недеља, 22. јун 2014.

Мрачно Доба

Мрачно Доба

Варг Викернес

Изворни текст

Мрачно доба је термин којим се описује период између пада Римског царства и ренесансе. Тако се назива због следећег: “Период карактерише релативан недостатак историјских и других записа, бар у неким деловима Европе, што га чини нејасним за историчаре”. Можемо да прочитамо и следеће: “Појам Мрачно доба се везује за италијанског учењака Петрарку (Франческо Петрарка) и 1330-те и изворно је намењен да буде оштра критика карактера касне латинске књижевности. Петрарка је сматрао пост-римске векове за ”мрачне”, у поређењу са светлим вековима класичне антике. Касније су историчари проширили овај термин на прелазни период између римских времена и касног средњег века (XI-XIII век), укључујући и недостатак латинске књижевности, као и писане историје тог времена, опште демографско опадање, ограничене грађевинске способности и недостатак материјалних културних достигнућа уопште. Касније су историчари и писци усвојили овај концепт, а популарна култура га је даље проширила као средство за описивање средњег века као доба назадовања, ширећи његов погрдни карактер и обим.”
Као што знамо, пад Римског царства уследио је убрзо после увођења јудео-хришћанства као званичног култа. Исто тако знамо да је “ренесанса” била ренесанса “паганске” (тј. европске) културе, идеала, филозофије, науке и вредности, који су после XIV века почели са се враћају у Европу из муслиманског света, преко крсташа и мусиманских освајача. За разлику од јудео-хришћана, који су палили и уништавали све европско нашта су наишли, муслимани су чували европску литературу на коју су наилазили.
Мрачно доба се описује као “период миграције”, у коме су се различита европска племена селила: прво Хуни и Готи, Вандали, Саксонци, Јуте и Англи, као и друга германска племена, затим Словени и остали. Они су – према историји – од стране других племена били присиљени да се селе. Ипак, историја не говори много о томе због чега је на првом месту дошло до овог периода миграције, зашто су племена почела са миграцијом, терајући друге да раде исто. Међутим, знамо да су Скандинавци почели да се селе у викиншком добу и знамо да нису били приморани да се селе од стране других племена: почели су да се селе због агресије јудео-хришћанства на југу. Да, интересантно; “селидба” се тачно поклапа са ширењем јудео-хришћанства по Европи… Пошто је покрштена Јужна Европа, ширење хришћанства се наставило прво на Западну Европу, затим Источну Европу и коначно на Северну Европу. И где год да је дошло, племена су почела да “мигрирају”.
Уместо да нам кажу шта се дешавало у периоду “демографског опадања”, данашњи историчари само – безбедно – изјављују: “Не знамо. То је мрачно доба….”
Наравно, ово је веома убедљиво за јудео-хришћане, чији историчари у суштини говоре следеће: “Јудео-хришћанство се уздигло у Римском царству, упркос окрутног и неправедног прогона од стране царева, затим је Римско царство пало (због притисака “варвара”, да нагласимо: не због ометајућих, криминалних и деструктивних активности јудео-хришћана унутар Римског царства…) и после неколико хиљада година историјске таме, о којој не знамо много, већина Европе је постала јудео-хришћанска.”
Постоје  писани извори који описују како су се Римљани, Скандинавци, Балти и Финци, насилно опирали покрштавању, али је згодно што немамо изворе који описују како су друга племена реаговала (али нам је речено да верујемо да су друга европска племена једноставно преобраћена… због тога што је порука “Исуса” толико убедљива, наравно). Знамо само то да су почели да “мигрирају” и да се десио “демографски пад” у тадашњој Европи. А затим, када је историја поново почела да се бележи, сви су били јудео-хришћани. Халелуја!
*уздах*

***

Дозволите ми да вам кажем шта ја мислим да се догодило: јудео-хришћани су изнутра уништили Римско царство и док се то догађало, “варварски” народи Европе су се бранили, од јудео-хришћанског тровања које је долазило из Римског царства, тако што га нападали – баш као што су се Скандинавци бранили од истог отрова неколико стотина година касније, за време викиншког доба, нападајући углавном јудео-хришћанске мисионарске центре (тј. манастире) у јудео-хришћанској Европи.
Преобраћење Европљана се спроводило – према скандинавским изворима из каснијег викиншког доба – средствима претње, насиља, мучења, отмица, злостављања деце и убистава. Јудео-хришћани су управљали најнемилосрднијом, најнасилнијом и најокрутнијом мафијом, са папом и васељенским патријархом као кумовима и стекли моћ на исти начин на који данашње криминалне организације то раде.
Ово је изазвало миграцију читавих племена, која су бежала од њиховог терора, покушала су да побегну од њих. Тако да су Саксонци, Јуте, Англи, Белги итд., побегли у паганске земље, на Британска острва. Остали су напали и опљачкали Рим (поново…). Ипак, неки су се потпуно иселили из Европе, као што је на пример био случај са Вандалима.
Када је јудео-хришћанска сикарска банда дошла у Скандинавију, непосредно пре викиншког доба, то је био разлог за изненадну “викиншку” активност. Тада је дошло “викиншко доба” и многи су исто побегли, у Ирску, Шкотску, на Исланд, чак и у Америку, тамо где су јудео-хришћани били слаби, или тамо где уопште и нису имали моћ. Остали су нападали и пљачкали манастире, из којих су терористи долазили и сасецали их као геноцидне криминалце, што су и били.
Да, мислим да је “демографски пад” у Европи, који је трајао од 400-те до 800-те године, био резултат геноцида који су извршили јудео-хришћани. Терорисали су и убијали Европљане en masse, мушкарце и жене, младе и старе, девојчице и дечаке, чак и нејач. За ово се не зна, због тога што су прикрили овај злочин – баш згодно – брисањем 400 година писане историје. А могли су то да ураде: сами су писали ту историју, сами су водили књиге, у својим манастирима. Отарасити се ових књига, није био никакав проблем. Тако да су то и урадили (и још увек раде то исто, чак и са догађајима које смо сами доживели: бришу и поново пишу историју, како њима одговара).
За нас је то само мрачно доба, о коме “не знамо ништа” и требало би да верујемо да је Европа својевољно прихватила јудео-хришћнство, без отпора. Викиншко доба се приписује скандинавском “варваризму” и “паганској агресији”, а римски отпор је био апсурдан и резултат чистог незнања. “Чак су оптуживали јудео-хришћане за канибализам, ха ха ха”. Баш блесаво. Зар не?

***

Чврсте су чињенице да се Европа у периоду после покрштавања а пре ренесансе, према савременим научницима (укључујући и археологе), посматра на следећи начин: “опште демографско опадање, ограничене грађевинске способности и недостатак материјалних културних достигнућа уопште”. Ово су плодови јудео-хришћанства. Пре њега, Европа је била успешна, научно напредна, образована, здрава, духовно напредна, напредне културе и уметности. Све ово се поново вратило са ренесансом, која је била почетак краја јудео-хришћанства у Европи, тада је Европа почињала да налази пут назад до својих корена. Европа је почела дуг ход ка враћању у живот, пошто је дуго патила од јудео-хришћанске таме.

Јудео-хришћанска уметност из мрачног доба:
220px-L'abbé_Ména_et_le_Christ_01Mosaik-Ikone_Christus_der_Barmherzige


Европска уметност пре покрштавања:

800px-Ceinture_en_or_MAN742px-Gold_torque_1 470px-Parade_helmet800px-Britishmuseumsnettishamgreattorc  hellenistic-artZeus_pompeiOseberg_Wagon

Европска уметност после ренесансе:the-birth-of-venus-1485(1)
Botticelli-primavera
Chateau-d-Anet-Fontaine-de-Diane 

Европска уметност пре јудео-хришћанства, намерно уништена и оскрнављена (крстевима) од стране јудео-хришћана током покрштавања:

venusdm liviniagermanicus augustusaphrodite

Још увек ходамо, или још боље пењемо се, назад на Олимп. Још увек се боримо да се ослободимо таме и превладаћемо: сваки дан који преживимо је корак ближе ка победи над њиховом тамом. Пронашли смо светлост својих предака и никаква количина јудео-хришћанске таме не може да је угаси.
Коначно, рећи ћу вам начин за уништавање јудео-хришћанства у Европи и уклањања истог са нашег тла, потпуно: само требамо да информишемо наше младе о пореклу и природи јудео-хришћанства и да их подигнемо као добре Европљане. Ниједно информисано, разумно, ухрањено, здраво и слободно људско биће никад се неће преобратити у јудео-хришћанство!
Заборавите старе: њима је мозак испран и изгубљени су у срамоти, свакако ће ускоро умрети, од старости, али морамо да се побринемо да када умру понесу свој изопачен страни култ са собом. У теорији, јудео-хришћанство може да се потпуно уклони из Европе за само једну генерацију! Па хајдемо да то и  урадимо! Ако успемо у томе и сви наши други проблеми ће нестати, због тога што је јудео-хришћанство корен скоро свих наших данашњих проблема!

Слава још увек живим европским племенима!

XXX

Јудео-хришћанска слика која показује како су третирали европску уметност и културу:
frikolaos2

Превео са енглеског Александар Маслар


http://thecallofthule.wordpress.com/2014/05/02/%D0%BC%D1%80%D0%B0%D1%87%D0%BD%D0%BE-%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D0%B0/

Нема коментара:

Постави коментар