субота, 10. август 2013.

Чаробњаци из Оза

Чаробњаци из Оза

Варг Викернес


Ових дана моја жена и ја се осећамо помало разочарано. Желели смо да постанемо само-довољни колико год то можемо, такође да будемо припремљени на најгоре, али…. Полиција је (по наредби „француских“ политичара а због измишљене везе између мене и тамо неког ционистичког губитника) развалила наша улазна врата и ухапсила нас и због тога смо обоје добили забрану за легално поседовање било ког типа оружја. Када смо били ослобођени од свих сумњи, предали су нам папир који говори о томе. Без судије, без доказа за било шта, без злочина које смо починили, без саслушања или било чега сличног, ништа им није требало да би урадили ово. Тек тако, зато што смо моја жена и ја били ухапшени за тероризам без иједног оправданог разлога. Можда и најгоре од свега: знали су да немају оправдан разлог да нас ухапсе и пре него што су то урадили!

Веома ми је жао што морам да вам саопштим да је Орвелова „1984“ већ стигла. Живимо у екстремно супресивној диктатури, која користи страх против својих сопствених грађана као средство за гушење свих дисидената; користе страх да би нам одузели одлучност за пружање отпора, користе полицијске снаге, које постоје да би нас штитиле од криминалаца као што су они, да нас разоружају и малтретирају, користе њихов банкарски систем да би нас поробили, користе њихову привидну „демократију“ да нас насамаре, да мислимо да имамо неког утицаја, користе њихове системе забаве и едукације да одврате нашу пажњу са њихових злочина и исперу наше мозгове. Користе све са чиме могу да се извуку а да и даље наставе да нас музу, све док не буде ништа преостало од нас. Све док Европа не буде мртва. Онда ће да се пребаце на своју следећу жртву; на новог домаћина. И верују да је савршено у реду да то раде, као да су они нека врста „изабраног народа“ са богом-даним правом да поробљавају, силују, муче, злоупотребљавају, убијају, лажу, пљачкају, краду и уништавају све друге на планети…

Скоро све може да се користи као оружје, па се не бринем што се тиче тога; свакако ћемо моћи да се одбранимо. Исто тако, после овога, не плашим се да изнесем своје мишљење, они су ме само натерали – и многе друге исто тако – да схватим колико је важно да урадим то. Очигледно да је нешто што сам рекао погодило право у њихов живац. Очигледно да их је нешто што сам рекао натерало да се плаше. Очигледно је да су они рањиви и уплашени када су изложени јавности.

Мислим да је ово све што треба да бисмо их победили; да их разоткријемо! Треба да кажемо истину о њима и о ономе што раде и они ће пасти са власти. Користе се застрашивањем како би нас натерали да мислимо да имају тоталну контролу и сву моћ, али немају. Само желе да нас натерају да у то верујемо. У стварности полиција, војска, медијске институције, образовни систем и свака друга државна институција је препуна људи који који се не слажу са њима и са ониме што раде, који саботирају њих и оно што раде и који само чекају изговор за рушење њихових трулих режима – једноставно тако што ће искористити закон да их ухапсе због њихових злочина.

Они ово знају и из тог разлога су толико уплашени од индивидуалаца који говоре истину о њима. Као што ја немарно радим већ неко време. Као што ћу лукаво и да радим, све док има даха у мени. Дошло је време када ће морати да одговарају за своје злочине пред људима којима су пили крв.   HailaR WôðanaR!

bb2
Превео са енглеског Александар Маслар 


Нема коментара:

Постави коментар