субота, 15. фебруар 2014.

Хирови Других

Хирови Других


Варг Викернес

Највећа лаж интернационализма је вероватно то да “трговина ствара мир”. Идеја је да ако тргујемо са другим нацијама, постајемо зависни од њих и из тог разлога, ни у ком случају, нећемо да имамо користи од вођења рата са њима. У стварности, трговина ствара ропство, због тога што мале нације постају робовске колоније већим, које због трговине могу да диктирају политику мањим. Када кажем веће нације, мислим на САД, ЕУ, Кину и до неког степена Русију, а оне преостале су мале… 

Надаље, међународна трговина доноси то да сви ми постајемо зависни од свих дешавања на овој планети. Ако САД жели да изазове или присили Северну Кореју да започне рат, то ће представљати озбиљан ударац не само САД или Северној Кореји, већ свим нацијама на овој планети. Наравно, цео свет има много више проблема него што их имају појединачне нације, тако да су појединачне нације изложене много већем броју проблема него што би у ствари требало да буду.
Националистичко друштво је “сурвивалиста” на националном нивоу; националистичка држава тежи да постане независна и што је најважније самодовољна. Тежи да постане слободна од хирова других нација, тј. да постане стварно слободна нација, стварно слободан народ, који није роб ни једном другом народу ни на који начин и може слободно да негује традицију, културу, интересе, привреду, науку, технологију и добростање сопственог староседелачког становништва.

Живимо у ужасно супресивним диктатурама, где малобројна “елита”, која размишља на јеврејски начин, одлучује о свему, али можемо лако и на легалан начин да се ослободимо хирова и правих и вештачких Јевреја, као и глобалних догађаја ван нашег комшилука. Када САД нападну Кореју, цена хране ће нагло да скочи, али ако гајимо и производимо сопствену храну, то неће имати толико велики утицај на нас. Само они који одлуче да живе у сагласности са вољом јеврејских владара, трпеће због овога. Ако се светска економија сруши, то неће имати толико велики утицај на нас ако смо у великој мери самодовољни и набављамо оно што сами не производимо трговином са другима који су и сами попут нас, уместо да користимо услуге трулих Јевреја (такозваних корпорација). Ако не узимамо кредите, неће нам бити битно колика је камата. Ако не користимо професионалне услуге, већ помажемо једни другима, неће нам требати толико новца колико осталима. Ако имамо сопствене бунаре, реке и чиста језера, неће нам требати услуге јавног водовода. Можемо чак и да поставимо микро електране, ако желимо да имамо струју – али никако не смемо да узмемо кредит да бисмо то урадили! И вероватно оно најважније: нашу децу треба да школујемо код куће, да бисмо их спасили јеврејификације од стране најопаснијег пропагандног система Јевреја. Ако вам то није дозвољено у вашој земљи, Преселите се!

Интернационалисти су јеврејски тирани, који желе да доминирају над вама и вашим животима и ако сте Европљанин, натерају вас у оно што је у основи расно самоубиство; али ми лако можемо да избегнемо ово! Реците не свему што вам они понуде и изградите сопствену слободу. Можете то да урадите, а ако не успете, покушајте поново. Тражите помоћ од других Европљана, који су бољи у томе од вас, наравно да ће да вам помогну. Европљани су добра људска бића, добра до сржи, а ако то нису то је само због тога што су под не-европским утицајем.
Када сам планирао изградњу наше куће, размишљао сам и о томе на који начин могу да помогнем мање срећним Европљанима и да ли би било могуће да изградим куће и за њих на нашем имању, или бар мале колибе са само креветом. Плашим се да нећу бити у могућности да помогнем другима колико бих то желео и покушавам да правим залихе ствари које можда неће користити мени или мојој породици, већ које ће да нам користе у помагању другима. Због чега све ово радим? Због тога што сам Европљанин, а Европљани су такви.

Свет какав данас познајемо, ускоро ће да буде историја. Не може да настави на овај начин, када би га поредили са људским бићем, он би био веома ментално и физички заостао мешанац, кога вештачки одржавају у животу. Што пре умре, то боље. Ми можемо да будем ти који ће да извуку утикач, искључујући се из јеврејског система. Он треба нас, више него ми њега. Жалим Северно-Корејанце који ће ускоро да пате, због јеврејске агресије. Ако победе преузеће и њихове банке, после њих и банке Ирана и Сирије, баш као што су то урадили са банкама Ирака и Либије. Ми им нећемо помоћи у томе ако се ослободимо из њихове власти. А можемо то да урадимо. Наравно, да бисмо то урадили потребно је нешто напора, али лако можемо то да урадимо. Једноставно то урадите. Лично нисам добар у томе, али сам чак и ја успео. Ако свет данас изгуби светло, једноставно ћу да укључим своје сопствено, које сам направио сам и да наставим да живим – срећно. 

HailaR WôðanaR!

Превео са енглеског Александар Маслар




http://thecallofthule.wordpress.com/2014/02/14/%D1%85%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B8-%D0%B4%D1%80%D1%83%D0%B3%D0%B8%D1%85/

Нема коментара:

Постави коментар