субота, 14. децембар 2013.

Госпа Правда

Госпа Правда



Варг Викернес
Никад ништа не треба да се чита без музике у позадини, па ево је
Прошлог јула, моја породица је била подвргнута терору социјалистичког режима, који је тренутно (!) на власти у Француској. Моја породица је због тога, поред других ствари, претрпела и велике економске губитке, као што је објашњено овде. Из тог разлога сам затражио донације од добрих људи и до сада смо примили укупно 15883 евра преко bankeez-a и још око 3000 кроз банковне трансфере, чекове и готовинске донације. Веома ценимо све ово и желимо да се захвалимо свим онима који су донирали. Веома сте љубазни.
Goddess_of_justice
До сада смо потрошили на адвоката следеће суме:
1200 евра – Случај избацивања, када је г. Валс покушао да ме избаци из Француске због тога што имам различито мишљење од његовог, по питању неколико тема.
1200 евра – Да би повратио право да поседујем оружје.
1200 евра – Да би и Мари повратила право да поседује оружје.
2400 евра – Да би повратили ствари које нам је полиција узела у јулу.
6000 евра – Случај расизма и оправдавања ратних злочина и злочина против човечности (заказан за 3. јун, 2014. у Паризу).
600 евра – Путни трошкови мог адвоката.
2400 евра – Трошкови још једног кафканског процеса, који су против нас започели моји таст и ташта.
Потрошили смо још око 2000 евра на друге трошкове везане за ове случајева. Долази их још, вероватно је планирано да нас финансијски исцрпе и на тај начин нам измакну ослонац. Због тога што се малтретирање од стране француске владе наставља, оставићу отворену опцију за донације, али ћу да вам кажем да наша потреба за донацијама – захваљујући добрим људима који су већ донирали – није толико хитна. Веома смо захвални онима који су донирали. Не бисмо били у могућности да се одбранимо без ваше помоћи. Пуно вам хвала.
dangerousmanmencken
Последњих пет месеци је било веома грозничаво. Још једна негативна последица гоњења социјалистичког режима је та да нисам био у могућности да радим (уопште) на Бурзуму, ономе што нас издржава (и што је главни извор свих наших прихода), једино сам помало радио на MYFAROG-у. Тако да – да бих могао да храним и облачим своју децу – морам да дам томе приоритет.
Добијам доста мејлова са питањима о томе како гурамо. Могу да вам кажем да смо, после свега, добро – много смо захвални онима који су донирали. Очекујемо нашег трећег сина у касном децембру или раном јануару и наставићемо да радимо на музици, MYFAROG-у, Атала блогу,Ways of Yore блогу, као и на другим стварима.
Хвала вам на вашој подршци.
Желим вам да угодно проведете празник Јуле (Коледа)!
HailaR WôðanaR!
У међувремену: иза завесе се води интензивна битка између Госпе Правде и одређених политичара, овде у Француској….
Gerechtigkeit-1537
Превео са Енглеског Александар Маслар

Нема коментара:

Постави коментар