уторак, 4. фебруар 2014.

Вода која тече кроз Пукотине


 Вода која тече кроз Пукотине



Варг Викернес

За почетак мало музике SaveFrom.net која има позитивно чаробњачко деловање на ум читаоца…

Као пасионирани RPG играч, када гледам људска бића, размишљам о њиховим статистикама, које би имали да су RPG ликови; они нпр. могу да буду: спретни, харизматични, интелигентни, снажни, снажне воље и снажне конституције. Базирана на њиховим атрибутима и пар других фактора је њихова способност да буду мање или више отпорни на различите врсте напада; нпр. отров, болест и чаробњаштво.

Као што знамо, нема те количине разума или чињеница, која може да утиче на ум анти-расисте, интернационалисте испраног мозга (запрљаног мозга). Њихови мозгови су неприступачни за разум и чињенице. Неће видети стварност, чак и ако их удари у лице. Имају неку врсту супер-отпорне модификације, која спречава све покушаје који их терају на размишљање, чак и на тренутак.

Зашто? Па, мислим да је то због тога што њихове емоције надвладавају сваки разлог и разум. Све оне ципеле, скупљене од немачких грађана после рата, које се данас користе у нпр. музеју у Аушвицу, како би трауматизовале младе европске школарце, имају толико снажан емоционални ефекат на њих да се сваки разум и разлог везан за овај контекст, одбацује. Они су жртве свакодневног емоционалног силовања, које се спроводи путем јеврејске индустрије забаве, јеврејског школског система и јеврејских медија, што их оставља неспособне да прихвате икакве чињенице. Уместо да саслушају шта имате да кажете, када покушавате да их уразумите, они полуде, моментално све одбаце, одбијају да вас саслушају, почињу да вас псују (“ти си нациста”, “ти си расиста!”) и нападају на све могуће начине. Они су емоционално силовани, они су у потпуном емоционалном хаосу! Са ниједном другом групом људских бића на овој планети, није толико немогуће разговарати о било којој теми, нису толико онемогућени да слушају и прихвате просте, једноставне и чврсте чињенице.

Пре него да покушавамо да просветлимо ова сломљена људска бића, треба да покушамо да их депрограмирамо, путем њихових емоција. Њихове логичке функције доживе кратак-спој и престану да функционишу у тренутку када изнесете ове теме, тако да не можете да их уразумите. Треба да пустите да се истина и стварност увуче у њихове умове тихо и тајно, манипулацијом њихових емоција.
Наравно, исто тако бисмо могли да их оставимо да их гавранови поједу, када буде дошла кризна времена, а они везаних очију ушетају у сакаћење. Али ја верујем да, све док још увек можемо, треба да покушамо да спасимо европску олупину, да спасимо што их је више могуће. И многим добрим људима је исто упрљан мозак, због тога што су их околности оставиле рањивим према тој опасности. Било би штета не спасити их од сигурне и понижавајуће пропасти, у коју ће сви ови леминзи ускоро ушетати. Посебно су деца вредна спасавања. Она су невина, чак и ако су упрљаног мозга.

Емоције које је најбоље користити у овоме, наравно су оне везане за понос; нпр. ком Норвежанину неће засузити очи и неће осетити понос у срцу, када чита о успесима Фритјофа Нансена? Част наших предака може да призове чак и људе са највише укаљаним мозговима у наше редове, за веома кратко време!

Надаље, на њих можемо да утичемо путем уметности; без обзира на то колико мисле да сте лоши, не могу да не признају да постоји нешто добро у вама, када виде лепоту коју сте створили својом уметношћу! Ово ће отворити тај зид од дебелог камена и оставити бар малу пукотину, пустити бар мало светлости да обасја њихове умове. Колико њих је отворило своје затворене умове гласовима наших предака због Бурзума? Знам многе који јесу и веома сам поносан што могу то да кажем.

Будите искрени, будите добри, будите учтиви и када разум није довољан, призовите их путем њихових емоција. Сви добри људи ће чути зов предака и реаговати позитивно на њега.

Ако постоји пукотина у зиду, вода (емоције) ће временом срушити зид и дозволити поново разуму и чињеницама слободан приступ. И као што знате, ми смо у праву, истина је наша, ми поседујемо чињенице – тако да када зид буде срушен, не долази у обзир да било који нормалан Европљанин буде на страни злокобног јеврејског непријатеља.

Европски богови и богиње ће нам помоћи. Више него што било ко може да помисли; божанства су стварне и моћне силе, које ће да окрену плиму у нашу корист. HailaR Bragan (Bragi)! HailaR WôðanaR (Ôðinn)!

Превео са енглеског Александар Маслар


http://thecallofthule.wordpress.com/2014/01/29/%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D1%98%D0%B0-%D1%82%D0%B5%D1%87%D0%B5-%D0%BA%D1%80%D0%BE%D0%B7-%D0%BF%D1%83%D0%BA%D0%BE%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B5/

Нема коментара:

Постави коментар