уторак, 8. октобар 2013.

„Хемијски Трагови“? Стварно?

„Хемијски Трагови“? Стварно?
02/10/2013
Варг Викернес
Постоји једна завера о којој или не знам довољно, или је једноставно не разумем: хемијски трагови. Зашто сви верују да владе или неке велике компаније шире хемикалије из авиона са намером да промене време (да униште локалну производњу хране и наметну куповину ГМО семена, које може да поднесе лоше време) или да контролишу умове? Да ли постоји нешто у свему томе?
Теорија о промени времена звучи ми као апсолутна будалаштина. Чак и ако се хемикалије шире и формирају мале облаке, неће бити формирани дебљи слојеви облака који би променили време, а сигурно неће проузроковати кишу – како неки тврде. Ако имате доказе који би тврдили другачије, молим вас да нам их саопштите у секцији за коментаре, испод поста.
Теорија о контроли умова звучи сулудо, али је бар могућа и мало вероватнија. Како год, зашто би влада ширила ове хемикалије за „контролу умова“ авионима по небу? Мислим, ако сте влада, ви већ контролишете залихе воде, залихе хране, све легалне лекове исто тако, па ако желите да контролишете популацију хемикалијама, зашто их не користите у свему овоме (као што су већ урадили са „пилулом“ и вакцинама)? Да ли бисте стварно трошили вероватно милионе долара на авионе који лете и сагоревају гориво, сатима и сатима и шире скупе хемикалије широм земље, када можете потрошити делић тога за тровање воде или хране, или за продавање „пилуле“ и „вакцина“ и лако преварите грађане? Ако имате доказе који би тврдили другачије, молим вас да нам их саопштите у секцији за коментаре, испод поста.
Ове слике су направљене јутрос из моје баште, на селу, у најмање насељеној регији Француске. Нагађам да је овог јутра било много комерцијалних авионских летова на небу, тако да би ови трагови које видите на небу требало да буду од њих, од авиона који лете од Париза до јужне Француске и обрнуто. Ово нису „хемијски трагови“.
IMG_9585
IMG_9587 
Ја сам отвореног ума и рад да истражујем разне чудне тероје и истражио сам ову и теорију „хемијских трагова“, али нисам нашао никакве доказе да је она ништа друго до чиста глупост. У ствари, ово може да буде једна од опасних теорија завере, чиста провокација и злонамерна информација. Опасна због тога јер се представља заједно са осталим теоријама завере, које у ствари држе воду, а када је једна теорија очигледно чиста глупост и друге теорије губе кредибилитет.
Када нападам „знате већ кога“, то радим са чврстом основом. Базирам моје нападе на чињеницама и стварности и савршено сам способан да идентификујем глупост када је уочим – или да будем скептичан према информацији коју нађем, баш као што сам скептичан према теорији „хемијских трагова“. Запамтите то. Слава Сварогу!
PS. Касније овог дана, облаци су све више и више нестајали и имали смо топао и сунчан дан.
Превео са енглеског Александар Маслар

Нема коментара:

Постави коментар