понедељак, 17. јун 2013.

Слобода да, Слобода од


Слобода да, Слобода од


У најзаступљенијим средствима пропаганде илузија човекове слободе је прилично заступљена, како би створила лажну слику о томе да један систем пружа човеку више слободе од другог. Ипак, заборављају нешто веома важно; постоји нешто што се зове „слобода да“ , али исто тако постоји нешто што се зове „слобода од“. Прво увек долази на рачун другога, и обратно. Исто тако, заборављају да нам кажу да слобода једног човека најчешће долази на рачун слободе другог човека, без обзира на све. Ово можда није одувек био случај, али од појаве пољопривреде па до данас сигурно јесте.
Слобода није чисто позитиван термин, превише слободе води ка неодговорности и стагнацији; нпр. ако се ожените и добијете децу жртвујете нешто од своје личне слободе, али тиме на најбољи начин доприносите опстанку племена. Наравно, млади ратник који се жртвује ради племена у борби доприноси исто али чему вреди та жртва ако не постоје будуће генерације? Човек треба прво да направи децу, а када их добро подигне и образује може да почне да се жртвује за бољитак племена.
Бити слободан да радиш шта хоћеш није поклон него веома глуп начин да протраћиш свој живот на најбесмисленији могућ начин. Да, данас имамо ту слободу; можеш да скачеш са литице са падобраном закаченим на леђа или закачен дугачким ужетом или штагод; можеш да рониш до морског дна или пливаш са ајкулама; можеш да узимаш све дроге овог света, једну после друге; можеш да се фокусираш на образовање и да зарађујеш паре; можеш да се возиш јако брзо у својим скупим колима; можеш да спаваш наоколо са онолико глупих курви колико ти је стало или колико желиш да платиш; можеш да возиш бицикл око света ако хоћеш; можеш да ожениш Црнкињу и имаш малу, браон, неинтелигентну децу ако желиш; можеш чак да ожениш и особу истог пола! Прилике су скоро неограничене. Друштво нема моралну осуду према твојим радњама, без обзира на то шта радиш – осим наравно ако се одлучиш да се бориш против система и „слобода“ које он обезбеђује свима нама (у ком си случају нацистичка свиња и заслужујеш да будеш упуцан – двапут).
Слободан си да изгледаш овако, ако хоћеш:
3639460076_f4651babee
Ипак, немаш превише „слободе од“. Из разлога што свако има „слободу да“, можеш да завршиш силован на улици од стране полу-људских животиња, можеш бити прегажен колима од стране пијанног возача, или ћеш добити венеричну болест јер курва са којом си спавао није спавала само са тобом, или можеш добити браон, неинтелигентну децу са оштећењем мозга (зато што ти нико није рекао да деца мешанци често имајуто  оштећење), или можеш да видиш да су ти деца опљачкана, силована или убијена на улици од стране друге деце која имају слободу да одрастају без било које форме васпитања. Ми, у ствари, немамо много „слободе од“ данас. Једна стара госпођа, са којом је моја мајка причала 90 – тих, рекла јој је да њој недостаје немачка окупација. Моја мајка је природно била помало зачуђена и питала је зашто то; „Због тога што је Осло био безбедан тада. Апсолутно није било злочина. Немачки војници су патролирали улицама  и осећали смо се безбедно. Ови згодни млади Немци су се јако лепо понашали и били љубазни, за разлику од мушкараца данас“. Значи да је она имала „слободу од“ и очигледно је сматрала да је то добро. Претпостављам да данас неки од нас – можда чак и многи од нас – сматрају исто. Знам да ја сматрам.
Нисте слободни од тога да вам ваша, нискоквалитетна, модерна кола – ђубре, због којих сте постали дужнички роб, заврше овако:
110505_france_rioting4
Да, наша „демократска“ друштва, у стварности нису у већој мери слободна чак ни од нацистичке окупаије, зато што екстремна слобода у потпуности анихилира нашу „слободу од“.
Оно што нам у ствари треба је баланс између „слободе да“ и „слободе од“, никад не смемо да дозволимо да нам друштва буду ослобођена моралних ставова, као што су данас. Стварно јесу! Дозвољавати све или готово свеније морално већ нихилизам и незнање! Морал модерне „демократије“ је чисто лицемерје, то можемо закључити из готово свега што раде; „помажу“ „јадним“ емигрантима на штету правих Европљана; боре се за заштиту животне средине али ипак насељавају милионе у Европи који живе на најштетнији могући начин по животну средину; боре се за очување угрожених животињских врста али дају све од себе да униште разлику између људи пропагирајући расно мешање колико год то могу; тврде да се боре за животињска права док истовремено муче милионе животиња у великим индустријским фабрикама хране, које избацују нискоквалитетну храну за храњење безначајних маса које су увезли из сиромашних земаља; кажу да штите животну средину а ипак производе добра тако ниског квалитета која су тек нешто боља од ђубрета од тренутка када их отпакујете;  кажу да штите животну средину а ипак производе аутомобиле који су пројектовани да трају не више од 3 или можда 5 година, док су 50-тих и 60-тих кола прављена да трају доживотно; боре се за прва хомосексуалаца на женидбу и усвајање деце а не воде рачуна о деци која су усвојена од стране хомосексуалаца, која морају да одрасту у породици у којој не владају природни односи међу људским бићима; кажу да се боре за слободу жена а промовишу жене као чисто сексуалне објекте и секс са њима као нешто што је мало више од мастурбације у друго тело (зашто онда не и у животињу или дете исто тако? То је једини логичан следећи корак). Могао бих да наставим даље са набрајањем примера о лицемерности и празнини њиховог такозваног „морала“. Они не мисле било шта што кажу, оно немају морал! Једино о чему брину је да буду поново изабрани, да би могли још једно 4 или 5 година да купе маслац. Једино чему они брину је о тиражима њихових новина или рејтинзима гледаности њихових ТВ емисија, све због тога што су код њих сви морални ставови, све традиционалне вредности које постоје на овој планети замењене са једним: похлепом! Да, наша друштва су постала толико јеврејска да једино на чемо су базирана је похлепа индивидуалаца у њему. У мултикултуралном друштву не постоји заједништво, не постоји поверење, заједничка сврха, правац, не постоји значење!
Ако желимо да Европа као биолошка унија преживи, оно што нам треба више од било чега је друштво ослобођено Јевреја и Јеврејског утицаја. Једини начин да се то достигне је кроз Ôðalizam!

Нема коментара:

Постави коментар