четвртак, 24. јануар 2013.

Од еволуције до револуције



Од еволуције до револуције – Varg Vikernes

Еволуционисти тврде да смо ми данас много паметнији и бољи, него што смо то били у далекој прошлости, због наводно фантастичне еволуције (теорији која и даље има толико недостатака да би је звали науком), и наравно Хришћани се придружују овој теорији, замишљајући све оне људе пре хришћанства као прљаве, примитивне, неинтелигентне, и у суштини као некорисни дивљаци који су више личили мајмунима, него на људска бића. Ако погледате мало боље, стварност је сасвим другачија од оне коју презентује такозвана „наука“ и јудејска религија.
Ево неколико примера:

-          Скалди* и Барди** могли су да упамте веома дугачке текстове (као на пример целу Еду*** ) након што су је чули само једном.
-          Римски мостови, који су саграђени пре више од 2000 година, и даље стоје и даље су у употреби (за разлику од модерних бетонских мостова који су саграђени 1950-их година прошлог века).
-          Ништа паметно није речено у филозофији последњих 2.500 година, а да то стари грчки филозофи већ нису рекли.
-          Слике у пећини које датирају још од пре неколико десетина хиљада година, су неизмериво супериорне, за разлику од хришћанске пре-ренесансне ликовне уметности у средњем веку.



Када дођемо до физичких достигнућа, ситуација није пуно другачија:

-          Научници су користећи фосилизоване отиске стопала, израчунали да је нормалан, просечан човек из Каменог доба, могао да трчи 37 km/h и то босоног, по песку, за разлику од данашњег светског рекорда од 42 km/h у спортској дворани, са модерним посебним патикама за трчање. Да је човек из Каменог доба имао сличне услове, тада би могао да развије брзину до 45 km/h. И додао би само чињеницу, да је то у питању нормалан, просечан човек из Каменог доба.
-          Римски легионари су могли да марширају више од 60 километара дневно, носећи при томе опрему која је тежила пола њихове тежине.
-          Атињани су могли запослити 30.000 веслача који су сви премашили достигнућа данашњих модерних светских шампиона у веслању.
-          Нормалан, просечан човек из Каменог доба, могао је да баци копље од чврстог дрвета 110 метара и више, упоредите то са модерним бацањем копља, чији светски рекорд изности 98.48 метара.


Модеран Човек је, када се упореди са Древним Човеком, жалосно створење, слабог тела и духа. Постоје четири разлога зашто је то тако:


-          Хибридизација наше Европске врсте, довела је до драматичног пада у људском квалитету.
-          Земљорадња је уништила наш здрав начин живота ловца-сакупљача.
-          Јудејска религија је неговала оно под-људско у нама скоро 2.000 година.
-          Технологија, у комбинацији са јудејским погледом на свет, изазвала је даље и не мање драматичан пад у људском квалитету, зато што је готово сваки појединац рођен тако да може да преживи своје детињство, такође чинећи живот мање здравијим.



Не можемо да се решимо технологије, без обзира да ли нам се она свиђа или не, али то не мора да значи да морамо да наставимо овај негативан тренд. Ми можемо променити овај тренд, тако што би одбацили Јеврејску религијску глупост, тако што би престали да тражимо најлакши начин за све што је “исцрпљујуће”,  тако што ћемо осигурати што више интелигнтније деце у Европи, да користимо наша тела за оно за чега су створена, да поново уведемо другачију и јаснију дефиницију социјалних класа (тако што би обезбедили да се елита не меша са обичним народом), неговали би осећај части, тако што би давали награде онима који су очигледно најбољи међу нама у нечему, стерилизовали би оне који су очигледно најгори међу нама, неговали би снагу, понос и храброст, и почели би гледати више у звездано небо….

Модеран Европљанин је сломљено створење. Хајде да га поправимо.





15.500 година стара слика у пећини (Алтамира, Шпанија):





Хришћанска уметност, 800 година стара. И ја сам био овде; ту има чак и горе Хришћанске уметности него што је то ова:


 


Извор текста: http://thuleanperspective.com/


 Напомене:
*Скалди (норд.) пл. исландски и норвешки песници- певачи, од VIII- XIII века.
**Барди (енг. bard, келт. bardd) песник и певач старих Гала и осталих келтских народа, који је певао, уз пратњу харфе, у славу јунака и богова; песник.
***Еда (Edda) лит. наслов двају дела старе исландске књижевности: Млађа или Снора-еда (између 1220 и 1230 г.) је уџбеник за младе скалде, садржи излагање нордијске митологије, описивање и песничке изразе, као и једну песму посвећену двојици кнежева; Старија еда (између 1240 и 1250) је збирка са тридесет песама из IX – XII века, садржи нордијску митологију и приче о старим јунацима и херојима.

Нема коментара:

Постави коментар