субота, 20. јул 2013.

Христ се Вратио!

Христ се Вратио!

Варг Викернес


Већ знамо да су хришћани у Европи дали Јеврејима одрешене руке да уништавају нашу културу и расу, али дозволите ми да поделим са вама врло оригиналан (могуће) разлог који заиста провоцира на размишљање, зашто да не прихвате хришћанство у Европи.

Замислите, у будућности, да Израел губи своје ратове и да је Израел преплављен многим муслиманима који их окружују. Шта ће да ураде? Шта ако ми – Европа – одбијемо да им помогнемо?

Дакле, ако је Европа хришћанска ово неће бити проблем за Јевреје, јер онда у рукаву имају веома добру карту, Христ се вратио! Они ће – користећи своју урођену стручност у лагању, способност за сплеткарење,   и пропагандно мајсторство – представити целом свету новог Христа и – наравно – ова христовска-фигура ће позвати све хришћане на свету да помогну «божијем изабраном народу»! А онда ће Европа ће пожурити да им помогне и Израел ће бити спасен! Алелуја!

Сада, замислите исту ситуацију, само да је Европа паганска … „збогом Израелу“
Израел заиста, заиста жели да Европа буде хришћанска. Ово је један од разлога због кога дају слику ислама као нашег највећег непријатеља.

И не покушавајте да тврдите да хришћани никада не би тако лако били  манипулисани са њихове стране, или од неког (другог …) лажног «Христа», али … шта је било са крсташким походима? Шта је био циљ? Узети «Свету земљу» назад од муслимана … наравно. И колико пута су главни јеврејски агенти у Европи, папе (неки од њих су заправо етнички Јевреји), манипулисали са добрим и наивним Европљанима, шаљући их у рат против муслимана? Три? Четири пута? Још више!

Дакле, сумњичавцима и националистима који толеришу хришћанство у Европи; ови момци – хришћани – су петоколонаши међу нама! Они су директна претња за Европу! То је разлог зашто су Јевреји оснивали и охрабривали «хришћанско-националистичке» покрете у Европи, нпр. као што је ционистички ЕОЛ.

                                                                    ***

За све оне који сматрају да постоје очигледне и прилично екстремне противречности у много тога што ја кажем против Јевреја, морате да знате да Јевреји не координирају увек своје операције, они заправо нису уопште веома добри у ономе што раде (и све, чак и оне ствари које добро раде, су тешко саботиране сопственом похлепом, која их увек тера их да иду предалеко), а резултат је да различити Јевреји често директно или индиректно саботирају напоре других Јевреја. Они користе различита средства да нас униште, а ова средства не раде само на нашу штету, већ  често долазе у сукоб са оним што други Јевреји раде да нас униште. Тако да нпр. Јевреји који желе да будемо хришћани саботирају Јевреје који шире нихилизам/атеизам у Европи, наравно обе ове ствари су ту да нас униште. Ако је оно што злокобан Јеврејин каже или ради у супротности са оним што други злокобан Јеврејин каже или ради, не значи да ја противречим самом себи када нападам обојицу.

У прилог мојој тези да они заправо уопште нису добри у ономе што раде, да их њихова похлепа увек тера да иду сувише, ја ћу једноставно да укажем на историју. Колико пута су они обелодањени као узрок свих болести друштва? Колико пута су они именовани као разлог за све што је кренуло наопако са друштвом? Да ли мислите да је ово случајност? Зашто мислите да би неко икада подвргнуо Јевреје прогону? И у Европи су их прогонили, само што је после сваког прогона Јевреју било дозвољено да се врати на власт поново и поново, углавном због хришћана и њиховог јеврејског “спаситеља” и њиховог од  стране анти-бога “изабраног народ”. Јадни Јевреји …

Римљани (подсетимо се, пагани) би радије били виђени како љубе пацова из канализације него да их неко види како разговарају са Јеврејом. Мислим да је време да их сви више славимо, и у овом контексту радимо исто што и  Римљани … а да, они су исто тако бацили хришћане лавовима. Можда су то радили са разлогом? Знате, рани хришћани су сви до једног били Јевреји! Ave Cæsar!

Нема коментара:

Постави коментар