недеља, 23. јун 2013.

Расизам II – Варг Викернес

Расизам II – Варг Викернес

Светла кожа је одлика европљана, коју смо наследили од наших предака, Неандерталаца, и која се такође може наћи ван Европе, у популацији која има европске (тј. Неандерталске) крви, као што су Кинези. Анти-расисти, познатији као „ментално узнемирени“, „само-презирни“, и „испрани мозгови“, тврде „да је то само боја коже“, и да због тога „нема друге разлике међу људима са различитом боје коже“ (тј. сви смо различити људи једне исте људске расе). Наравно да нису у праву.

Тамна кожа је далеко маснија него бела кожа, такође је дебља и далеко мање способнија да произведе витамин Д; тако да чак и ако се само фокусирате на кожу, ту је у старту велика разлика између европљана и особа са тамнијом кожом. То у пракси значи да, на пример, особа која има тамну кожу, не може дуго да опстане у северној Европи, и веома је велика вероватноћа да не могу преживети дуго било где у Европи, без да једу пуно витамина Д. Једноставно они нису створени да живе овде.


Тамна, масна, дебела кожа;




Људска кожа;




У кризним ситуацијама, уколико пропадне сва инфраструктура, и престане дистрибуција витамина Д, ми тада једноставно можемо да седнемо и посматрамо како се „културно богати“ индивидуалци са тамном кожом, а посебно њихова деца, почну изврћати као муве, од разних врста болести... каква штета.

Мени ће у тој ситуацији бити сасвим добро, са мојом белом кожом, као и са свим мојим драгим европљанима!


Сродни текстови ОВДЕ , ОВДЕ и ОВДЕ.





Нема коментара:

Постави коментар