среда, 11. септембар 2013.

Геноцид!

06/09/2013
Варг Викернес
Чудно је то што се о мисионарима најчешће говори у позитивном смислу, овде у Европи. Мислим да сви треба да отворимо очи и видимо ко су стварно ови људи и шта они уствари раде.
Европа је покрштена на силу; подмићивањем, претњама, обманама, издајствима, мучењима, испирањима мозгова и убијањем. Хришћани су посекли наше свете лугове и спалили наше храмове а неки су чак и постали свецима због овога. После тога су изградили сопствене храмове (зване црквама) на европским посвећеним местима, где су наши свети лугови и храмови некад стајали , да би осигурали то да пагански храмови никада не буду поново изграђени ту и да ниједно археолошко налазиште никада не буде на тим местима. (После тога су понашање које им је и омогућило да покрсте Европу прогласили за криминално.)

У Француској, један од најгорих од ових геноцидних манијака се слави као Charlemagne, „Карло Велики“, у паганским круговима највише познат по његовом кукавичком масакрирању отприлике 4.500 ненаоружаних Саксонаца, заробљених у Вердену. Чланак на Википедији описује овај одвратни масакр на следећи начин: „Масакар у Вердену (…) је назив за ликвидацију 4.500 Саксонаца која је 782. Извршена у граду Верден по наређењу франачког краља Карла Великог. Повод за масакр је била побуна паганских Саксонаца против франачке власти, односно Карлових покушаја да се Саксонци насилно покрсте“.

Како ја посматрам ствари бранитељи се не „буне“ против армије која врши инвазију да би уништила њихову културу; они узвраћају ударац. Они пружају отпор. Са пуним правом. Ово се зове рат.

Али ово је било у прошлости, јел` тако? Хришћани нису такви данас! Па, можда не у Европи; овде су уништили све што су могли, зашто би били? Али ако погледате на друга места…

Погледајмо рецимо Непал, земљу у којој је вековима владала хинду ралигија. У једном тренутку они су дозволили хришћанима да дођу у њихову земљу, али сваки мисионарски рад је био забрањен. Али после мало лобирања, претњи и подмићивања, хришћанима је „коначно“ дозвољени да шире њихову јеверјску религију и тамо. Наравно они непалски староседеоци који су им се успротивили су проглашени терористима. Тамошњи хришћани оптужују Непалце да их прогоне – „само“ због тога што хришћани покушавају да униште све што је њихово и само због тога што су хиришћани спонзорисани од стране богатих странаца у сиромашној земљи. Шта мислите, какву економску моћ има Непал да се одбрани од овога? Хришћани масовно граде своје цркве и школе да би ширили хришћанство у Непалу, а они који пружају отпор проглашени су за назадне терористе!

Значи када браните своју културу од хришћанства ви сте терориста - или побуњеник. А хришћани који раде на уништењу ваше културе, користећи сва расположива средства за остваривање овог сиља, су хероји, свеци и ту су само да би помогли… да би вам помогли да се отарасите те назадне, безвредне религије.

Хришчанска ароганција је на екстремном нивоу. Они полазе од основе да су све друге религије безвредне и морају да буду елиминисане за лица Земље. Све друге културе, осим њихове јеврејске, су виђене не само као безвредне већ потпуно сатанистичке и зле и они раде добро дело када их уништавају. Да, мисионари су толико залуђени да уствари мисле да помажу другима док уништавају све што је њихово!

Хришћански мисионарски рад у Непалу!

clouds

Хришћани нису у Непалу да би помогли Непалцима; они су тамо да би уништили њихову културу, њихову религију и њихово наслеђе – и да их замене са својим.

Са којим правом они раде ово?

Зашто нико не дигне глас и протествује против овог геноцида? Где су медији сада, када су Непалци изложени овом кукавичком, узнемирујућем геноциду, достојном презира? Сигурно се сећају Холокауста, када су Јевреји били жртве, али ништа друго очигледно није битно. Само су Јевреји њима битни. Наравно то има смисла: већина новинара и власника новина су и сами Јевреји или хришћани (тј. вештачки Јевреји) (само укуцајте на Гуглу). Па док учимо нашу децу о ужасима Холокауста, поново и поново сваке године, да се такве ствари никада не би поновиле, истовремено не подузимамо ништа поводом геноцида који се, док ово говорим, одиграва у Непалу. Никога није брига. Зато што Непалци нису Јевреји. Они су „само“ пагани. Они су жртве геноцида који се спроводи због тога што хришћани желе да униште све нејеврејске религије, културе и идеје на овој планети и замени их са њиховом сопственом јеврејском религијом, културом и идејама.

Сви хришћански (наравно и муслимански) мисионари на овој планети требало би да буду послати у међународни суд у Хагу (прим. прев. који је и сам наравно злочиначки!), под оптужбом за геноцид или за намеру да се изврши геноцид. Они уништавају културе, религије, евентуално и целе нације. Као што су то урадили у Европи. Они уништавају оно мало људске разноликости што нам је (још увек) остало овде на овој планети!

Европа јесте покрштена али хришћанство је јеврејска религија, оно нема корене у Европи или у европском човеку (или у Непалу или непалском народу!). Једине ствари у хришћанству које можемо да ценимо су елементи који заправо и нису хришћански; то су пагански елементи који су укључени у хришћанство, током покрштавања Европе. Мали налет ветра, мало свежег ваздуха, натераће хришћанство да излети из Европе и врати се у „свету земљу“, одакле је и дошло. И мала киша је довољна да се у тренутку угаси јеврејски пожар који прождире Европу, мали ударац ногом и јеврејска вера ће у потпуности бити сломљена. Не постоји ништа стварно што повезује хришћанство са Европом, осим паганских елемената за које нам не треба хришћанство да бисмо их задржали.

И ако сте се икада запитали зашто су тако агресивни према мени, овом малом, досадном, норвешком музичару који живи у Корезу, сада знате; отварам своја уста и дишем у „погрешном“ правцу и они се плаше да ће због овога њихова кула од карата бити срушена. Европска област је у нашој природи; потребно је тако мало труда да се распали пагански пламен! Европа може да се пробуди у тренутку. Они то знају. Они се тога плаше. Јевреји (и прави и вештачки) виде ризик да ће због овога њихова моћ да испари преко ноћи,  Европљане као што сам ја није брига за „свету земљу“, „свету библију“ или „изабрани народ“. Слава Сварогу!

Пост у вези са овом темом.

Кумари; важан хинду-будистички симбол који хришћани у Непалу желе да кристијанизују, исто као што су кристијанизовали наша европска божанства и претворили их у „свеце“ током покрштавања Европе!

Matina Shakya is taken to her temple after being appointed as the new living Goddess or Kumari in Kathmandu

tumblr_lsswhpbspE1qlsr3bo1_400 (1)

 Превео са енглеског Александар Маслар

Нема коментара:

Постави коментар