недеља, 30. јун 2013.

Европски Ум, Дух и Крв

Европски Ум, Дух и Крв


Варг Викернес


Толеранција је само слабост и незнање и инструмент промовисан од стране Јевреја, за уништење Европе. Тако да ја нисам толерантан човек. Исто тако не мислим да би будућа Европа то требало да буде. Ми смо добри и љубазни по природи, али би требало да пустимо да будемо вођени  нетолеранцијом пре него добротом и љубазношћу, када дође до одлучивања ко ће остати а ко неће у Новој Европи. Морамо бити немилосрдни и ефикасни у нашем проналажењу вештачких Јевреја и мешанаца међу нама – ако не, неће требати дуго пре него што потонемо у још једну магловиту мочвару.

Оно што мислим када кажем «вештачки Јеврејин» је «човек европске расе са јеврејским умом и духом». Другим речима, сваки слободни зидар, хришћанин, социјалиста/комуниста/социјалдемократа, капиталиста, либерал, феминиста, нихилиста/атеиста и муслиман. Због тога кажем да, да бисте били Европљанин у уму и духу морате имати европски поглед на свет и европске вредности – и да; европски значи пагански! Потребно је да базирате свој живот на концепту Части! Једина европска религија коју Европљанин може да има је Култ европских предака,  и он се мора заклети на верност божанствима наших предака!

Када кажем «мешанци међу нама» оно што мислим је «човек који верује да је Европљанин, али који је у ствари толико расно измешан да он више не може бити дефинисан као део европске врсте». Зато ја кажем, да би се неко могао дефинисати као Европљанин по крви, стварно мора и да буде Европљанин. Шта то значи? Па то значи да изгледате као Европљанин и  да немате ниједног не-Европљанина у вашој породици у последњих неколико стотина година. Ако уопште постоји било каква сумња о томе да ли сте Европљанин или не, онда вероватно нисте. Нпр. многи (да, не сви, чак ни већина, али многи!) Иберијанци, Јужно-Италијани и Грци нису Европљани  по крви (они су ближи Арапима него другим Европљанима!), исто се може рећи и за неке друге европске нације.

Једина Европа која има будућност је Европа са европском популацијом у уму, духу и крви. Они који то нису, нису прави Европљани! Они су вештачки Јевреји и/или мешанци. HailaR TîwaR!

Примери Европљана по крви:


2272287-Polish_folk_dancers_Corkred_pres_vejdeland1
Midsommardans
860349_10200474823974245_743936590_o
ah-1923-colorized-1images (7)
images (6)assurance_happy_family_sunshine

images (1)Ek WargaR
BulgariaDressstock-photo-young-european-girl-baking-bread-637392

Пример мешанаца који само мисле да су Европљани по крви:
16686220070916111234_sicilian_man_sigar
GreekWomantwo-sicilian-children-in-folk-costume

ИЗВОР: 

Нема коментара:

Постави коментар