недеља, 25. август 2013.

Правда на Делу

Правда на Делу

Варг Викернес

Неке новине су известиле о овом случају али као и обично оне заправо не говоре истину, или можда ја нисам успео да схватим поруку. Рекао сам да ћемо да тужимо власти, што значи да планирамо покретање правних тужби против оних власти у Француској које су одговорне за терористички напад против нас (који је изведен од стране полиције). Ми нећемо, као што медији извештавају, да тужимо „Француску“. Не знам да ли је ово уопште и могуће и не разумем како ово може икоме да има било каквог смисла. „Француска“  није одговорна за злочине против наше фамилије. У другу руку, „Француски“ министар унутрашњих послова господин Валс и његово одељење јесте.

Даље, медији извештавају у њиховим насловима да „Викернес“ норвешки „екстремиста“ тужи „Француску“, али ово није превише прецизна информација. Углавном ће моја жена, али исто тако и ја, да тужимо одређене надлежне, а иако сам ја Норвежанин, остатак моје породице су у ствари Французи. Сви они. Дакле не ради се о томе да Норвежанин тужи „Француску“, већ француска породица (са норвешким оцем) тужи одређене надлежне власти у Француској.
Мари ће такође да предузме правне акције за добијање њеног ватреног оружја назад, оног које јој је полиција одузела по наредби одељења господина Валса, а обоје ћемо предузети легалне акције да добијемо наша права и слободу за поседовање ватреног оружја назад. Исто тако, Мари размишља да предузме правне акције против градоначелника општине La Croisille sur Briance и против неких медијских институција исто.

Не радимо све ово да бисмо зарадили (ово није САД), већ да узвратимо ударац, да ставимо непријатељима до знања да не толеришемо овакве ствари са њихове стране и да будемо сигурни да се ово поново не догоди, нама или – могуће већини вас значајније – другима.
Медији су већ почели да нас нападају због планираних правних акција, на крају свих крајева они су само инструменти власти, правећи се да немамо шансе за победу, али верујте ми: само вам говоре лажи. Као што то раде у овом чланку, где се претварају да су француске власти имале засноване основе за хапшење зато што сам примио манифест од ционистичког масона Брејвика. Ово није тачно. Никад нисам! Оно што је тачно је то да су француске власти искористиле ово као изговор за наше хапшење, али су савршено добро знали да нисам примио овај манифест исто као што су знали да на првом месту никад није постаојао икакав разлог да примим овај манифест, икада (и чак и да сам га примио; па шта?). Француска тајна полиција је пуцњима прокрчила улаз у нашу кућу и ухапсила нас без иједног другог разлога до чињенице да је одељење господина Валса желело да они то ураде. Медији знају ово савршено добро, па намерно лажу, зато што они нису ништа друго до још једна наборана рука која ради за власти, претварајући се да су критични према њима да би насамарили људе да верују да живимо у толико блаженој „демократији“.

Не живимо, ако им не узвратимо ударац и никад нећемо. Слава Сварогу!


Релевантан видео:


Превео са енглеског Александар Маслар

Нема коментара:

Постави коментар