понедељак, 14. октобар 2013.

Фрула од Кости

Фрула од Кости

Варг Викернес
Европски долмени, истражени у 19-том веку, открили су остатке човека чија се лобања незнатно разликује од лобање савременог човека. Лобања више личи на лобању Неандерталца.
Због чега?
Због тога што су били расно веома чисти Европљани, често су имали ове особине лобање карактеристичне за одраслог Неандерталца, као што и расно веома чисти Европљани данас још увек имају друге карактеристике Неандерталаца – укључујући и дечије неандерталске особине лобање.
Они који су нашли ове лобање били су црквени људи, свештеници у црним мантијама који служе јеврејску веру, па су све ово заташкали и нису више помињали…
Ипак је неандерталски човек коначно добио пажњу јавности. Пажњу су привукли не они остаци нађени у долменима, стари само неколико миленијума пре Христа, већ они много старији. Поново су свештеници јеврејске вере били они који су контролисали проток информација, па су приказали сопствене интерпретације јавности. Прото-европски човек је на крају приказан овако:
images
У реалности, Неандерталац је постојао у дугом историјском периоду и заправо изгледао пре овако:2-romes-enemies-ii-gallic-and-british-celts[1].preview
После неког времена, наука је преузела ствар и људи су постали просветљенији. Они будаласти религиозни људи нису знали за боље, али сада човек зна! Ај! Научници су истражили тему, и…
Па, дошли су до потпуно истог закључка као и црквењаци: божија креација само је замењена “великим праском”, а “стварање за 7 дана” “еволуцијом”.
Како год, научници су имали доста више успеха у ширењу њихове пропаганде и као што су људи раније слепо веровали у њихове свештенике, сада слепо верују у своје научнике. “Научно је доказано!”, они говоре.
Неандератлски човек, који је заправо изгледао пре овако:
reA
reD
reC
reB
Био је (и још увек је) приказан овако:
images
Због чега?
Због тога што би да још увек не изгледа тако, дошао у конфликт са њиховом новом верзијом хришћанства: “науком”.
Кад год се појаве археолошки докази који оповргавају њихове лажи, они их или заташкају, или их униште, или једноставно игноришу. Тако да ако нађете овакву кост у Европи, после наводног доласка Хомо сапиенса, онда је то “фрула”:bone-flnearnderflute
Али ако сазнате да је ова кост старија од тога и заправо потиче из неандерталске Европе, онда је то само кост коју су огодале животиње.
Због чега?
Због тога што мора да буде таква, да би њихова теорија еволуције држала воду.
Могуће је да сте до сад схватили да њихова теорија еволуције заправо не држи воду, али само се усудите да то кажете у јавности! Ако то урадите, ви сте креациониста и ваша перцепција ће да буде окарактерисана као “религиозна”. Значи да сте само игнорантна будала, која је у конфликту са науком и научно доказаним чињеницама. Другим речима ви сте смешни! Ха, ха, ха! Каква будала!
Наука је говорила…
Према науци, ова фрула није дело неандерталског човека, већ резултат глодања коске од стране животиња. У реду, животиње заправо не праве рупе у костима; оне дробе кости да би дошле до сржи, али у овом случају животиње су направиле рупе. Баш као и теорија еволуције која тврди да постоји 0,000000000000000000000001% шансе да ће жаба да развије перната крила и да почне да лети, што ће некако да јој буде предност, постоји бар 0,000000000000000000000001% шансе да животињско глодање направи такве рупе, савршено поравнане у скалу, правећи га случајно музичким инструментом и исто тако 000000000000000000000001% шансе да је тачно ова кост преживела и да је открио савремен човек… тако да статистички постоји шанса да се ово догодило – и очигледно јесте (…). Наравно, шансе да се ово догодило су много веће него апсурдна помисао да је Неандерталац направио фрулу. Зашто би? Они су били примитивни, створења налик животињама, зар не? Истина је да су имали већи мозак, али њихов мозак је био другачији од нашег, тако да то није битно…
Важи…
NB!  Статистички, савршено је могуће да бацањем коцкице 10.000 путе за редом добијете 6, али иако је статистички могуће ово се никада неће догодити. Чак ни 1.000, а ни 100 пута.
Пре него што наставимо, можете да уживате и савременој музици одсвираној на “кости оглоданој од стране животиња” (тј. фрули коју су направили прото-Европљани [Неандерталци]), у периоду између 42.000 и 60.000 година пре:

Већина научног рада је добра и вредна, али кад год он дође у конфликт за јудео-хришћанским догмама, он буде стављен под контролу моћника. Никаквом научном раду није дозвољено да открије истину везану за историју, преисторију или било чега што је повезано са људским расама.
Данашња наука је веома опасна, зато што је представљена као стварна алтернатива религиозним глупостима јудео-хришћанства, али у стварности она је потпуно иста ствар само са другачијом фасадом. Њој се једино дозвољава да подржава јудео-хришћанске догме! Научник је заправо само свештеник, обучен другачије.
Право лице модерне науке:
ephod
Оно што чини савремену науку опасном је то да иако сви људи са троцифреним КИ игоноришу јудео-хришћанство, готово сви слепо верују у све што им научници кажу (а говоре им тачно исто што им и јудео-хришћанске религије говоре, само другим речима!). Ако је то наука, мора да буде тачно! Тако да се наука активно користи од стране моћника за манипулацију људи и контролу њихових умова.
Кад год видите научне резултате који подржавају оно што они на власти кажу о историји, преисторији и људским расама, можете да будете сигурни да је то лаж! Истина је да је човек био бољи раније и да је све у нашем свету постало дегенерисано од појаве јудео-хришћанства. Све је кренуло низбрдо! Човек временом постаје све глупљи, слабији, ружнији и расно нечистији, због тога што је то оно што јудео-хришћански моћници желе; њима треба такав човек да би имали тоталну контролу и испунили свој сан о јеврејско-контролисаној светској влади. Ми остали, не-Јевреји, за њих смо само људска стока, али пошто то стварно нисмо они морају да нас претворе у стоку, и то раде… и радили су то претходних 2.000 година.
Модерна “наука” је њихово средство за постизање овога.
Заправо не постоји “преисторија”; то је наша историја, који смо раније познавали. Све смо имали забележено али су јудео-хришћани спалили белешке, као и оне који су знали историју. Забранили су истину и временом је историја била избрисана из сећања људи, Али, ми знамо. Ми се сећамо.
Наша савремена историја пати од исте судбине, њихови медији изврћу истину и говоре нам само лажи о ономе што се дешава у свету, док ми овде причамо. Нпр. њихова акција којом су спречили Гадафија да их натера да плате нафту златом, користећи стране плаћенике које су тренирале ЦИА и Мосад да нападну либански режим, представљена је као “народни устанак”. Једина држава у Африци, која је имала социјални систем, популарног и омиљеног вођу и није имала дугове, постала је још једна колонија робова њихових банака.
Смешно је то како “омражени диктатори” могу да се возе у оваквим отвореним колима, поздрављани од стране народа, док амерички “изгласани” председник мора да путује тајно, у блиндираним колима:

Историја коју нам говоре наши владари је лаж! Никада то не заборавите!
Ми смо још увек Неандерталци! Слава Сварогу!

Превео са енглеског Александар Маслар

Нема коментара:

Постави коментар