среда, 4. децембар 2013.

Толеранција

Толеранција
Варг Викернес
Термин “толеранција” се користи, исто као и термин “слобода”, у анти-европској пропаганди. Бити толерантан је очигледно добра ствар. Бити толерантан је једини позитиван избор. Да; толеранција је оличење високо развијеном ума, мудрости и емоционалне зрелости појединаца.
Хомосексуалци, друге расе, мешање раса, друге религије, алтернативни животни стилови, атеизам, сва могућа уметност, све могуће политички коректне идеологије; ми теолеришемо све ово! Једина ствар коју не треба да толеришемо је наравно нетолеранција…
Јеврејски пропагандни слоган:
Tolerance does not mean tolerating intolerance
Да, бити нетолерантан је веома лоше, ако сте нетолерантни премабило чему (осим нетолеранције), можете исто тако да почнете да се понашате и говорите као неки простак, зато што сте у њиховим очима баш то: необразован, емоционално инфантилан, глуп и игнорантан простак.
Јеврејски пропагандни постери:
Tolerance (1)
tolerance_coexist
tolerance
Слобода да… и ово апсурдно схватање толеранције је оно што што је у великој мери изазвало ово расуло у Европи. Када су сви слободни да раде скоро све што пожеле, а сви остали би требало то да толеришу, неће проћи много времена док цело друштво не упадне у – извините на изразу – дубоко с***е.
Бити толерантан уопште није обележје величине ума, или емоционалне зрелости и мудрости; то је једино обележје незнања и слабости, то је (са биолошке тачке гледишта) самоубиство и  потпуна глупост. Да; толерисати инвазију људи, који су све само не толерантни према вама; толерисати пуштање слободног уласка наших непријатеља, против чега су се наши преци борили хиљадама година; толерисати да се свакодневно и на сваком месту пљује на све што је здраво и нормално у нашем друштву је веома глупо, игнорантно, самоубилачки и пуно непоштовања према нашим прецима. Извињавам се, али ја, уместо на то, пљујем на толеранцију! 
tolerance (2)
Не толеришем да левичарски лудаци потпуно испарног мозга, који ни сами нису нимало бољи од Јевреја, пуштају да Европу преузму Јевреји и муsлимани. Не толеришем да муслимани (посебно они), али и други (укључујући и Европљане), силују европске жене на улици или на било ком другом месту, на било који начин и да им се то допушта поново и поново. Не толеришем да политичари прљају свету паганску институцију брака, дозвољавајући хомосексуалцима да се венчавају као да су нормална људска бића. Не толеришем прање мозгова европске деце подмуклим и анти-европским лажима. Не толеришем то да Јевреји, свештеници и други перверзњаци сексуално злостављају европску децу. Не толеришем то што Холивуд промовише промискутетност и глупоћу као највише женске идеале. Не толеришем то што јудео-хришћани граде њихове синагоге на нашем светом европском тлу! Не толеришем било шта што се дешава у Европи а против је интереса Европе. Толерисање било чега сличног јеиздајство и кукавичлук!
Извињавам се, али за мене је здрава толеранција, на пример, прихватање тога да и други праве грешке, прихватање својих пријатеља без обзира на њихове чудне и иритирајуће особине. Такве ствари могу да толеришем, а не муслиманску инвазију или јеврејско преузимање Европе! То је издаја, не толеранција! Не толеришете када вашу ћерку силује један или неколико мушкараца; светите се – ако то не урадите ви нисте човек, већ безвредна кукавица без имало Части!
Не, ја сам “примитиван” човек, али човек. Не савремен, бесполан мушкарац-жена, већ прави европски човек! Представљам оно што је нормално, што је некада било нормално; ја сам чувар и заштитник закона и реда, традиције и културе, вредности и врлина, расе и разума; Европе – не толеришем било шта што се супроставља овоме! HailaR WôðanaR! Лице нетолеранције:
IMG_8966
Превео са енглеског Александар Маслар

Нема коментара:

Постави коментар