петак, 26. јул 2013.

Успон

Успон

Варг Викернес


Једном давно, европски човек је био јак човек; у сваком смислу. Проблеми као што су алергија, астма, лоши зуби, гојазност, слаба чулна опажања и друге болести које муче савременог човека, једва да су постојале. Ако уопште и јесу.

Разлог за ово је тај што је исхрана ловца-сакупљача била богата и разноврсна, нудила је и његовом уму и његовом телу све што је потребно, храна је била без конзерванаса, вештачких боја и пестицида. Оно што је јео је било свеже, зрело убрано и самим тим богато витаминима и минералима. Храна није брана пре времена само да би била транспортована хиљаду миља далеко, у контејнерима, вештачки одржавана током складиштења, док чека да буде достављена локалној продавници. Оваквој храни недостаје већина витамина коју би имала да је расла природно.

Још један разлог за ово је тај да су закони природе поштовани, слабим новорођенчадима је било дозвољено да умру, уместо да им буде помагано од стране медицине да могу да преживе довољно дуго да могу да се репродукују – и  тако својом слабом природом смање просечан квалитет групе. И јаки су умирали исто, као што су и неки слаби преживљавали, али генерално висок биолошки квалитет је био одржаван, вероватно чак и растао.

Постоји још један разлог; жива коју је древни човек удисао или конзумирао била је избацивана кроз његов дигестивни систем у коме је била издвојена и одбачена, никаква количина живе му није била директно убризгавана у крвни систем у форми „вакцина“. Тако имуни систем древног човека, није био нападнут и сломљен у првих пар месеци након рођења. Остајао је здрав, његов имуни систем је био нетекнут. Ретко му је цурео нос као детету. Ретко је имао упалу уха или плућа. Ретко је имо алергије или друге аутоимуне проблеме. Ретко је имао астму. Ретко је имао менталне болести. Није хватао сваки вирус који би пролетео, а и када би га ухватио, није остајао болестан недељама, као што је најчешће модеран човек.

***

Европски човек каменог доба је био фантастичан; просечан човек каменог доба могао је да баци дрвено копље 110 метара или више; ради поређења модеран светски рекорд у бацању копља је 98,48 метара. Просечан човек каменог доба је могао да трчи 37 км на час, бос по песку, док је светски рекорд модерног човека 42 км на час, у спортској дворани у  патикама за трчање. Када би човек каменог доба имао исте услове, претпоставља се да би могао да трчи 45 км на час. Просечан човек.

У бронзаном и гвозденом добу, европски човек је и даље био фантастичан; римске легије су пешачиле и по 60 км дневно, носећи опрему која је била тешка преко пола њихове сопствене тежине. Атина је била у стању да упосли 30.000 веслача који су превазилазили модерне веслаче по снази и брзини.

Када би неко од нас, чак и савремени олимпијски шампион, могао да путује назад кроз време, био би виђен као безвредни шоња, под-људски дегенерик, слабић који не заслужује да живи.
Они би били у праву да мисле тако.

Шта се онда десило са Европом? Одговор је веома једноставан: Хришћанство. Да, мала секта у Римском царству, познати као „рани хришћани“, натерали су Европу да трули изнутра и временом растргли све што нас је чинило добрим, јаким, светлим и лепим. Наше путовање, које је почело упознавањем хришћанства, није било вожња по неравном путу или незгодна шетња, већ пре слободан пад у злослутан понор – и још увек падамо, вучени на доле свим врстама отрова: феминизмом, либерализмом, интернационализмом, хуманизмом, капитализмом, комунизмом, социјализмом, нихилизмом и другим дериватима изворне менталне куге, који су сви направљени са сврхом да нас натерају на падамо брже и јаче. Ускоро ћемо ударити о камено дно и престати да будемо Европљани. Претворићемо се у неку врсту дегенерисаних створења, неспособних да преживе без лекова, неспособних да се репродукују без медицинске помоћи, који не могу да живе без озбиљних здравствених проблема, од почетка до краја живота.

Будући Европљанин, насликао Роберт Ленкиевич:

Robert-Lenkiewicz

Зашто би неко желео овакву будућност за себе или своју децу?

Ја нисам као моји преци, ни у телу ни у уму, али сам изабрао да одбацим вео који је стављен пред моје очи, па могу и желим да видим златне таблице у трави, остављене ту од наших предака. Скупљам их и радећи то оживљавам Европу у себи. Позивам вас да радите исто.
Хришћанство и његови деривати су нам наметани током две хиљаде година, силом и преваром, обманом и издајом, али Европа је у нашој крви и све време је била. Дозволите јој да се пробуди и превлада, дозволите јој да ојача и да се врати и она ће отерати сву таму нашег света. Као што сунчеви зраци протерују ноћ.  HailaR WôðanaR!


Европа:

Lake_Nemi_1831
Lascaux_2reA
reFreB
reEreD
reCreG
reHimages (17)
800px-Women_of_Amfiss
front1vercingetorix_2_1300462076
woodhenge_reconOetzi_Bild-2
images (18)Burzum.org1
Solvogn403px-Idunn_and_Bragi_by_Blommer
John_Reinhard_Weguelin_–_A_BacchanteEgtvedpiken
720px-Delphi_Composite
800px-Olympia-ZeusTempelRestoration
newgrange-aerialimages (3)
gauls_color
111_rd
l_103_Dacian_CavalryL'Image_et_le_Pouvoir_-_Buste_cuirassé_de_Marc_Aurèle_agé_-_3

Превео са енглеског Александар Маслар

Нема коментара:

Постави коментар