уторак, 17. септембар 2013.

О томе како протерати Таму која гуши наш Свет

О томе како протерати Таму која гуши наш Свет

Варг Викернес


За почетак мало одговарајуће музике.

Пагански краљ је, у древној Европи, пре свега био бог, а краљица богиња. Краљ је представљао Бога неба; круна-ореол је представљао сунчеве зраке који су излазили из његове главе (Сунце), скиптар је представљао чекић (тј. изворно камен) који је изазивао муње које севају са неба, а мач је представљао саму муњу која преноси соларну енергију од Сунца и неба на Земљу. Он је стављао мач на рамена мушкараца да би их благосиљао и тако их уздизао до небеса. Краљица је представљала Богињу Земље; њен котао, касније грал је био извор младалачког здравља и свако ко би попио из њега имао би користи од тога; био би излечен од болести и тровања, како телесних тако и менталних. На одређене дане у години, ова божанства су вучена у колима или ношена на штитовима, пошто ничему божанственом није било допуштено да додирује земљу изван светих лугова, да не би изгубило своје моћи.

Краљ је био одрастао човек, јак и мудар, његова главна улога је била да заштити краљицу која је била млада девица, само дете, толико млада и невина да још увек није ни крвавила. Када би се то догодило, она је замењивана са другом краљицом; она је била бирана међу најлепшим девицама у земљи, најчешће од стране краља лично, који је давао јабуку оној за коју је сматрао да је најлепша од свих.

Њихов брак је био чисто посвећен, тако да они нису имали уобичајене брачне дужности. Краљ је био ту да би штитио невиност, здравље и лепоту краљице, које је заузврат представљала природу. Ако би она патила и природа би исто.

Па када вам је ово познато, можда ћете видети различито и дубље значење у артуровским митовима, многим бајкама, у коришћењу симбола у краљевствима, у грчким митовима о Парису, у витезовима и њиховим турнирима и гестовима који су повезани за младим девама и толико тога другог чега још увек имамо у Европи, упркос хришћанству.
Исто тако ћете разумети, чак и из читања само овог поста, толико тога о митовима из других делова света о Кумари, о палатама на точковима (изворно троновима-колима) хинду божанстава, о поворкама јужно-америчких пагана. и тако даље. Разумећете да су можда амерички и евроазијски паганзми изворно били исти и да су сви потекли из Европе; од неандерталског човека.

Можда ћете и разумети колико је тога нашега изгубљено, све због хришћанства и његове ароганције и мржње према свему што не потиче из њихове хебрејске црне смрти. Ова геноцидна створења-робови још увек дају све од себе да униште све нејеврејске културе, у Африци, у Америци, у Азији, у Аустралији и у Европи, радиће то све док им допуштамо.
Сигуран сам да су многи од вас ишли у школу, али да ли сте икада научили било шта слично ономе што што сте научили из овог једног јединог поста на Тулеанској Перспективи? Да ли сада разумете како могу да кажем да једно паганско светло може да у тренутку одагна сву њихову хебрејску таму.

Хајде да поново распламсамо паганске ватре, широм целог света. Да протерамо клетву Јудеје, било да је представљена шестокраком звездом, крстом или полумесецом. Уздигнимо нови звет од рушевина старог. Слава Сварогу!

idylls_of_the_king_1

Превео са енглеског Александар Маслар

Нема коментара:

Постави коментар