среда, 11. септембар 2013.

Per aspera ad astra

Per aspera ad astra

Варг Викернес


Пре свега мало одговарајуће музике.

Драги Европљани; да бисте очували добро у животу, у вашој земљи и у вашој култури, исто тако и у вашем телу и уму, морате да се жртвујете и много да радите.  Традиција-религија наших предака је био систем којим се ово постиже, систем који је креиран стотинама хиљада година раније и који је од тада побољшаван и усавршаван за оптималан ефекат.
crowning-the-winner-with-laurel-in-ancient-greek-olympic-games

Када су европски Неандерталци (тј. изворни Европљани) почели да се мешају са (афричким) хомо сапиенсима, пре отприлике 100.000 година па све до данас, потреба за оваквим системом драматично је порасла, иако се  мешање тада дешавало веома ретко и у веома малом броју. Штетни ефекти овог мешања врста били су бројни, значајни и драматични. Оно што је било постојан ход узбрдо, претворило се у опасно плнинарење уз стрму литицу – и када је европски човек изгубио свој ослонац пао је, далеко и дубоко и још увек пада и пада.

Даме и господо Европе: од највећег је значаја да обуставимо наш пад и поново почнемо да се успињемо, сви заједно. Баците јеврејску веру – Хришћанство – у понор, где и припада и  повратите ваше европско наслеђе! Падање је можда у овом тренутку лако и удобно, али ако не почнете да се пењете ускоро ћете ударити о тло – а уверавам вас да то неће бити удобно.

Желим да посветим овај пост сећању на незнаног и неоклопљеног норвешког (тј. паганског) ратника, који је према англо-саксонским изворима, у бици на Станфорд бриџу, 1066. године, витлајући својом секиром убио 40 хришћанских ратника. Хероји никад не умиру. Они само мењају тела. Слава Сварогу!

 stamford-bridge-bjorn

Ако желите да сазнате више о европским традицијама и религији, предлажем да нађете мало времена и прочитате постове чији су линкови дати испод. Ако нисте Скандинавац предлажем да пре свега прочитате ово.


Превео са енглеског Александар Маслар

Нема коментара:

Постави коментар