недеља, 25. август 2013.

Код Куће и у Иностранству

Код Куће и у Иностранству

Варг Викернес


Премијер Норвешке, господин Столтенберг*, приказан је у норвешким медијима на снимку у коме као такси возач разговара са случајним корисницима таксија у Норвешкој о политици, због тога што он и његова левичарско-екстремистичка партија, према њима, „желе да ослушну народ и чују њихове бриге“.

*Ово немачко, пољско и ашкеназијско јеврејско презиме STOLTENBERG означава столарску професију. Име је изведено од старе пољске речи STOLARZ. Постоји и у варијантама STOLL, STOLARZ, STOLIAR, STOLLER, STOLERSKY, STOLBURG, STOLBERG и STOLTBERG.
Више о овоме можете прочитати овде.

Стари пропагандни постер који је користила Столтенбергова екстремистичка партија. Партија које је на власти у Норвешкој већ 60 и више година, све од 1945 (могуће због тога што су имали монопол на сва емитовања, и ТВ и радио, све до краја Хладног рата, а исто тако су власници већине новина у Норвешкој….).

fane

Представници норвешких совјета: способни да фасцинирају…па, бар туце Норвежана…

røynmo

Са друге стране, ако читате француске новине (прим.прев. и српске)  можете да прочитате ову причу, која говори како су господин Столтенберг и његови агенти унајмили глумце да седе у таксију и претварају се да причају о политици, да су њихове бриге стварне бриге људи у Норвешкој итд.
Изгледа да је коришћење плаћених глумаца у вестима и у политичкој пропаганди откривено и у Норвешкој.

Интересантно је то да ни у једним Норвешким новинама које сам погледао није писало ништа о овоме па Норвежни још увек верују да је „човек“ који крмари норвешким бродом право у амбис стварно причао са нормалним норвешким такси муштеријама…

Омиљена књига већине старих чланова Столтенбергове партије.

Quotations_from_Chairman_Mao_Tse-Tung_bilingual

Мада данас користе термин „социал демократе“ како би описали себе. Важи…

Норвешка је у комплетном расулу због ове банде лажљивих, најчешће страних, кукавица, комунистичких битанги, али срећом постоји огромна провалија између њих и њихове геноцидне политике и воље народа. Озбиљно размишљам да се вратим кући и оснујем праву националистичку партију у Норвешкој… Слава Одину! Слава Сварогу!

Превео са енглеског Александар Маслар

Нема коментара:

Постави коментар