недеља, 25. август 2013.

Интернационални Фронт


Интернационални Фронт


Варг Викернес


Моја жена и ја смо све до скоро били претплатни чланови Националног Фронта. Када су задражили прилоге за председничку кампању Мари ле Пен донирали смо новац, мислим око 100 еура. То је било све што смо могли да одвојимо у том тренутку. Када су затражили још подршке, у форми позајмице и то смо урадили. Позајмили смо 1500 еура Националном фронту, да бисмо помогли Мари ле Пен и њеној странци. Радећи ово морали смо да одложимо сопствени пројекат изградње куће – ово смо урадили због тога што смо мислили да је кампања Мари ле Пен важнија за будућност Француске и наше француске деце од наше куће.

Раније ове године и Мери и ја смо одабрали да не обновимо наше чланство, због тога што Национални Фронт флертује са ционистима, због многих нових чланова који су масони, због чудног избора партнера Мари ле Пен и због њихове неспособности да се јасно искажу мишљење о неколико веома важних питања. Како ми гледамо на то, непријатељ се инфилтрирао у редове Националног фронта и он је изгубљен као нада за Француску.

„Грима Црвјезик“ управља Националним фронтом, не „Теоден“

ttt0517

У овом тренутку, уместо да тражимо политичко решење проблема, почели смо озбиљније да се припремамо за хаос који ће уследити када се овај садашњи светски поредак уруши по тежином свих само-индукованих проблема. Пут којим иде Национални фронт није нада за Француску; Национални фронт је само алтернативни пут ка паклу, да се тако изразим. Политика неће сачувати Европу (ако ни због чега другог због тога што је цео изборни систем вероватно превара), већ перфектно легалан сурвивализам који ће сачувати многе Европљане.

Ако грешим, а надам се да је тако, они који послушају мој савет неће ништа изгубити. Могу да користе опрему за камповање викендом и празницима, могу да поједу храну коју су сачували, могу да наставе да смањују животне трошкове са својим кокошињцима, баштама и другим животињама исто тако. Тиме што сте сурвивалист, само можете да добијете.

Ако сам у праву, оне породице које су послушале мој савет и постале сурвивалисти биће ми захвални и у великој мери повећати своје шансе да преживе предстојећу кризу. Ако довољно паганских европских породица преживи, шта год да се догоди моћи ћемо да обновимо Европу, у неком тренутку у будућности. Ако се ово догоди, ништа неће бити изгубљено: Европа ће се вратити, онаква каква би требало да буде; дивна, здрава,чиста, зелена и Европска.

-religious-ceremony-in-ancient-greece-francis-oliver-finch

Ако мислите да постоји икаква нада да систем гласања у вашој земљи ради како би требало, можете покушати и са политичким решењем и припремати се за најгоре. Ако покушате са политичким решењем, будите сигурни да гласате само за јако и јасно анти-ционистичке, анти-масонске и анти-хришћанске странке, са перфектно јасним про-европским и паганским усмерењем. Ако овакве странке не постоје у вашој држави, а још увек верујете у политичко решење, онда оснујте странку сами или једноставно немојте да гласате. Гласање за било шта друго је гласање за европски геноцид. постоје различити начини за спровођење геноцида, и од стране политичке левице и од стране политичке деснице, али то је ипак геноцид. Без обзира ко га спроводи. Барем немојте да гласате за оне који раде на уништењу изворне Европе! Када  имате избор да скочите са литице десно, лево или право, једноставно станите мирно и не скачите. Уместо тога изаберите да преживите Слава Сварогу!

afp000254550
Превео са енглеског Александар Маслар

Нема коментара:

Постави коментар