субота, 20. јул 2013.

Невидљиви Ужас

Невидљиви Ужас

Варг Викернес

Оно што ћу овде написати није нешто што знам сигурно, колико ја знам то можда није уопште тачно, али свеједно ћу поделити то са вама – тако да можете постати свесни ове могућности и такође постати свесни њених потенцијалнихпоследица по нас и цео свет.

Одрастајући за време хладног рата, веома сам свестан нуклеарне претње. Говори се да неколико земаља у свету, укључујући и криминалну, сатанску државу Израел, поседује довољно нуклеарног наоружања да се истреби цело човечанство, какво је нама познато. Ова претња, овај ужас – можемо претпоставити – чува разне државе на одстојању већ дуже време и тако  спречава многе ратове. Радујте се!



Сада, шта ако је овај ужас само претња и није никад учинио ништа слично, уместо тога омогућава Јеврејима да држе народе Европе у покорности? Да нас тиме плаше да бисмо прихватили све контроле полиције и сав политички надзор који спроводе. Остајемо у стању у ком је немогуће да се побунимо, а наше владе остају под њиховом контролом – и сви живимо у страху од нуклеарне зиме, која се у стварности никада неће догодити, без обзира на све.
Поставите овде себи неколико питања; ако су Хирошима и Нагасаки бомбардовани атомским оружијем, зашто онда у овим градовима живе људи данас? А зашто све жртве које видимо на фотографијама и филмовима имају повреде 100% у складу са онима изазваним напалмом? Шта ако су они бацили само неколико заиста великих конвенционалних бомби и  велику количину напалма на ове градове, а затим тврдили да су то биле “нуклеарке” само да би уплашили нас и остале и натерали нас на покорност? Зашто – после нуклеарне катастрофе – људи и даље живе у Хирошими и Нагасакију?

Наравно, нуклеарке могу бити праве али можда нису заиста толико опасне ? Можда не постоји проблем са радијацијом после свега? Можда никада неће довести до нуклеарне зиме? Како можемо да знамо да ће? И зашто неколико стотина (хиљада?) нуклеарних тестирања нису изазвала такве ефекте? Чак ни било какав приметан ефекат! Дакле, ако детонирате стотине нуклеарки у пустињи или у мору, то је у реду, али ако испустите десетак на неколико градова ући ћемо у нуклеарну зиму која ће трајати хиљаду година? Стварно?
Затим прелазимо на следеће питање; зашто су природа и живот уопште тако просперитетни око реактора у Чернобилу? Можда радиоактивне кише и нису заиста толико опасне?
Шта ако је хладни рат био лажни рат, а да су Јевреји у Вашингтону и Јевреји у Москви били сви заједно у томе? Знам да звучи сулудо, али ја мислим да би требало да се спроведе право истраживање по овом питању, и запамтите, ко би имао корист од тога? Ко има користи од хладног рата и страха од нуклеарног оружја? Одговор је, наравно, Јевреји! Зашто мислите да Израелци тако отворено говоре о коришћењу овог оружја – чак и на Европу – ако им не помажемо довољно! Шта мислите да кочи њихове суседе да разбију Израел? Наравно, Израел прима око 40% свих америчких средстава намењених за „земље трећег света“ као помоћ за развој, и већина тога се троши на оружје (купљено изузетно јефтино из САД), тако да су наоружани до зуба, али ако би сви Арапи који их окружују напали Израел, потукли би их. Мит о супериорности Израелских одбрамбених снага је знатно преувеличан (погледајте само њихов недавни неуспех у Либану), наравно са истом сврхом, да се Арапи држе под контролом.
За нас све ово потенцијално може бити добра вест; шта ако “нуклеарке” не постоје? Ми више не треба да се плашимоо било којег облик одмазде од стране Израела и других сатанских режима. „Нуклеарке“ могу бити само веома јаке конвенционалне бомбе, уз неке минорне негативне ефекте зрачења.

Још једном, нагласићу да се у овом чланку само дискутује о овом предмету, али ја не знам у шта да верујем више. Много од оног у шта сам веровао испоставило се да је ништа друго осим лаж, па зашто би нуклеарна претња била другачија? Ту је и читав покрет који ради истраживања на ову тему, неки озбиљно, а неки на смешном нивоу (само користе неке праве информације затим их помешају са очигледним лажима, да би добили нешто невероватно, „ниво Алекса Џонса” да се тако изразим), а има и доста информација доступних на интернету за оне који можда желе да сазнају више о овоме. Ако бисмо могли да откријемо праву истину иза свега овога, било би то велика победа за нас, а поготово ако бисмо сазнали да нуклеарке не постоје или постоје само у много мање опасној форми од оне коју су нам генерације наших родитеља представиле.

Превео са енглеског Александар Маслар

Нема коментара:

Постави коментар