субота, 31. август 2013.

Разноврсност

Разноврсност

Варг Викернес


Наша европска култура (тј. прехришћанска култура у Европи) произилази из расних јединствености европског човека. Прожета је нашим јединственим поштовањем закона, нашим јединственим осећајем за част, нашом јединственом љубазношћу, нашим јединственим осећајем за правду итд. Не кажем да други немају овакве особине, али наше особине су јединствене нама – исто као што су њихове особине јединствене њима. Њихове и наше карактеристике се разликују између себе, као што се и ми физички разликујемо од њих; и они имају косу али наша коса је различита од њихове; и они омају очи али наше очи су различите од њихових; и они имају кожу али наша кожа је различита од њихове. Међутим, ово није лоша ствар; даје допринос разноликости човечанства. Снажно се супростављам свему што тежи да уништи ову разноликост, исто као што се снажно супростављам свему што тежи да уништи разноврсност у флори и фауни наше предивне планете.

Namibia-Africa-African_people-Demographics_of_Namibia-image photo13

poker-face-3

Све ово је разлог зашто се снажно противим абрахамистичким религијама, које све теже уништавању различитости, како претварањем свих не-Јевреја у „људску стоку“ која служи Јевреје, тако и насилним наметањем муслиманске или хришћанске религије свакоме, као и уништавањем религије и културе староседеоца. Све абрахамиситчке религије су озбиљна претња различитости људске врсте и све активно теже њеном уништењу.

Културе које су већ скоро комплетно уништене од стране абрахамистичких религија:

Авганска култура
Балтичка култура
Баскијска култура
Берберска култура
Британска (тј. пиктска, велшка и ирска) култура
Дачанска/Трачанска култура
Етиопијска култура
Финска култура
Галска култура
Грчка култура
Иберијска култура
Илирска култура
Индијска култура (тј. култура долине Инда)
Латинска (тј. италијанска) култура
Мезоамеричке културе
Северноамеричке културе
Нубијска култура
Персијска култура
Филипинска култура
Скандинавска (тј. „германска“) култура
Скитска (тј. „словенска“) култура
Сомалијска култура
Јужноамеричке културе
Туарешка култура

И тако даље, и тако даље…

Крајње је време да (коришћењем легалних средстава) зауставимо овај геноцид и повратимо различитост на нашу планету! Народи Земље: оживите све паганске религије! Слава Сварогу!

Превео са енглеског Александар Маслар

Нема коментара:

Постави коментар