субота, 28. септембар 2013.

Еуропа!

Еуропа!

Варг Викернес
За почетак мало одговарајуће музике.
Следећи текст је само кратка прича, измишљена прича, о измишљеном континенту Еуропи, са њеним измишљеним проблемима. Будите уверени да ништа из ове приче није повезано са стварношћу. Она је чисто ту да вас забави. Уживајте!
„Када пљачкате људе, када уништавате њихову културу, њихову религију, њихову економију, њихове породице, њихове животе, када их трујете ради профита, када их лажете и терате их да плаћају за испирање сопствених мозгова и када знате да ћете пре или касније бити ухваћени због свега овога, не мислите ли да ћете да покушате да одвратите пажњу са свега овога, што ће вам омогућити то да се извучете, са свим златом које сте покрали и са нетакнутим животима, када до тога дође?“
Овако су живели у Еуропи, пре него што су они дошли и лажима и преварама, атентатима и мучењима, киднаповањем и узимањем таоца, малтретирањем деце и убиствима, уграбили сву моћ од староседеоца:
images (16)
Неки људи су превише похлепни за њихово сопствено добро, не знају када треба да стану. Можда су добри са новцем и у лагању, али нису довољно интелигентни да знају када да стану! Увек иду предалеко, уместо да побегну, увек бивају ухваћени (а када се то деси, увек тврде да су они сами праве жртве).
У Еуропи они имају моћ и покушаће да је задрже док год је то могуће. Радије него да узму свој плен, који су накупљали годинама и извуку се док још увек имају шансу, они се чврсто држе свога modus operandi и иду предалеко.
Њихов план није да побегну, већ да наставе са пљачком староседеоца, ad infinitim. Што више богатства Еуропе прелази из руку староседеоца у њихове руке, појачавају стисак којим држе Еуропу (морају, иначе би се староседеоци побунили!), уводећи војне режиме, диктатуре и екстремна угњетавања. Ово постижу тако што креирају друштвене кризе, расне побуне, религијске немире, злочин и тероризам. Да; они чак и тренирају терористе, које касније наводно лове! Увозе људе других раса и религија како би још више пљачкали староседеоце путем злочина, све више и све брже. Они су велике газде злочина!
Већина Еуропљана је завршила живећи овако, под њиховом владавином:
rgxitu
Када расна и религиозна тензија порасте, баш као што су планирали, уз помоћ кришћанских „националистичких“ политичких партија, натераће еуропску популацију да тражи помоћ од њих самих и тако добити изговор да преузму тоталну контролу над свиме, мада ће злочини, као што су довођење у питање онога што раде, бити строго кажњавани. Хиљаду-девесто-осамдесет-четврта ће бити реалност.
Када ово буде постигнуто, једноставно ће наставити са експлоатацијом и уништавањем Еуропе. Еуропски народ ће да буде претворен у људску стоку, сва интелигенција ће бити физички уклоњена; сви који су довољно интелигентни да им представљају претњу ће бити погубљени на месту (баш као што су били и у нашем реалном свету у Пољској и Совјетском Савезу).
Наставиће да експлоатишу и уништавају Еуропу све док не буде остало ништа што би желели да отму. Остаће само сломљена популација, која ће тада већ бити комплетно састављена од мешанаца, робова испраних мозгова који пате. Еуропа никад неће моћи да се опорави од овога. Еуропа ће бити, исто као и многе друге културе које су ови паразити раније користили као домаћине, избрисана из људског сећања. У њиховим историјским књигама, у напоменама, ће писати о Еуропи, како су они изградили еуропску цивилизацију и како је она уништена од злих староседеоца који су ту живели.
Добро; то је њихов план, али њихови планови су скоро увек пропадали, зашто би овог пута било другачије? Зауставимо их док не буде прекасно.“
И тако се завршава ова прича о ЕуропиСлава Сварогу!
Превео са енглеског Александар Маслар

Нема коментара:

Постави коментар