субота, 10. август 2013.

Упамтите

Упамтите


Варг Викернес


Драги европски полицајци,

Наше медије поседују непријатељи Европе, наши политичари су или и сами непријатељи Европе или су контролисани од стране таквих, наша забављачка индустрија је у власништву непријатеља Европе, наш образовни систем је  преузет од стране непријатеља Европе; сви они су инструменти у геноциду против Европе, који изводе непријатељи Европе – на пример средствима феминзма и масовне имиграције.

Геноцид се може извршити на многе начине; може да буде у форми бруталних, тоталних масакра, као онај који су Јевреји извршили над Грцима на Кипру у 117 години н.е., или онај који су Јевреји и Турци извршили у Јерменском геноциду 1915 године, или оног који врше  јеврејски и руски бољшевици у Совјетском Савезу, од 1918 па на овамо, кроз средства изгладњивања и радничких кампова. Европа је била жртва свих врста геноцида, али у овом тренутку Европа је жртва тихих и тајних операција које спроводе интернационалисти у Европи, све од покрштавања Европе, али посебно у периоду после Другог светског рата.

Без обзира на начин на који се геноцид врши, он је као што сви знамо злочиначко дело, сагласно и са националним и са интернационалним правом. Ваша је дужност, као полицајаца, да ухапсите све појединце који пропагирају или на други начин учествују у геноциду, као што је овај од кога Европа страда у овом тренутку. Ништа мање, ово треба да буде у вашем личном интересу, пошто они убијају ваш сопствени народ, вашу сопствену европску расу.

У сагласности са Нирнбершким суђењима из 1945 и 1946 године, законски, официри се не могу крити иза својих наређења ако су та наређења на било који начин имала везе са геноцидом. У сагласности са овим суђењима, ваше је право и дужност да одбијете извршење оваквих наређења.

Ми, Европљани, вам верујемо, верујемо у вас, ослањамо се на вас и требамо вас.
Са поштовањем ваш,

Варг Викернес

Превео са енглеског Александар Маслар

Нема коментара:

Постави коментар