четвртак, 27. јун 2013.

Како се Бунити у Пракси II


Како се Бунити у Пракси II


Варг Викернес
Многи Европљани се буне против јеврејске адвокатуре, пропаганде, славних личности и најлакше доступне–забаве. Неки то раде тако што оснују свој сопствени бенд, свој сопствени правац и свој сопствени стил. Као што знамо оног момента када нови бенд, правац или стил постану мање или више популарни, они ће бити отети од стране јеврејске музичке индустрије-која је перверзна и комерцијализована–и претворени у још једну алатку за уништење Европе.
Засигурно знамо да се ово десило са Блек Метал под-културом, која је почела као националистичка (норвешки–оријентисана), расистичка и анти–хришћанска побуна, а завршила као још један перверзни, изврнути, јеврејски култ, грлећи све што је болесно и анти–европско на овој планети, од порно индустрије до наркотика и хомосексуализма. Почела је као апсолутни револт, завршила је као апсолутни неукус. Јеврејски- доминирана музичка индустрија узела је најперверзније бендове и промовисала их жестоко, да би осигурала да се не претвори у било шта здраво и позитивно. Оних неколико бендова који нису били перверзни довољно или нису уопште били перверзни, погрешно су презентовани да би звучало да су и они такви.
Треба приметити, цела музичка индустрија ипак није све-јеврејска; није комплетно под њиховом контролом, тако да добри, квалитетни и популарни бендови постоје, чак и у Блек Метал категорији. Али природно, самим стављањем у ту категорију они помажу да се промовише велика армија дегенерисаних бендова, тако да у ствари не користе ничему. Чак и ови бендови више штете, него што користе.
Природно, дао сам све од себе да оградим Бурзум и самог себе од Блек Метала, почевши од 1992, када сам видео шта ће да се деси. Најзад прошле године, завршио сам све то назваши своју музику Скалдик Металом или само Скалдик Музиком. Скалдик Метал/Музика је про-европска музика, тако да ако икад чујете неког да говори о Бурзуму као о Блек Металу,  молим вас исправите га; он то није. То је Скалдик Музика.
Примери „уметника“ који радије него да се побуне против Јеврејства нашег света, бирају да уроне у њега, обгрле га, и постану део њега;
images (4)   images (5)
images (8)   images (9)
téléchargement (1)    téléchargement (3)
Да ли је ово Јевреј или само тип који даје све од себе да изгледа као један?;
téléchargement (2)
Мало европске (румунске и украјинске) лепоте да вам помогне да избаците слике под-људи изнад из ваше главе;
images (6)    images (10)
Када год стварате нешто, било шта, у било којој уметничкој категорији, морате да будете сигурни да не промовишете нешто што није Европско или чак и анти-европско (нпр. порнографију, промискуитет, употребу дрога, нихилизам, абортус здраве европске деце, рок енд рол начин живота, феминизам, хомосексуализам, пирсинг, превару, не-традиционалне тетоваже, сериску-моногамију, итд.). Исто тако, никада не користите не-европску терминологију (нпр. „Сатана“ или друга имена из библије) или референце (нпр. не-европски митови). Немојте никада чак ни да спомињете имена наших непријатеља у својој уметности; наши непријатељи нису важни у овом контексту, као и све оно што ураде и кажу, и ако их не спомињете у својој уметности не постоји начин да они нападну исту. Увек се побрини да будеш добар европски узор; буди слободан да нападаш наше непријатеље ако хоћеш, само немој то да радиш у својој уметности.
Како би европски музичари требало да изгледају;
Bragi_by_Wahlbom   troubadour_jpg
skald
Ако се успешно саживиш са овим, требало би од сад па надаље да своју уметност сматраш Скалдичном; као уметност која промовише европске идеале и само њих.  Позитивном европском пропагандом! Онда ћемо моћи заједно да промовишемо нешто што не могу да изврну, перветизују или злоупотребе. Нешто 100% европско. Европски Блек Метал под-људи и остали дегенерици ће или довести се у ред и поново постати прави људи и придружити нам се, или ће покрити се срамотом и бити одгурани све даље и даље на периферију, где припадају-онда ће наша полиција моћи да се позабави њима као и другим вештачким Јеврејима и пропалицама. Ако било ко од под-људи не успе да се доведе у ред а ипак покуша да се придружи нама и нашој „уметничкој револуцији“, једноставно га нећемо пустити.
Исто тако као што су жене држале традицију живом, то су радили и скалдови, бардови и трубадури у прошлости, исто би требало да раде уметници данас. Наш главни циљ није да обезбедимо профит и друге личне користи, већ да промовишемо традицију, вредности, идеале и божанства наше сопствене културе! Слава је једино добра зато што ојачава твоју Hamingju и што је још више важно омогућава ти да боље промовишеш нашу традицију, вредности, идеале и божанства у нашим народима! HailaR WôðanaR! HailaR Bragan!
Burzum.org1
Превео са енглеског Александар Маслар

Нема коментара:

Постави коментар