недеља, 30. јун 2013.

Агресија

Агресија – Варг Викернес

Као прво, желео би да нагласим у овом контексту, да није важно колико сте способни, велики, јаки, и вешти као борац, ствар је у томе да је агресија та која ће вас учинити победником! Способност да само нападате и наставите да нападате, све док не победите у тучи, јесте изузетно важно. Игноришите бол и повреде које су вам нанете, и побрините се да на најбруталнији начин нанесете што више бола и повреда вашем супарнику, него што он вама то учини – и уколико будете агресивно, вероватно ћете то и постићи. Никада не толеришите чак ни саму помисао на пораз. Туча није готова све док ви не победите! Ви о својим повредама можете да размишљате и када се туча заврши.

Бити агресиван такође значи то да ви не чекате другога да вас удари; када видите да ће бити проблема, ви тада преузмите иницијативу – и то учините што агресивније. Тако ћете постати победник. Није важно колико је способан, велики, јак, и вешт ваш противник као борац, он неће моћи да издржи уколико га ударите вашим лактом неколико пута у главу, нос, или вилицу. Игноришите остатак његовог тела; фокусирајте вашу агресију ка његовом ка његовој глави! Нормално, у уличној тучи – јер је вероватно агресивнија од осталих.

Постоји толико тога што се може рећи у овом контексту, али мислим да сте схватили моју поенту; агресија је кључ ка успеху! То значи да ми морамо да гајимо агресију у нама, у нашој деци, па чак и у нашим женама. Научите себе и њих да реагују на опасност, па чак и на могућу опасност и то са агресијом!

Уколико европска омладина не постане агресивнија, тада ће данашња Европа какву познајемо, бити сасвим изгубљена. Агресија није само кључ успеха код индивидуалне туче песницама, већ и у борби за целу Европу!

Прво удари, после постављај питања! Уколико сте у недоумици: нападни! Боље се сачувати, него се жалити.


Слични текстови се могу прочитати овде, овде и овде.


Нема коментара:

Постави коментар