понедељак, 15. јул 2013.

Хероjи

Хероjи

Варг Викернес


Све дотле докле моје сећање сеже, ја сам био оно што бих волео да назовем романтиком. Класичан романтик који сања да чини херојска дела. Није више било принцеза које требају да се избаве из канџи тролова или змајева (…!?), али увек сам имао несвесну наду да ћу бар добити шансу да спасем некога сигурне смрти, у неком другом контексту. Чак сам се и надао да ће се неко наћи у ситуацији да му треба помоћ, нпр. да се скамени од страха испред аутобуса, само да би ми дао шансу да скочим пред аутобус и гурнем ту особу у безбедност. Моја сопствена смрт није обавезно била део ових херојских планова, али никад нисам превише бринуо за сопствену безбедност. Деца која су упала у дивљи поток, аутомобилски судари, авиони у пожару, девојке које неко малтретира, било шта; био сам спреман да делујем! Сад, јесам се осећао помало лоше због тога што сам се у ствари надао да ће неко доћи у ситуацију да му треба помоћ, али како неко да буде херој ако нема особа које су у опасности. Ови блесави, наивни и романтични снови никада нису стварно престали. Ја сам још увек та иста будала која се нада да ће добити прилику да неком помогне у кобној ситуацији – што више њих, то боље. У ствари, мислим да су већина европских мушкараца – ако су довољно искрени да признају – у овом смислу слични као ја. Херојски менталитет само-жртвовања је дубоко укорењен у нашу психу. То је заправо, у великој мери, типично  изражавање европског духа.

                                                                       ***

У петак се десила железничка несрећа у париском предграђу (области насељеној већином емигрантима), неколико особа је погинуло а многи су повређени. Неки су чак и обезглављени у несрећи, претпостављам од ударца летећих крхотина. Када ми је моја жена ово саопштила, одговорио сам јој да не верујем да је то била несрећа. Сигуран сам да је узрок несреће била саботажа. Званично, као један од разлога несреће је наведена висока температура у Паризу (?). Сигурно… Синоћ су француски (читај јеврејски) медији известили да је „омладина“ (тј. емигрантска омладина), бацала камење на ватрогасце који су дошли да помогну бројним повређеним.

Данас, особље за хитне случајеве је изашло у јавност са саопштењем да је та „омладина“ чекала да се воз судари, а затим почела да пљачка рањене и мртве путнике. Гађали су ватрогасце, полицајце и особље хитне помоћи  камењем, како би их спречили да помогну повређенима јер они још увек нису завршили са пљачкањем. То је изгледа за њих био ратни плен.

„Француски“ председник, Јевреј г. Холанд и његова социјалистичка влада, описали су случајеве пљачке (које је пријавило особље за хитне случајеве које је било тамо, на лицу места) као „гласине“ и „изоловане инциденте“. Исто тако, нису успели да признају или чак да размотре чињеницу да се можда воз сударио због тога што је неко желео да се воз судари, и заправо урадио нешто да га избаци из шина. На пример банда „омладине“ која је стајала у близини и чекала да воз излети са шина.

MULTICULTURALISM-DIVERSITY

                                                                           ***

Е сад, да је неки Европљанин напао ове пљачкаше, на пример ја бих то сигурно урадио да сам био тамо, како би био сигуран да особље за хитне случајеве може да помаже жртвама, шта мислите да би се догодило са њим? Да, пљачкаши би у јеврејским медијима били описани као „емигранти који трчећи хитају на место злочина како би помогли рањенима“, док би Европљанин који напада пљачкаше био „зли, расистички, нацистички силеџија“, који би највероватније завршио у затвору, вероватно до краја свог живота, за злочин из мржње“.

Ово је Европа коју је генерација наших родитеља оставили нама и нашој деци. Немамо заштиту закона али нас закон спречава да заштитимо сами себе. Имамо владу, која не само да масовно увози криминално не-европско ђубре, већ нас и лаже о последицама тога. „Наши“ медији нису нимало бољи од медија у „Северној Кореји“ и служе само њиховим јеврејским господарима у влади, са намером игноришу, сакривају или изокрећу истину. Њихова једина сврха је да шире анти-европску пропаганду и прикрију стварност.

Веома сам љут, био сам љут целог дана и једноставно не могу да разумем зашто се Европљани не побуне против оваквих ствари. Шта имају да изгубе? Већ су изгубили заштиту закона, слободу говора; већ живе као робови, не радећи за своју корист већ за корист јеврејских банака и јеврејских акционара; избори су очигледно намештени па на видику нема политичке солуције, а чак и да избори нису намештени медији су под јеврејском контролом па нема наде за било какву праву политичку алтернативу. Већ су изгубили сигурност; пљачкају их пре или него што им уопште помогну када су повређени. Њихове ћерке су свакодневно сексуално узнемираване и постоји велики ризик да ће бити групно силоване од стране емиграната (по неким проценама 25% свих шведских девојчица које се данас рађају биће силоване током њихових живота), њихови синови су свакодневно узнемиравани и пребијани а чак и убадани на улицама од стране банди емиграната, итд. Шта ће њих натерати да кажу доста и да предузму акцију која ће променити ситуацију? Ако не предузмемо ништа сви ћемо бити побијени, један за другим, тако сваки од нас.

Да, они то желе! Да истребе Европу, потпуно. Они нас мрзе! Не постоји ништа што они више мрзе од Европе и свега европског, желе да све нестане – већ раде на томе хиљадама година да би осигурали да се то и догоди. То мора престати; морамо предузети акције да се то заустави, пре него што буде касно.

Херман позива Немце на Оружје;

front1

Из очигледних разлога нећу никога да охрабрујем да предузима било какву илегалну акцију ради окончања европског геноцида, али постоји доста ствари које могу да се предузму а још увек су легалне. Морате бити паметни што се тиче овога и не дати им разлог да нас још више притегну. Предложићу да пре свега почнете са излагањем и откривањем, њих и њихових лажи, што је већем броју људи могуће – као што ја радим овде. То можете да радите било где; на јавном месту, приватно и на још много начина. Можете на пример направити „DestroyZionism.Com“ или „ThuleanPerspective.Com“ налепнице и ставитих на ваша кола; рећи истину из свих могућих углова што више људи можете. Направите летке и ставите их у поштанске сандучиће тамо где живите. Напишите „DestroyZionism.Com“ или „ThuleanPerspective.Com“ на зидовима. Урадите било шта. Све је од помоћи. Реке су састављене од малих капљица воде! Хајдемо да заједно направимо реку Истине! Нека она спере њихове лажи и очисти ум Европе! Нека спере све лажове и издајнике и удави звер једном и заувек! HailaR WôðanaR!

Кукавичка Генерација наших Родитеља радећи оно што су увек најбоље радили;

Hear_No_Evil,_Speak_No_Evil,_See_No_Evil
NWs9gTV

Превео са енглеског Александар Маслар

Нема коментара:

Постави коментар