среда, 11. септембар 2013.

Испирање Мозга

Испирање Мозга

Варг Викернес


Совјетска Норвешка је, као и остатак европе, у озбиљној невољи, сви се слажемо са тим, али за разлику од већине европских држава постоји трачак наде да ће европски староседеоци надвалдати. Режим у Норвешкој је један од најрепресивнијих, најекстремнијих, највише анти-Европских од свих режима у свету, али раскорак између политичких циљева криминалног режима и воље и мишљења народа је вероватно већи него било где другде.

Желим да се захвалим Харалду Еии за његову храброст и труд који је уложио да направи ове веома политички некоректне документарне филмове. Направио си разлику, на боље. Пре неколико година ова одлична ТВ емисија је била емитована на националној телевизији у Норвешкој и мислим да је оставила јак утисак.

Једна ствар коју желим да нагласим је број „научника“ који се појављују у овоим документарцима. Данашњој „науци“ не треба да се верује. Често је у великој мери запрљана анти-научним, политичким циљевима и болесном вољом.

У овом посту сам навео његове емисије из серијала Hjernevask („Brainwash“), већину њих са енглеским преводом. То сам урадио јер оне чврсто подржавају моје сопствене тврдње.

О Природи и Исхрани

О Хомосексуалности

О Једнакости Полова

О Ефектима Родитељства

О Насиљу

О Раси

О Сексу (за сада без енглеских титлова)

Превео са енглеског Александар Маслар

Нема коментара:

Постави коментар