недеља, 30. јун 2013.

Расизам III

Расизам III
Варг Викернес

Неки доказују како Европски човек заиста има превише светлу кожу за његово добро, а неки чак тврде да нема шансе да Мајка Природа икада више било које људско биће на овој планети учини тако светлим! У још мање интелигентној тврдњи, ми такође можемо чути људе како расправљају о нашој кожи, која је наводно превише слаба и да ми превише лако добијамо опекотине од Сунца, али свака таква тврдња била би исмејана у свакој култури која је способна да произведе нешто једноставно као што је то одећа.

Увек се може расправљати о томе како је наша кожа превише светла за ову планету, и да сигурно потичемо са неке друге планете која је далеко мање осунчана али – можда мање интригантно – право објашњење за светлу кожу је вероватно просто, као и локација и клима у Европи. То савршено има смисла за Мајку Природу, која нас је направила тако светле, јер мис нисмо живели само у мрачном делу света, већ и у хладној клими. Моја жена доказује да смо се ми вероватно мање облачили током (кратког) лета, што може да се објасни и зашто Скандинавци имају гола тела чак и дан данас, а затим су се „пунили“ са витамином Д због зиме, и морали су да имају ову светлу кожу, како би били у могућности то да чине у тако кратком временском периоду (ми и данас то радимо).

Ово такође објашњава зашто деца и жене имају светлију кожу и косу него што то имају мушкарци (јер деци је потребно више витамина да нарасту, а женама је потребно више витамина док су трудне), као што је то показано од стране моје жене на Atala.

Друга ствар коју је моја жена предложила, јесте то да наша кожа није само орган, него у ствари веома важан метафизички сензорски орган; који региструје додир и температуру, али уколико погледате у повест, једино људи са светлом кожом су одувек гледали ка звездама, правили мапе од звезда, и чиниле им се интеренсантне (и да, ти који су то чини у Сумеру и Египту, су такође имали светлу кожу). Зашто? Можда зато јер су једино људи са светлом кожом могли да приме сигнале (радијације) са звезда/божанстава? Зато што је само његова кожа довољно осећајна да прими те сигнале! То такође може да објасни због чега обојене расе имају празнину код било какве маштовитости и стварне креативности, и само имитирају оно што други ураде у креативном смислу. Најбоље што они могу да ураде јесте да копирају шта други раде, али никада не могу да смисле нешто ново. То можете сасвим јасно да видите у музици, где су они измислили читав жанр базиран на крађу („семпловање“) музике, или једноставно звуче као остали, затупљујући је и представљајући је као њихову.

Тако да можда сва наша јединствена, метафизичка снага, произилази из те чињенице јер је наша кожа осећајна, танка и светла?

Други разлог у овом контексту јесте тај да, ако наша људска врста у једном тренутку буде приморана да напусти планету Земљу, у потрази за новим домом, шта мислите ко ће једини да преживи путовање кроз пространи и са ниским интезитетом Сунца у празнини Свемира? Да; само они са веома светлом кожом могу да преживе дуго времена тамо негде горе. Чак и најмањи наговештај боје у нашој кожи би проузроковао пропаст у Свемиру! Уколико људска раса, створена од различитих људи и пољу-људских врста, буде толико глупа, да се сви људи измешају у једну говњиву браон масу, тај излаз из овог умирућег света би био немогућ. Осим уколико не буду имали „Спејс Шатл“ (Свемирски транспортни систем) довољно велики да понесе тоне и тоне витамина Д, и наравно – неке Европљане способне да саграде бродове за почетак (...и да; свако у нашем свету ко је послан у Свемир са „Спејс Шатлом“, користио је Европске инжењере који су то све омогућили).

Такође, требали би да погледамо како би све потенцијалне технологије могле да пропадну у будућности, и како ће сви они делови Европе у којима нема леда бити претворени у Рај за Европљане.

Ако је заиста довољан број Европљана монгролизован, као што Јевреји покушавају да постигну, наше друштво ће пропасти, само европљанин или не-европљанин, под утицајем европског човека, је у стању да подржи било који степен цивилизације.  Када Европљанин престане да подржава, напусти или се помеша са другим расама, цивилизација ће тада да се уруши комплетно или ће се претворити у нешто ужасно. Као доказ можемо да погледамо шта се десило Америчкој цивилизацији; бели човек, који их је научио свему, је нестао, а оно што је остало је примитивно, ритуално-канибалистичко терористичко друштво.

Нешто слично се десило у Сумерији, у Египту, у Долини Инда, у Ирану, у Кини, итд.

Да ли су ови људи способни да створе узвишену културу или да је униште сваку на коју налете?



Европски човек;



Допустите ми да урадим једно предвиђање; Без европског човека – нпр. Када европљан буде монгрелизован, и стога више не буде европљанин, свет ће тада да се спусти у апсолутни хаос и вратиће се на веома низак ниво технологије (нпр. као на онај у Средњем веку). У Европи, европљанин ће морати да преживи кратку промену – прелазни период, и после тога ће бити савршено безбедан, због једноставне чињенице јер улазимо у Ледено Доба, које ће блокирати улаз у Европу сваком коме није довољно светла кожа, јер једино европљанин или цивилизације под европским утицајем које ће вештачки производити витамин Д, омогућаваће црњомастој врсти да преживи у Европи, као што су и до сада то чинили. Глечери ће такође физички блокирати улаз од Италије преко целе Европе, или од Иберијског полуострва до Француске, тако да ће пролаз из Африке бити веома ограничен. Европа ће се расно прочистити, то је сигурно....

Наравно, до овога може и да не дође, уколико се Европа пробуди и нарасте отпор према јеврејском отрову. Ја се надам да хоће. Чистоћа европске врсте је нада за будућност, не само Европе, већ и за целу људску врсту.



Нема коментара:

Постави коментар