субота, 10. август 2013.

Alea iacta est

Alea iacta est

Варг Викернес


У једном тренутку Европа коју познајемо или коју смо познавали ће бити изгубљена и када се ово деси биће прекасно за обичног човека да уради било шта. Он ће да буде заглављен у мултикултуралној јами злочина, мочвари беде у којој ће Европљани да буду мањина – и пропатиће свој живот као пребијени, силовани, злостављани, опљачкани, испљувани и презрени роб. Његова деца ће доживети исту судбину.

Европа још увек није, да тако кажем, прешла Рубикон и они који је гурају у мрачну јаму се посебно плаше једне ствари; били су разоткривани и раније, у Европи и на другим местима и свесни су последица када се индивидуалци као што су они разоткрију, они се разоткривања плаше више него било чега! Они се плаше да ће масе, добра и праведна већина коју већ дуго времена варају, сазнати истину о њима, о њиховим мотивима и њиховом плану деловања. Познају моћ народа и плаше се његовог беса.

Из овог разлога они су забранили истину у Европи и кажњавају оне који говоре истину онолико често колико могу са тим да се извуку. У Немачкој чак кажњавају адвокате који покушавају да одбране оне који су оптужени за кршење ових скаредних „закона“. Не постоји правда за оне који говоре истину о геноциду Европе; њихов пажљиво прорачунат, циничан и злокобан план за истребљење Европе, сакиривен је иза „анти-расизма“, „хуманизма“, „толеранције“, „хуманитарне помоћи“, културалног обогаћења“, „различитости“, „мултикултурализма“ и других сличних лажи дотојних презира.

Још увек нису успели да забране сво истинито изражавање везано за њих и оно што мисле, па су се окренули другим средствима за уништавање њихових непријатеља. Ја сам њихов отворени непријатељ већ неколико десетина година и од јануара 2013 почео сам са разоткривањем њих и њихових планова на овом блогу, Тулеанској Перспективи и због тога моја трудна жена и ја смо ухапшени и држани у притвору два или три дана, под оптужбом за тероризам (!). Искористили су неку измишљену везу са ционистом (!) и масовним убицом као изговор за наше хапшење али су и они били свесни да је то само изговор. Злоупотребили су полицију да пуца у наша улазна врата, ухапси нас пред троје мале и уплашене деце, представи нас свету као терористе и разоружа нас; покушали су да нас заплашивањем (исто као и остале) доведу у стање покорности.

Али ово још увек није завршено за нас. Мари и ја се суочавамо са новим проблемима. Не легалним. Не званичним. Али са целим светом проблема који тајно креирају наши непријатељи (они воле да делују из сенке). Видите, непријатељи Европе поседују банке, па пре неколико дана Марин PayPal рачун је залеђен без икаквог доброг разлога. Ни жена која ради за PayPal није ово разумела, када смо је питали о овоме и мислила је да је у питању грешка која ће ускоро бити исправљена. Још увек није, сада већ неколико дана касније. Пошто сам параноик видео сам да ће се ово догодити и нисам био изненађен када смо данас примили писмо од наше банке које нам говори да ће наши рачуни у банци бити затворени. Сумњам да ће налажење нове банке у Холандовој Француској за нас бити лак посао… Ако не нађемо нову банку бићемо остављени без начина да зарађујемо новац, што наравно није баш добро за нас.
Очигледно, суочавамо се са овим проблемима само због онога што говорим на свом блогу; само због тога што разоткривам њих. Да говорим лажи они не би били забринути, исто као што не брину када лажови као што су Алекс Џонс или Дејвид Ајк бљују своје бесмислице. Они су забринути само због тога што говорим истину! Ми смо дисиденти у диктатури, мафијашком систему, који глуми „демократију“. Разоткривам их на свом блогу и због тога смо обележени за финансијску деструкцију. Да, они руше финансије норвешко-француске породице која савршено поштује закон и плаћа редовно порез, са троје (ускоро четворо) мале деце, званично без икаквог разлога…

Иронично, непријатељи Европе сами себе разоткривају својим понашањем и потврђују све што ја, а и многи други исто, говорим о овим геноцидним манијацима. Иако ово представља катастрофу за моју породицу и мене лично, ово је победа за Истину и за Европу исто тако. Многи Европљани ће отворити очи и схаватити реалност када виде како нас ови људи третирају, само због тога што говорим истину на овом блогу.

Правда ће превагнути, нисам забринут. HailaR WôðanaR!

PS. Ако мој блог у неком тренутку нестане само потражите нови на burzum.org.

Превео са енглеског Александар Маслар

Нема коментара:

Постави коментар