недеља, 25. август 2013.

Отровани II

Отровани II

Варг Викернес


Вакцине су претња данашњем човечанству; са њима они могу „случајно“ да стерилишу целу генерацију Европљана у сваком тренутку ако то пожеле, а сигуран сам да у неком тренутку у блиској будућности и хоће. Ипак, ово изгледа није највећа претња човечанству; постоје сличне, вероватно и веће скривене претње о којима требамо да бринемо…

Године 1951. тројица мушкараца, Карл Дјераси, Луис Е. Мирамонте и Џорџ Розенкранц пронашли су оралну контрацептивну пилулу. До раних 70-тих овакве пилуле су ушле у широку употребу у Европи и…Европа се променила услед овога.

Видите, ове пилуле садрже хормоне, а хормони утичу на нас у великој мери. Хормони утичу на тело али вероватно још важније и на ум и на  понашање! Као што знамо већина жена у Европи је у великој мери променила своје понашање у 70-тим и од тада су – виђене из перспективе традиционалног човека – веома чудне. Ако петљате са хормонима неке особе он или она ће се променити, вероватно не на боље.

Ако познајете жену која изгледа да је у сваком смислу савршено интелигентна и способна али која не разуме важност расе и части, можете бити прилично сигурни да је она „на пилулама“. Хормони у оралним контрацептивним пилулама су у великој мери допринели да она постане оваква и ако би престала да узима „пилулу“ могао би да јој „израсте мозак“ преко ноћи и да поново постане дивна, интелигентна, разумна, жена отвореног ума, препуна љубави према деци, као што је вероватно и била пре него што је почела да узима „пилулу“.

12B-Is-it-safe-to-pop-the-pill-350x234

Оралне контрацептивне пилула су дизајниране од стране тројице не-Европљана, бар двојица од њих имају традиционалну мржњу према Европи и свему европском и „пилула“ може да се посматра као алат у њиховом европском геноциду који је у току, као послератно средство за стерилисање европске женске популације. Чак и зарађују доста новца продавајући ове пилуле насамареним женама. Оне су дизајниране да би направиле наше жене потпуно залуђеним – оне су у нереду због хормона које се налазе у овим пилулама које узимају готово свакодневно! Судећи по мом искуству, не постоји начин да се просечна европска жена наведе на разумно расуђивање, ма колико она била интелигентна, а „пилула“ може да буде узрок за то. Све док је не скинете са „пилуле“ она ће засигурно остати неплодни, феминистички, промискуитетни, лево-оријентисани зомби који активно помаже непријатељима Европе у њиховом европском геноциду.

Ако сте жена, немојте ни за шта на свету да узимате оралне контрацептивне пилуле или било шта слично што садржи хормоне и што ће вам направити неред и у уму и телу. Останите Европљанке. Ако не желите децу у овом тренутку вашег живота, једноставно прихватите последице тога и понашајте се онако како би жене требало: држите ноге прекрштеним и радите то све док не нађете мушкарца са добрим генима и ожените се са њим! Ако желите да будете „ослобођени“, онда се на првом месту ослободите од деструктивног утицаја под који западате када узимате оралне контрацептивне пилуле.

Што се тиче свега овога, ствар која ме највише плаши је чињеница да нико не присиљава жене да узимају ове пилуле. Оне их узимају својом сопственом вољом, без икаквог размишљања о њиховим последицама. Авај! Зар европске жене немају више разума? Неколико феминистичких идеја и скоро све европске жене се трују и стерилишу, сопственом слободном вољом и још и плаћају за то. Ово стварно мора да престане! Говорите свим девојкама и женама које познајете о штетном дејству оваквих пилула! Оне које узимају ове пилуле више нису при себи! Слава Сварогу!


„Оралне контрацептивне пилуле“, то јест „Хемијска стерилизација“

 birth-control-pill

Превео са енглеског Александар Маслар

Нема коментара:

Постави коментар