среда, 4. децембар 2013.

О Крипто-Јеврејима

О Крипто-Јеврејима


Варг Викернес
Често, отприлике једном недељно, добијем мејл или пар коментара од неке про-јеврејске особе са ултра-националистичким именом, која тврди да је Паган и Европљанин. Сви они се снажно залажу за савез са Јеврејима, због тога што су Јевреји “већ толико добри у борби против ислама и можемо много да научимо од њих”, или због тога “што су муслимани прави непријатељи” и сличних глупости. Они тврде да су муслимани ти који силују наше жене, који нас пљачкају, који краду од нас, који се множе као зечеви итд. – као и то да “наравно” ниједан Јевреј није крив за све ово.
Наравно, ми знамо да су већина ових про-јеврејски оријентисаних “паганских Европљана” у ствари Јевреји, тзв. прото-Јевреји, који покушавају да се инфилтрирају и да утичу на нас, да манипулишу нама. Остатак чине комплетни идиоти, незналице и будале – који не знајући, или чак знајући, раде у корист Јевреја.
Проблем свих нас је наравно тај, да велика већина људи, чак и Европљана, ако нису идиоти, нису ни “веома бистри”. Они лако падају на јеврејске лажи и лажи за Јевреје корисних идиота. Данас, највећа претња Европи вероватно нису анти-расисти или хиришћани или други интернационалисти, већ националисти који не успевају да усмере своју пажњу тамо где би требало. Хиљаде Европљана троше своју енегрију и време, борећи се против непријатеља који није чак ни од секундарног значаја; боре се против муслимана. Што је најгоре од свега, то раде раме уз раме са Јеврејима, као њихови савезници. Тако да су се они придружили нашем главном проблему и у ствари се боре за њих. Муслимански проблем је губљење времена, ако се прво не реши јеврејски проблем! Муслимани су као вода која капље из крова који прокишњава, а Јевреји су првенствени разлог што кров уопште и прокишњава. Нема поенте чистити кућу изнутра, док се кров не поправи. Борба против муслимана је Сизифов посао, због тога што се Јевреји старају да нови непријатељи све време плаве Европу. Сваки “избачени” муслиман, биће замењен са два нова, од стране Јевреја
Националисти који се боре раме уз раме са Јеврејима против ислама су вероватно највећа претња, због тога што регрутују велики број Европљана који би могли да се боре против праве претње Европи, Јевреја.
Муслимански злочини су лаки за уочавање; они силују наше жене, пљачкају нас, краду од нас, множе се као зечеви, али то је само кап у океану у односу на оно што Јевреји раде: они силују нашу децу, силују и наше жене (и у јеврејско-управљаној порно индустрији и бизнису проституције), користе наше институције (банке) да нас пљачкају и краду од нас, множе се као пацови, али раде и много више од тога: трују нас (са презервансима и другим ср****а у нашој храни), трују наше умове (забавом, едукационим системом, “уметношћу” итд.), уништавају нашу културу (промовишући хришћанство, социјализам и друге форме интернационализма), уништавају наш морал (промовишући “толеранцију”), уништавају нашу расу (промовишућирасно мешање) и тако даље. На крају крајева, они су ти који су, директно или индиректно, пустили муслимане у Европу, на првом месту и наставиће то да чине све док не будемо уништени. То је то; док Европа не буде робовска колонија Израела. Они су – са њиховом похлепом, њиховом индустријом генетски модификоване хране и њиховим нуклеарним оружјем – директна претња свим људским бићима на овој планети! Они немају неки заједнички циљ или план, они поступају овако због тога што је потреба да кваре, уништавају, прљају, утиснута у њихову трулу јеврејску крв. Они су раса криминалаца; ситних, трулих, окрутних, прљавих, ружних, узнемирујућих, пуних мржње, злобних, пакосних, злих мешанаца. Они су нешто најближе сатанском присуству, што имамо на Земљи. Друштва која су откривала њихову праву природу, увек су уништавала и њих и њихов утицај; ово је разлог зашто су током историје Јевреји увек били прогањани, где год да су се налазили. Њихова права природа је откривана и због тога су прогањани. Они који их нису уклањали су и сами били уништавани од стране Јевреја – овог канцера човечанства. Они су паразити, они уништавају своје домаћине хранећи се њима (осим ако при том не униште сами себе) – када то ураде прелазе на следећег домаћина.
Пре свега, борба против муслимана у Европи је самоубилачка, то је оно што Јевреји желе; желе европски савез против муслимана, који прете да заузму Израел. Желе да се међусобно слабимо, док они раде у сенци и јачају њихове снаге иза наших леђа!
Наравно, ми смо свесни чињенице да су и муслимани претња, са њимаћемо се носити када главна претња буде отклоњена. Наш брод тоне и морамо прво да поправимо труп, пре него што почнемо да бринемо о сломљеном јарболу или крми – или о томе да ли треба или не треба да офарбамо палубу. Рад на површинским поправкама или побољшањима је глупост; прво морамо да спречимо потонуће нашег брода!
Муслимани нису стварна претња; носили смо се са њима и њиховим нападима на Европу и раније. Они немају шансе против нас! То је разлог зашто су на првом месту прибегли тактици масовне имиграције и “освајања већином”; они немају шансе да победе у рату против нас. Како год, јеврејска моћ је једино што им омогућава да спроводе ову стратегију. Јевреји и њихове слуге их штите. Они их увозе и они их пуштају да се размножавају као зечеви – док се са друге стране претварају да се и они боре против ислама у Европи. Не боре се; они (и њихови савезници, отомански Турци) су једини разлог што је ислам уопште и у Европи.
Ако сви националисти Европе ово схвате и уједине се против правепретње Европи, победићемо за тили час, а и муслимани ће бити протерани из Европе.
Извињавам се што пишем о мрачним темама као што је ова, али морам ово да кажем. Очигледно, поново и поново; вероватно ћу да будем приморан да наставим, све док више не буде ни Јевреја ни муслимана у Европи – као ни европских издајица које их на било који начин подржавају. Не смемо да допустимо Јеврејима да се инфилтрирају и преузму једини потенцијални спас од њиховог јарма. Морамо да разоткријемо Јевреје свим нашим земљацима! Да пишемо њихова имена и цртамо њихове слике на свим зидовима Европе; ЈЕВРЕЈ ЈЕ ГЛАВНИ НЕПРИЈАТЕЉ ЕВРОПЕ! Сви други непријатељи су само резултат јеврејског деловања.
HailaR WôðanaR!
Јеврејски непријатељ:
The-biggest-Usurerbanking
der-strurmer-cartoon
boycott_german_goods
Превео са енглеског Александар Маслар

Нема коментара:

Постави коментар