понедељак, 30. септембар 2013.

Расизам у Француској?

Расизам у Француској?

Варг Викернес
Пет година стара француска девојчица (од француских родитеља, француских деда и баба, итд.) већ неко време, од маја, води се као нестала. Како изгледа, могу ће је да су њена рођена мајка и њен нови дечко (од арапских родитеља, арапских деда и баба, итд.) убили ово јадно дете. Могуће случајно, али ипак. Њен нови дечко је зависник од дроге, па то може да објасни убиство детета.
Ово се догодило у мају. Мајка је била у шестом месецу трудноће са новим дечком и мада је полиција одмах схватила да је породица била умешана у убиство, уместо да их ухапсе ставили су их под присмотру, из разлога што нису хтели трудну жену да ставе у притвор… У овом тренутку дете је већ рођено, па су обоје ухапшени.
У реду…
Изгледа да је притварање осумљичених за убиство детета велико „не“, због тога што је осумљичена жена трудна, чак и ако је почињен прави и најтежи могући злочин, али хапшење трудне жене без икаквих доказа против ње, кадазлочин није почињен и када никакви планови злочина нису пронађени, је савршено у реду?
Да ли власти нису биле забринуте за трудноћу моје жене због тога што је дете потпуно европско? Да ли су биле више забринуте за трудноћу друге жене због тога што дете није потпуно европско?
Тера те да се запиташ, зар не?
Ово троје деце једва чекају да им се следеће године роди мали брат? Њихов нерођени брат је преживео излагање његове мајке притвору и узнемиравању од стране министарства унутрашњих послова Француске:
IMG_4466
IMG_6239
IMG_7020
Превео са енглеског Александар Маслар

Нема коментара:

Постави коментар