понедељак, 21. октобар 2013.

Бела Надмоћ?

Бела Надмоћ?
Варг Викернес
Међу нама имамо неколико заговарача “беле надмоћи”. Можете да помислите да је то добра ствар, али мораћу да се не сложим са тим. Ти људи желе цео свет само за нас. Они нису срећни само са Европом, нашом домовином, Не! Они желе све!
… ово ми звучи веома познато. Морам да кажем да звучи потпуно кошер и толико идиотски да не могу да схватим како било ко из моје врсте може да размишља на тај начин. Зашто би било који Европљанин пожелео да живи било где другде до у Европи? Да ли смо одговарајуће створени за живот у Аустралији? Не! Да ли смо одговарајуће створени за живот у подсахарској Африци? Не! Да ли смо одговарајуће створени за живот у Азији? У већини делова не! Да ли смо одговарајуће створени за живот у Америци? У већини делова не! Да ли имамо јаке корене било где осим у Европи? Не!
Па зашто би било ко нашег порекла желео да живи тамо?
Ти исти “бели супермацисти” ме нападају због “моје” хипотезе о нашем пореклу и тврде да сам имбецил зато што верујем да потичемо скоро потпуно од Неандерталаца, а не углавном од црнаца. Они су присталице (ултра-кошер) теорије која тврди да смо сви дошли из Африке и да ћемо се ми – “бели” – претпостављам када побијемо све друге на планети, адаптирати на живот широм света, што произилази из њиховог веровања у теорију еволуције.
У реду, али зашто би уопште били “бели супермацисти”, ако ћемо да се прилагодимо средини у којој живимо? Према њима ће “бели” који живе у Аустралији, за неколико хиљада година, када их еволуција адаптира средини, да изгледају овако:
13aborig.600.1
А “бели” у подсахарској Африци овако:
two-negroes-1661
Која је онда поента екстерминације свих других раса и прављења места за њихову супериорну “белу” расу, ако ће их еволуција адаптирати на ове нове средине и претворити их у нешто што свакако није “бело”? Зашто не бисмо пустили оне који су већ адаптирани да живе тамо? Зашто не бисмо ми “бели” остали у нашим домовинама, тј. у Европи? Свима ће да нам буде боље ако буде тако! (Могу ли да вас подсетим на чињеницу да су прве колонизације утрле пут масовној имиграцији, са којом имама проблема данас у Европи!)
Надаље, како ови “бели супремацисти” мисле ово да постигну? Направе неколико групица у нашем свету, већином у САД и мисле да побију све друге!?
Лично и не знам шта би они радили са овим светом, када би га имали. У чему је поента? Шта можеш да радиш када поседујеш цео свет, а не можеш само са Европом? И зашто не бисмо гледали на друге расе – када живе у њиховим природним земљама – као на савезнике у борби против правих непријатеља целог човечанства, као што су хришћани, Јевреји и муслимани, који исто желе “све” за себе?
И Индијци желе да негују њихову сопствену културу (која је, успут, веома слична нашој), слободни од терора и мржње хришћана, Јевреја и муслимана. Непалци, Јапанци, Кинези (у великом контрасту са кинеском владом), амерички староседеоци и сви други који желе да негују своју властиту културу слободни од терора и мржње хришћана, Јевреја и муслимана.
Свет није малецко игралиште, пуно силеџија малог КИ, који се боре међусобно за једно једино парче сендвича које ту имају.
Коначно, не само да ћете ви, “бели супермацисти”, да окренете све друге расе против Европе, већ ћете да окренете и све добре Европљане против нас, зато што ће да буду наведени да мисле да су сви они који се боре за опстанак Европе “бели супермацисти”, а оно иза чега вистојите је толико одвратно, игнорантно и преко сваке мере глупо, да ни један Европљанин који има срце и троцифрен КИ неће да вас подржи! Наравно и наш покрет никада неће да постане велики, све док нас повезују са ликовима као што сте ви! Наравно да никада нећемо моћи да спасемо Европу (као биолошки појам) од истребљења, све док већина Европљана мисли да сте ви у нашем тиму. Нисте! Ви сте агенти који, без да знају, служе само интересима хришћана, Јевреја и муслимана, којима треба њихов глуп и зао простачки “сатана”, улога коју ви играте јако добро, да би показали народу колико му је потребан њихов кошер “Бог”.
Пост у вези са овим.
Ово је про-Европски сајт, који шири информације намењене да помогну Европи и европској култури да преживи и напредује, у тешким временима. Сви добри људи су добродошли да допринесу.Слава Сварогу!
Превео са енглеског Александар Маслар

Нема коментара:

Постави коментар