недеља, 22. јун 2014.

О Европском Моралу

О Европском Моралу


Варг Викернес
Изворни текст


Прилично је чудно што изгледа да хришћани мисле да имају неку врсту монопола над моралом и добрим понашањем, да су Европљани пре покрштавања били гомила неморалних лудака, који су силовали, убијали, пљачкали, пили и који нису имали никакве моралне ставове или самодисциплину. Многи европски хришћани погрешно верују  да су добри и морални због тога што су хришћани, а не због тога што имају европску крв. Они су постају или остају хришћани због тога што не знају за другу добру и моралну алтернативу.

images (17)

Изгледа да многи модерни такозвани Пагани мисле исто и мешају Паганство са хедонизмом и користе свој поспрдни Паганизам из цртаћа, као изговор да буду неморални и живе на начин који би хришћани назвали “живот у греху” – а прави Пагани “живот без Части”.
Добро, немам проблема са оним што се сматра традиционалним “хришћанским” вредностима и моралом; оданост, породичне вредности, доброта, искреност, самодисциплина (или “умереност”) итд. Али да будем савршено јасан: ово нису “хришћанске” вредности! Ово су вредности које је хришћанство присвојило из Паганизма – или пре задржало – приликом покрштавања. Може да се каже да су ове вредности одржале упркос покрштавању: ове европски вредности јудео-хришћани нису успели да искорене, када су створили хришћански култ за уништавање Рима (касније и остатка Европе).

Као Паган нисам противан хришћанским Европљанима. Мој проблем са њима не састоји се у њиховом моралу, већ у томе што пригрљују интернационалну и расистичку религију, решену да помеша све расе и уништи све културе и религије на овој планети – и све их замени “хришћанима” (свих раса и боја) и јудео-хришћанском културом. Већ више од хиљаду година дају све од себе да униште европску културу, још увек покушавају да изврше тај задатак.
Када сретнете Европљане који се представљају као “хришћани”, подсетите их на следеће: не треба им хришћанство да оправдају то што су морални. Потпуно исте добре вредности и морал садржи и европска религија, Паганизам није изговор са спавање около, пијанчење, дрогирање или друге начине потпуно идиотског понашања. Паганизам је основа на којој стоје све добре вредности и морал! И за разлику од хришћанства, Паганизам нема опасан страни утицај, ни страну контролу неког неевропског племена, које уопште није пријатељски настројено према Европи или европској култури. И за разлику од хришћанства, Паганизам је пријатељски настројен према другим неагресивним и неекспанизионистичким религијама и културама ове планете и не тежи њиховом уништењу и замени са обожавањем неевропског племена и њиховог самопрокламованог права на уништавање и поробљавање других.
Сви европски хришћани који озбиљно желе да обезбеде опстанак Европе као биолошког бића, треба да отворе своје очи, одбаце анти-европско и расистичко хришћанство у страну као мокар пешкир и поново постану прави Европљани. Само је пагански Европљанин, “Европљанин у уму и Европљанин у телу”.
Постови у вези са овом темом овде и овде.

Слава нашим Европским Боговима! Слава и Радост!

Runes
“In hoc signo vinces”





Нема коментара:

Постави коментар