субота, 10. август 2013.

Пропаганда Лажи II

Пропаганда Лажи II

Варг Викернес


Јужни Европљани најчешће мисле о другим Европљанима као о примитивним дивљацима, „варварима“ и виде сопствену чудесну архитектуру, напредну науку и прелепу уметност као доказ супериорности њихових предака. Не желим да их дискредитујем на било који начин или да тврдим да њихове древне цивилизације нису биле фантастичне, али покушаћу да објасним нешто о „варварима“ што многи изгледа не знају ових дана.

Као прво уметност Галије, Дакије, Германије, Британије, Скандинавије итд. није била ништа мање лепа, уметнички предмети  нису били лакши за прављење, од оних у древном Риму или древној Грчкој. Ни на који начин није била инфериорна. Ево неких примера:

images (19)
Bronze_age_weapons_Romania (1)
Oseberg_Wagon
Oseberg_ship_head_post        OLYMPUS DIGITAL CAMERA
439px-Romano-Celtic_mirror_(Desborough) 800px-Britishmuseumsnettishamgreattorc

Исто тако, наука „варварске“ Европе није била ништа мање напредна, иако су они били експерти на другим пољима него Грци и Римљани. На пример „варвари“ су имали операционе алате за напредне медицинске операције, имали су знање о биљу па су могли да направе лекове за скоро сваку могућу болест  или повреду, неки од њих су имали напредне навигационе вештине а сви су имали веома развијену астрономију. Надаље, добар део онога што су јужни Европљани знали су у ствари научили од ових „варвара“. На пример, оклопе (lorica hamata) које су носили Римљани су измислили Гали! Исто тако њихови шлемови су копија галских. Њихов дугачки мач (spatha) је био копија галских (најчешће „антена“) мачева. Ако су „варвари“ били толико дивљи зашто је онда цивилизовани југ научио толико од њих?
Већину од онога што знамо о древном Риму и древној Грчкој је преживело због тога што су они записивали све, док у осталом делу Европе старија, усмена традиција је још увек била жива, што значи да је сва филозофија као и наука „варвара“ била изгубљена током покрштавања Европе. Мудраци „варварске“ Европе су на најкукавичкији могући начин убијени од стране јудо-хришћана, последњи у 18-том веку, под оптужбом за „обожавање ђавола“. Са њима је умрло и европско културно и научно наслеђе.

Ипак постоје још неке ствари. Ствари које најчешће падају на памет и научницима и лаицима. На пример, зашто јужно скандинавска (тј. „германска“) племена нису користила прави оклоп? Зар су били толико примитивни? Нису имали ни оклоп?!

reA

Скандинавци и Брити („Пикти“), као и многи Гали из тог времена, ишли су у битку комплетно голи, заштићени само штитом и њиховим оружјем – најчешће намазани ратним бојама. Нису носили никакав оклоп због тога што њихове културе нису биле искварене не-европским утицајима, за разлику од Римске и Грчке културе тога времена, па су још увек имали своју јаку веру у hamingju. Више него да брину о побеђивању, желели су да буду сигурни да су живели и умрли часно. Када су ишли у рат, нису облачили никакав оклоп једноставно због тога што се нису плашили да умру и желели су то свима да докажу. Савршено логична ствар за неисквареног пагана. Ношење оклопа је за њих био доказ да се плашиш смрти! Кукавичлук!
Смрт се данас види као нешто ужасно, завршетак свега, али наши пагански преци нису на тај начин гледали смрт. За њих је смрт била само „промена тела“. Ако су живели и умрли часно, они ће се без обзира на све вратити у живот, када се њихови рођаци роде у племену. Било је много важније да се живи и умре часно него да се преживи по сваку цену.


Hâvamâl, stanza 76
„Говеда умиру,
браћа умиру,
исто тако и ти умиреш;
али знам једну ствар
која никад не умире:
стечена част.“

У Галским ратовима које је водио Јулије Цезар, према проценама погинуло је 1.000.000 Гала. Већина од њих су била деца и жене, поклани од стране римских легионара. Али зашто су били поклани? Наравно, многи су и заробљени, али шта мислите зашто је толики број изабрао пре да умре него да се преда? Разлог је наравно тај што су били пагани. Не под не-европским утицајем, као Римљани и Грци тог времена, већ прави и чисти Европљани/пагани.
Грађевине „варварске“ Европе су већином биле направљене од дрвета и оне које су преживеле јудео-хришћани су спалили до темеља. Сви трагови европске културе су требали да буду уклоњени, спаљени и разбијени у комаде.

Егзодус 34:13
Ми ћемо уништити њихове олтаре, сломити њихове слике и посећи њихове шуме.“
Приметите да су распећа урезана у чела на већини ових једном паганских статуа; симбол оних који су их уништили. Све слике у наставку текста су пример паганске уметности која је делом уништена од стране јудео-хришћана.

aphrodite                augustus
germanicus                livinia
venusdm

Уосталом, покушали су исто ово да ураде и у древном Риму и древној Грчкој, али то је било теже због тога што је све било направљено од камена а сломљене камене статуе и храмови су најчешће могли да буду поправљени. Са друге стране, спаљено дрво се није могло поправити. Још увек имамо остатке неких дрвених храмова, као што је Вудхенџ, и наравно структура које су саграђене делом од камена а (првобитно) делом од дрвета, као што је Стоунхенџ, али чак и данас када се открију такви храмови они се моментално уништавају, по наредби геноцидних криминалаца који диктирају политику Европе. Ништа од европске културе не сме да преживи! Европа мора да се уништи по сваку цену и хришћанство је један од алата који они користе да би ово постигли!

Други алати направљени у ову сврху су наравно феминизам, „толеранција“, капитализам, хуманизам, марксизам/социјализам, интернационализам, мултикултурализам, „анти-расизам“, „демократија“, либерализам, итд.,итд.,итд.

Само прави „Европеанизам“, тј. паганизам, древна европска религија и поглед на свет, може да спаси Европу. Због тога вам кажем да треба да славимо европска божанства! Сваког од њих: да славимо и да се радујемо! Нека њихова паганска светлост протера јудео-хришћанску таму! HailaR WôðanaR!


Превео са енглеског Александар Маслар

Нема коментара:

Постави коментар