или још боље: радите супротно! Они више нису наши пријатељи.
II. Држите се даље од факултета. То су кампови за индокринацију, направљени да уклоне и оно мало отпора које имате против њихових лажи, који је остао после времена проведеног у школи.
III. Читајте о Стоицизму и научите како да га разумете.
IV. Увек идите најтежим путем до циља: научиће те више радећи тако.
V. Живите на месту са кога ноћу можете да видите звезде.
VI. Будите аутодидакт када год то можете (а можете у већини случајева!).
VII. Увек будите свесни ког сте пола и не покушавајте да будете нешто што нисте (сви феминисти би требало да прочитају овај савет, најмање неколико пута…).
Како да добијете децу која су достојна живота:
I. Нађите партнера који личи на вас (тј. који је исте под-врсте).
II. Нађите партнера са добрим природним (!) зубима, лепом природном кожом и лепом природном косом. Зуби, кожа и коса говоре доста тога о општем здрављу неке особе и самим тим о његовом/њеном генетском склопу.
III. Нађите жену која није узимала пилуле против трудноће док вас је бирала: оне уништавају њену способност да оцени да ли сте или не добар партнер за њу (тј. генетски добар спој). Жене “на пилули” су у основи као слепи мишеви без радара; не знају где су и непрестано“налећу” на свашта и свакога… Ако сте жена, отарасите их се моментално – ако то не урадите, ви сте у гомили која трчи у амбис!
IV. Нађите партнера који мирише природно добро. Ако вам он/она мирише добро, ви сте добар генетски спој. NB! Ово не важи за жене које су на пилули или користе нека слична средства. Видите III.
V. Нађите партнера који на пуши. Ако он/она пуши, он/она има слаб  карактер, који ваша деца могу да наследе. Наравно, исти случај је са узимањем дрога и алкохолом.
VI. Мушкарац треба да нађе женствену и лепу жену, а жена мужевног, храброг и виталног човека.
Могу да додам још тога на ове листе, али мислим да сте и из наведеног схватили.
Док ово говоримо, већина човечанства хита у амбис. Пустимо их… само се побрините да их ви не пратите. Оно што остатак човечанства ради није битно. Пусите их. Ако желе да живе у канализацији, у кавезима у којима су набијени са свим могућим врстама створења, добро: пустите их. Али се побрините да и ви то не радите! Ако они желе да се изложе свој могућој изопачености и дегенерисаности, коју наш свет може да понуди, добро: пустите их! Само се побрините да и се и сами не изложите истом! Ако желе да се деградирају и да претворе своје потомство у подљудске слабиће, добро: пустите их! Само се побрините да ви урадите супротно! Ако желе да постану или остану људска стока, добро: пустите их! Само се побрините да се не претворите у исту или останете иста стока.
Будућност европске већине:
emilie-the-most-precious-handicapped-girl-painterartist-fins-husband-maestro
Robert-Lenkiewicz
PS. Не брините, они неће преживети предстојећи пад цивилизације. Очекујте да нађете њихове кости нагомилане у рушевинама које су се називале градовима…
Прљавштина нашег света нас преплављује као да је плимски талас. Ако желимо, можемо да се боримо против ње, али ћемо изгубити. Плимски талас ће нас једноставно згромити, разбити од зид и уништити нас, пре него што спере наше безживотно тело назад у огромно библијско море дегенерације, одакле је све и дошло. Умето тога, требате само да се склоните у страну и пустите да спере све оне који то не ураде. Треба да направите пар корака узбрдо и ту седите у миру и тишини док све  не буде готово. Само ће рушевине остати испод, пустош коју је оставио плимски талас, па шта? Ми имамо нашу европску крв нетакнуту, тако да увек можемо да почнемо изнова. Нема проблема. Нећу пролити ни једну сузу за овом модерном Содомом. Свет ће бити боље место када буде пала.
Слава Сварогу!
Будућност европске мањине (тј. оних који су преживели предстојећи пад цивилизације):

2-romes-enemies-ii-gallic-and-british-celts[1].preview
ivana_kupalavikingwarrior
Превео са енглеског Александар Маслар

Нема коментара:

Постави коментар