недеља, 25. август 2013.

Jedem das seine


Jedem das seine


Варг Викернес


Као што неки од вас већ знају, прошломесечни терористички напад против моје жене и мене, од стране одељења господина Валса, углавном је довео до још више наклоности према нама и ономе за шта се залажемо – и наравно свету је пружена прилика да види какав је политичар господин Валс и за какав систем он ради.

Soviet

Часна француска полиција није успела да произведе резултате које је одељење господина Валса очекивало, тражили су и нашли само истину, а истина је да моја жена и ја ни на који начин нисмо повезани са масоном и ционистом г. Брејивиком, да нисмо имали терористичке планове и да нисмо урадили ништа нелегално. Услед тога, одељење г. Валса, под притиском анти-европске штампе у Европи, је покушало да закључи случај тиме што је саопштило јавности да ћу бити оптужен за „ширење мржње“ према одређеним друштвеним групама. Оптужба која уопште нема никакве везе за нашим хапшењем, ако могу да додам.

Када је упитано у вези овога, од стране представника штампе иначе професионалних лажова, одељење г. Валса им је рекло да још увек нисам оптужен због летњих одмора, али да могу да очекујем тужбу у септембру или можда у октобру. Читаоци су стекли утисак да сам већ оптужен или да је то само питање времена.

Али очигледно летњи одмори нису били проблем када су послали више од туце полицајаца да нас хапсе и истражују измишљен „терористички“ случај против нас, па сам у дилеми да ли ћу поново чути нешто од њих у вези ове оптужбе за „ширење мржње“ о којој причају.

Па о чему се овде заправо ради? Толико слушамо о томе како су људи оптуживани за „ширење мржње“, због ствари које су рекли, написали или изразили на неки други начин и ја сам у чврстом уверењу да они само хоће да нас заплаше. Да: да нас заплаше. Плашењем да нас натерају на покорност, плашењем да нас натерају да прихватимо геноцид Европе, плашењем да нас натерају да ништа не говоримо и ништа не радимо када видимо њихове злочине, када разоткријемо њихове злокобне планове, када схватимо да су они гомила помамних, бесних, геноцидних лудака који нас мрзе више него било шта на овом свету! И злоупотребљавају полицију и правни систем да би ово постигли. „Буди тих или се суочи са правним гоњењем!“.
Говоре јавности да ћу бити оптужен, али као што сам већ рекао ово се вероватно неће догодити. Видите, ја желим да будем оптужен за ширење „мржње“ против оних који желе да истребе Европу. Надам се да ћу имати шансу да се одбраним. Да, надам се да ћу имати шансу да говорим на суду и објасним зашто браним Европу од ових криминалаца и њихових расистичких планова пуних мржње. Инсистираћу на самоодбрани и доказаћу на суду да имам добре разлоге за разоткривање непријатеља Европе и за оно што они тврде да је ширење „мржње“ према одређеним групама нашег друштва. Заправо, окренућу ово против њих и објаснити како су они о којима причам прави расисти и да док ово говоримо спроводе геноцид над Европом и да смо ми – староседеоци Европе – означени за истребљење. Ми, драге европске даме и господо, нисмо ти који су расисти овде. Ми само промовишемо праву разноврсност; поштовање права сваког човека да има своју јединствену културу у његовој природној отаџбини. Ово укључује и Европу и европске староседеоце. Људска популација на овој планети ће бити богата само ако очувамо разноврсност.

Ако непријатељи Европе не желе да буду омражени, можда треба да престану да нас експлоатишу и поробљавају док нас на крају не истребе, уместо да оптужују оне који разоткривају њихове планове за ширење мржње.

Истина ће надвладати. Увек је тако. Слава Сварогу!

PS. Моја одбрана, ако будем оптужен за „ширење мржње“, ће наравно бити објављена у целости овде на ТП!

„Да ли желите да живите? У сенци?“

dutch-anti-communist

Превео са енглеског Александар Маслар 

Нема коментара:

Постави коментар