субота, 31. август 2013.

Генерација издајника


Генерација издајника


Варг Викернес


Најчешће искуство које имам када сам напољу са супругом и децом јесте када видим жене између 50-70 година како изражавају презир према мојој породици. Те кратко ошишане жене и често офарбане у црвено јасно изражавају мржњу и бес због чињенице што је моја жена жена довољно безобразна да се не бори за “слободу” – као што то чине феминискиње рођене после Другог светског рата, такозване бејби бум генерације – толико снажно. Уместо тога она је изабрала да постане традиционална супруга и мајка. Исте те жене су пресрећне када виде “мулти-културалну“децу, и то јасно изражавају. Оне су пресрећне када виде сву ту браон децу, са коврџавом косом итд.
Сва срећа па су те жене “бејби бум” генерације једине које су тако реаговале. Старије и млађе жене, као и мушкарци свих доба, чак и мушкарци бејби бум генерације (и то увек када су сами…), реагују потпуно другачије. Они јасно изражавају задовољство када виде младу плавишу са неколико плаве деце и говоре нам како је прелепо видети плаву косу са плавим очима. Углавном старије жене често заустављају моју супругу само да би јој рекли како је она права жене.

Жене рођене између 1945-1964 чине ми се да су потпуно с***е и то на више начина, тако да су и мушкарци који су тада рођени делују на први поглед бољи од њих, али они такође имају озбиљних недостатака: чини се да су страшно слаби, да су кукавице једноставно су безкичмењаци. Они никада неће проговорити против неправде. Никада неће ићи против својих кратко ошишаних анти-европских жена. Они ће само спустити понизно главу и све прихватити… Европа пропада, али они не чине ништа, јер њихове с*****е жене то не желе.

Та генерација, коју ја волим да зовем “генерација издајника” је била тешко подмићена од стране оних који владају Европом после Другог светког рата, и нису учинили ништа толико дуго да спрече да Европа постане заузета од стане најгорих непријатеља. Они су прихватили мито и почели да се понашају овако:

Hear_No_Evil,_Speak_No_Evil,_See_No_Evil
Уколико нисте упознати са концептом “бејби бум“ генерације, можете се слободно упознати са тим из овога:
l4m5avx

Нису сви између 50-70 година “бумерси“ и свакако у источној Европи тај феномен је мање познат, али зато јесте на западу. Они увек мисле да знају најбоље, али у стварности они су најгупља и најкукавичкија генерација која је икада шетала по европском тлу. За нас, за оне који се боре за Европу, они не да су велики проблем, него вероватно највећи проблем који имамо. Они су наши родитељи или наше бабе и деде, али они активно саботирају сваки наш напор; фигуративно говорећи, пуцају у нас са леђа док се боримо са непријатељима. Они са нама манипулишу и покушавају да нас контролишу најбоље што могу и то раде сваки пут када се боримо за Европу. Чине све да нам одузму и то мало средстава, да нас пријаве властима уколико мисле да смо урадили нешто илегално, да шире лажи о нама иза наших леђа итд.

Ми, њихова деца и њихови унуци, морамо устати и исправити све оно што су ови издајници уништили. Ми дугујемо то будућим генерацијама. Морамо учинити све што можемо, користећи сва ЛЕГАЛНА средства која су  нам на располагању.

Покажите “бејби бум генерацији“ поштовање какво заслужује. У најбољем случају они су стајали скрштених руку док је нашем непријатељу било дозвољено да униште Европу изнутра. Игноришите шта вам говоре. Чините супротно од онога шта вас саветују. Не показујте милост. Допустите им да умру сами у неком украшеном старачком дому који су изградили за себе, на рачун своје деце. Добиће оно што су заслужили.

Превео: М. Марковић


(Baby Boom генерација – Период након Другог светског рата представља постекономски „бум“ за Америку. Па тако рођени између 1945. и 1964. називају се Baby Boom. Бумерси као такви имају тенденцију да мисле о себи као посебној и слободној генерацији, јер су то прве генерације које имају прилику да се докажу у свету након дугих разарања. Због тога их карактерише и велика стопа развода брака – прим. прев.)


Нема коментара:

Постави коментар