петак, 11. октобар 2013.

Сетите се Прусије

Сетите се Прусије
Варг Викернес
Никада немојте да заборавите да су хришћани, када год су имали моћ да побију све оне који су им стајали на путу, то и урадили. Исто као  јудаизам и ислам и хришћанство је религија која пропагира глобализам и комплетно уништење других религија. Све не-хришћанске религије, укључујући нашу сопствену европску паганску, они сматрају “сатанистичким”.
На Википедији не постоји “листа хришћанских масакра”, претпостављам због тога што би таква листа била предуга…
Како год, увек се можемо присетити Прусије; не Бизмаркове хришћанске нације, већ праве Прусије: паганског балтичког краљевства Прусије, која захваљујући крсташима више на постоји. Можете да приметите како чланак на Википедији, покушаје пагански Пруса да поврате звоју земљу од криминалних, од папе спонзорисаних, крсташких окупатора, назива “устанком” а не “отпором”.
Зауставимо величање анти-европских убица са крстом на њиховим штитовима! Ови људи нису били племенити витезови; били су криминални олош који је радио за јеврејску веру и уништење Европе.
teutonic-knights-battle
Уместо тога, сетите се европских хероја који су им пружали отпор! Паганских племића Прусије!
Prussian-noble
Сетите се хероја Херкус Монтеа.
herkus-monte-arturas-slapsys
Слава паганској Прусији! Слава балтичкој Прусији! Смрт свим крсташима и њиховој јеврејској вери! Европа остаје европска!Слава Сварогу!
Превео са енглеског Александар Маслар

Нема коментара:

Постави коментар