петак, 13. септембар 2013.

Подљудски Неандерталац

Подљудски Неандерталац

Варг Викернес


Када су остаци првог Неандерталца били откривени у 19-ом веку, први који су дошли да истраже тај проналазак била је наравно Црква. Да, свештеници су хтели да буду сигурни како то откриће човека, са лобањом у којој је био смештен знатно већи мозак него што то има модеран човек, не изазове проблеме за њих и њихово јеврејско учење. Једноставно идеја да је европски „пагански дивљак“ био интелигентнији него модеран човек или чак и од самих креатора хришћанске вере, било је превише за њих.

Због тога су Неандерталци, прави европски домороци, били представљени у веома лошем светлу. Он је постао полу-животиња, брутални полу-мајмун, одвратан, прљави и примитивни под-човек.Они су чак дошли до закључка да он уопште није био способан да прича. Баш као и свака друга звер у природи.

Неки европски научници покушавају Неандерталце да представе у правом светлу, али они немају шансе против Цркве, њихове моћи и њихове пропагандне машинерије. Тако да се до дана данашњег о Неандерталцу мисли као под-човеку.

Када су европски научници пронашли доказ да Неандерталац у ствари никада није престао да постоји, него да је он део нас чак и дан данас, ужасна слика дивљег под-људског полу-мајмуна се појавила у мислима код готово сваке особе. „Ми имамо њихове гене у нама? О не!“ Новине које су писале о томе чини се да су више шокирани тиме са чињеницом да ми имамо њихове „под-људске“ гене у нама, него било шта друго.

Још једна историјска личност која је била представљена у тако лошем светлу је управо овај човек: 



Да, они покушавају више од седамдесет година убеђују нас да мислимо о њему као о неком злобном човеку пуним мржње, пропалим уметником, који је бесан на јевреје, којима се није свидела његова уметност, човек са једним тестисом, који је наредио да се  6 милиона јевреја убију гасом, који је започео Други светски рат, итд. И на самом крају они су чак покушали да нас убеде да поверујемо како је и он сам јевреј, како има јеврејске претке. Он је приказан без икаквог поштовања; није их било срамота нити једног разлога не би ли нам приказали као нешто лоше.

Хитлер је такође, баш као и наш Неандерталски Предак, постао монструм.

Због овога многи одбијају идеју да имају високо мишљење о Хитлеру и Неандерталцу. Тешко им је да прихвате идеју како је можда оно што им је речено о Хитлеру и Неандерталцима у ствари чињенице које нису тачне, него безобзирне лажи – речено са злим покушајем и чисто грешним мотивима! Природно, неки мисле да је све то лаж о Хитлеру или о Неандерталцу, али и даље верују у неке друге лажи. Тешко је ослободити се од јеврејске лажне пропаганде са којој смо сви одрасли. Авај!

 Прото-Европљани, Неандерталац, није био дивљак, није био низак, или ружни полу-мајмун. Он чак није био ни прљав (нису ни неке животиње!)  и зашто за име света не би био у могућности да прича? За тако нешто нема ни правих доказа! Све негативно о Неандеталцима је било измишљено од стране свештеника или јеврејских „научника!“

Модерни европљани су често плавокоси и плавооки,зато што су и Неандерталци били плавокоси и плавооки. Ми имамо белу кожу, зато што су Неандерталци имали белу кожу. Ми смо интелигентни, знатно више него друге расе, зато што су Неандерталци били интелигентији него друге људске врсте. Ми нисмо више потпуно исти као Неандерталци чије остатке смо нашли, јер током Леденог доба неки од Неандерталаца су отишли далеко на Југ, где су дошли у контакт са другим људским врстама и измешали се са Хомо сапиенсом (прото-афринкацима), и ти не-европски гени су се временом проширили по целој Европи. Мање на северу, више на југу, сигурно, али они су временом изменили целу европски врсту! Ти гени су нас изменили у оно што смо данас: модерни европљани.

Да ли смо ми под-људи? Да ли смо ми дивље звери? Да ли смо ми полу-мајмуни? Да ли смо прљави? Да ли изгледамо као полу-мајмуни? Да ли смо били прљави током наше историје? Не? Онда, зашто би то били наши далеки преци? Да ли ми умемо да причамо? Да? Зашто онда не би и наши преци причали?

Европски језици су били много напреднији и комплекснији у прошлим временима. На пример Норвешки је примитиван када се пореди са Нордијским. Нордијски је примитиван када се пореди са прото-нордијским. Прото-нордијски је примитиван када се упоређује са прото-германским. Зашто онда језик наших пра-историјских предака не би у ствари био много више комплекснији и напреднији? Зашто они то не би били, када се упореди са нама?

Мислити да је модеран човек „врхунац револуције“ је бесмислица! Наравно, они имају њихов Рајски врт, и признају да тај рај лежи у прошлости, али му је запечаћен сваки прилаз због њиховог „првобитног греха“; све оно што је добро налази се у будућности; спасење, рај, или шта год! Све то се налази у будућности! Не гледајте прошлост! О не; у прошлости је само зло; паганство, дивљаштво, примитивизам, окрутност и ужасност! Упамтите да је сам грех прошлост!

Наравно да они желе да мислимо на такав начин; паганизам је култ прошлости, култ предака, где су преци били хваљени, прослављани и где су на најбољи начин слављени! Где све оно што је добро у прошлости је сачувано у нама и у будућности. Ми смо оно што јесмо захваљујући нашим прецима. Уколико поричеш било какву духовну стварност онда барем мораш признати да смо оно што јесмо захваљујући ДНК наших предака! Ми морамо да радимо на томе како би смо сачували то што је добро.

И ти Неандерталци су чинили већину наших предака. Наш ДНК нам говори да је најмање 99,7% наших гена долази од Неандерталаца. Тих 0,3% чини Хомо сапиенс (прото-африканци). Требали би бити поносни на њих, радије него бити посрамљен на наше Неандерталске предке због јеврејких лажи које су нам толико дуго причане.

Само последњих пар миленијума људска врста је дегенерисана, баш као што је наш језик дегенерисан. Углавном због цивилизације, а други разлог је због хришћанства. Ми смо престали да задржавамо све оно што је добро из прошлости. Уколико се овај тренд настави ми ћемо се претворити у под-људе,  тј у оне које доста нас презире: прљаве, глупе, бруталне, окрутне полу-мајмуне; мајмуне који желе да имају секс са свим што мрда, да једемо тамо где вршимо нужду.

Једино култ прошлости може да нас спасе од свега овог. Што старији Богови то, боље. Што се више враћамо својим коренима, то нас они могу више сачувати да се не претворимо у мајмуне.
Уколико се двоумиш, предлажем ти онда да читаш текстове на Atala. Не жури. Прочитај их све. Учиниће те много мудријим него што јеси.







Превод: М. Марковић
Текст уредила и прилагодила: А. Л.
2013



Нема коментара:

Постави коментар