уторак, 24. септембар 2013.

Богиња Девица

Богиња Девица


19/09/2013
Варг Викернес
У европском обреду иницијације кандидат путује у свет мртвих, загробну хумку и тамо сусреће жену, прерушену у медведа (права валкира); када напусти загробну хумку он бива поново рођен, са хамингјом.

Жена која је играла улогу медведице је била бивша мајска краљица, што значи да је уствари била девица. Према томе новорођени (поново рођени) кандидат је уствари рођен од девице. Европске иницијате су према томе рађале девице…

Наравно, идеја да је Исуса родила девица није првобитно хришћанска. Ова јеврејска секта је касније усвојила ову идеју, како би Европљани веровали да је њихов вођа, криминалац Јеврејин Исус, био инициран и право људско биће.

Било је казано да је Исусов отац Бог (тј. Бог Неба), који је оплодио девицу мајку у облику „светог духа“. Наравно и ово је погрешна интерпретација паганског обреда, у коме кандидат није створен од стране духова мртвих, већ он постаје један од духова мртвих и постаје део његове хамингје.

Најуобичајенија идеја у Европи тог доба (у класичној Антици) је била та, да је кандидат поново рођен не само као частан покојник, већ као покојни (наравно частан) предак – не неуобичајено и као његов властити отац. У таквим случајевима, он би био његов отац, поново рођен.

Европљани су били, у овом смислу, подељени у две групе: у оне који су били иницирани и оне који то нису били. Последњу групу су гледали као пуку децу, наравно већина њих су то и била. Европска деца су веома рано почињала да пролазе кроз исте обреде сваке године – на празнике Ноћи вештица и Јуле, напослетку и поновно рођење на Рагнарок (наше новогодишње вече) – и нису постајали прави људи све док нису успевали; све док нису имали храбрости да се суоче са ужасима загробне хумке, све док њихови мозгови нису успевали да реше загонетке, и тамо даље. Неки су успевали да ово ураде као веома млади, остали су морају да чекају адолесцентске године, а ако особа никада није успела она није сматрана правим људским бићем, правим чланом друштва и евентуално би умирала због недостатка помоћи, у сваком случају јој није било дозвољено да има потомство.

„Спасилац“ кога су Јевреји (тј. рани хришћани) представили Европљанима је био личност са Средњег истока, Јеврејин и према томе није прошао кроз ниједан од ових европских обреда. Он није био прихваћен од стране Европљана, наравно све док Јевреји нису променили причу и представили га као правог човека. Он је, како су тврдили, пришао кроз исти, европски ритуал иницијације.

Наравно, Библија је све погрешно интерпретирала; у њој се налазе чисти докази да су је написали појединци који су познавали европске ритуале само споља, па све то нема никаквог смисла. Девица мајка није представљена као свештеница која учи кандидате светим стиховима у светој одаји испод површине Земље, већ као његова права мајка. Ово је наравно смешно! Али шта друго можемо да очекујемо? После свега, шта су они знали о свему овоме? Они су били Јевреји! „Свети дух“ нема никаквог смисла; они нису разумели идеју о вилењацима који живе у загробној хумци, да су они уствари били духови часних покојника, па су их претворили у „свети дух“ који оплођује праву мајку. Часни покојници су док су били живи били прави богови, неки од њих вероватно и Бог Неба. И ово је постало помешано у бизарну јеврејску превару и тако је „свети дух“ послат од Бога Неба да оплоди мајку…

Ако све ово преокренемо, као што неки обмањени Европљани раде у очајничким покушајима да направе да хришћанство изгледа европски, можемо да кажемо да је Исус заиста био Европљанин, који је прошао кроз обред иницијације и затим злоупотребљен од стране ових злокобних „раних хришћана“ да креира нови култ у Европи, али… ако је ово случај онда свако од нас треба да схвати да личност Исуса није била ништа посебно. Он је био само још један европски човек, прави човек као и скоро сви други у Европи, човек који је – као и већина других одраслих Европљана – прошао кроз пагански обред иницијације са успехом.

Без обзира на то како изврћете ове ствари – Исус је био и још увек је комплетно ирелевантан. Он је био или јеврејски криминалац, представљен Европљанима као европски иницијат, нешто што је урађено да би Европљани на првом месту и слушали његове речи (вероватно би потпуно игнорисали њега и његове глупости да није представљен на овај начин), или једноставно још један Европљанин, који је прошао кроз тачно исте обреде као и већина осталих Европљана.

Оно што хришћани у Европи треба да схвате је то да је позитивна слика о Исусу и хришћанству створена због нашег поробљавања, због уништења наше културе, због уништења наше расе, процеса који је почео због тога што „изабрани народ“ (раса мешанаца која је састављена од сумњиво великог броја познатих масовних убица, серијских убица, плаћених убица, робовласника, силоватеља, лудака, злостављача деце, педофила, професионалних лажова, проститутки [познатијих као глумци], зеленаша и другог апсолутног шљама) жели светску доминацију и схвата да им ми – Европа – стојимо на путу.

Не треба да гледате у „Протоколе“ да бисте нашли доказ њихових планова за уништавање свих других. Ово је из Библије:

Поновљени закони 7:5

Него овако учините с њима: срушите њихове олтаре, оборите њихове обредне стубове, посеците њихова обредна дебла, а њихове резбарене ликове спалите ватром.
Поновљени закони 12:3

Срушите њихове олтаре, оборите њихове обредне стубове, спалите ватром њихова обредна дебла, уништите резбарене ликове њихових богова и истребите њихова имена на том месту.
Поновљени закони 11:23

Јехова ће испред вас отерати све те народе и ви ћете покорити народе који су већи и бројнији од вас.

Ми смо на њихом путу, али смо јачи од њих и не могу да нас униште користећи бруталну силу. Морају да користе лукавства и измишљају алате за обману, као што су: хришћанство, комунизам, феминизам, либерализам итд., да би постигли њихове злокобне циљеве. Прихватајући било који од ових алата, или било којих њихових аспеката, као што је безначајна личност Исуса, ви им помажете у уништавању Европе. Европа је паганска. Европа је увек била паганска. Европа ће увек бити паганска, због тога што је паганизам Европа, а Европа је паганизам. Ако успеју да униште једно, уништиће и друго. Хришћани (тј. вештачки Јевреји) би исто требали то да схвате, и исправе листу својих приоритета. Да ли сте Јевреј или Европљанин? Не можете да будете обоје.

Ми стојимо на њиховом путу. Хајде да држимо положај, они ће побећи и сакрити се од пуког погледа на наш зид од штитова. Слава Сварогу!

Други постови у вези са овом темом, овде и овде и овде и овде!

NWs9gTV

Превео са енглеског Александар Маслар


Нема коментара:

Постави коментар