субота, 15. фебруар 2014.

Да ли расисти имају потешкоћа?

Да ли расисти имају потешкоћа?



Варг Викернес

Изворни текст


 http://www.youtube.com/watch?v=VHcro74fYGY


Да ли расисти имају потешкоћа? Према Der Spiegelu, имају. Као што сви знамо, што више непријатеља прича срања о некој особи, веће су шансе да је стварно у праву, да је добар човек и да је важан за нашу сврху. На исти начин, ако сте у нашем тиму у пробудите се једног дана знајући да нико из дугоносих медија није причао срања о вама, вероватно нисте учинили довољно претходног дана за нашу сврху.

Наравно њихов проблем је тај, да када причају срања о нама, они само промовишу наше идеје, из разлога што данас већина у Европи већ зна да су – опростите на изразу – пуни гована. Тако да ме Der Spiegel назива “Скандинавац В.”, из разлога да нико не би гуглао моје име и открио шта заиста тврдим.
Њихов чланак је – наравно – ђубре, све што раде је то, да тврде да је моја теорија – или пре теорија моје жене (погрешно приписана мени од стране Der Spiegel часописа) – погрешна.
Моја жена је пажљиво изучила стварне научне податке о овој теми, са аутистичном прецизношћу и открила да су подаци намерно погрешно интерпретирани од стране научне заједнице (осим од оних научника о којима никад ништа не чујемо, због тога што тајно подржавају моју жену, не излазе у јевност због страха од гоњења). Подаци наводе на само један закључак: да смо ми – Европљани – заправо Неандерталци, са нешто Хомо сапиенсових гена (тј. гена Африканаца). Уопштено говорећи, више таквих гена има у тамнијој европској популацији, а мање у светлијој. Исто тако, подаци савршено јасно показују то, да имамо више тога заједничког са Азијцима него што имамо са Африканцима, са генетског становишта, из разлога што и Азијци имају доста неандерталског ДНК. Африканци немају.

Чињеница је да такозвани “расисти” немају потешкоћа ових дана; са друге стране, такозвани “анти-расисти” имају. Због чега? Због тога што научни докази показују да је човечанство, не само састављено од различитих људских раса, већ и од различитих људских врста – и да Европљани нису од исте врсте као други. Као што знамо са часова биологије, мешање различитих врста доводи до веома озбиљних негативних ефеката, као што су опадање плодности, проблеми раста, генетске болести итд., а то заправо прави потешкоће тзв. анти-расистима. Да, анти-расисти имају толико потешкоћа да улажу екстремно много труда да прикрију чврсте доказе, као што су подаци о Неандерталцу. А теорија нашег неандерталског порекла је као торпедо у прамац њиховог анти-расистичког циља.
Сада, када сам ово изрекао, желео бих да потпуно јасно нагласим да ја – ми – нисмо ти који су расисти. Пре свега, све што желимо је очување наше европске врсте, после тога и разноликости целог човечанства. Са друге стране, они дају све од себе да униште разноликост и помешају све људске расе, све људске врсте и сва људске културе, све док не остане само један створ мешанац, који не може да им пружи отпор када крену да освајају наш свет.
Када Der Spiegel напада ову теорију више него што напада мене, то раде из разлога што им ова теорија представља озбиљну претњу, тренутно много већу претњу неко било која теорија. А она се шири. До сада већ многи знају истину, покушавају да спрече ширење пре него што буде прекасно, пре него што њихов “анти-расистички” план буде заувек покварен.
Више о томе шта је моја жена пронашла, можете прочитати овде: atala.fr.
Пре него што завршим: слика Неандерталца коју познајемо је насликана од стране свештеника у 19. веку, који су били чврсто решени да прикажу европску културу примитивном и подљудском, у поређењу са коренима хришћанства, хебрејске културе из Азије. Неандерталац није изгледао тако. Изгледао је овако:

2-romes-enemies-ii-gallic-and-british-celts[1].preview reE gaulsandreykarashchukbo.preview  RRC-448-2-Obverse

Превео са енглеског Александар Маслар




http://thecallofthule.wordpress.com/

Нема коментара:

Постави коментар