субота, 15. фебруар 2014.

Због чега Традиционална Породица?

Због чега Традиционална Породица?



Варг Викернес

Социјалистичке европске државе желе да њихови грађани зависе од државе што се тиче свега. Желе да нас направе својим робовима, без слободе да размишљамо како желимо, али и без слободе да живимо на начин на који желимо и радимо шта желимо. Ми смо њихова својина; робови. Да би ово остварили, поред других ствари, они морају да униште и нашу природну подршку, нашу традиционалну подршку, нашу сигурносну мрежу у опасним и тешким временима: породицу.
Тако да је породица њихова прва мета. Они промовишу хомосексуалност. Одбијају да користе термине као што су “родитељи” у ТВ емисијама за децу, већ говоре “они који се брину о вама”. Промовишу усвајање не-европске деце. Труде се да осигурају то да деца не буду одгајана од стране својих мајки и очева, већ пре свега и углавном од стране обданишта, школа, телевизије и сл. Кроз психологију промовишу идеју да су сви очеви потенцијални сексуални напасници сопствене деце, као и то да су и све мајке опасне и потенцијалне убице сопствене деце. Промовишу заједнице у којима појединци који нису у сродству живе заједно. Дискредитују важност гена. И тако даље. Све ово се ради како би се уништила традиционална породица.

Када ствари крену лоше, као што су и кренуле, можемо да видимо како самохрани родитељи, посебно стари мушкарци и жене самци, као и сви остали који немају подршку својих породица, пате и муче се много више него други који још увек имају добру, јаку, традиционалну породицу око њих.

Нормално стање у будућој Европи, услед рада Јевреја и њихових европских лакеја:

RIOTS777Y77

Такође ћете видети да су они који живе у градским областима, много више рањиви и зависни од помоћи државе да би преживели, него они који живе у сеоским областима. Не могу да узгајају ни једну врсту хране, домаћих животиња, не могу да лове, траже храну у природи, не могу да учине било шта да би се прехранили до да купе храну у радњи – или краду од других. Ово друго је то што ће “мултикултуралистичке” банде да раде, када постану гладне а не буде хране, или је буде сасвим мало… А шта ћете да радите када не буде струје неколико дана заредом? Како ћете да се грејете без дрва? Како ћете да кувате?

Ако желите да преживите будућност, потребни су вам легално оружје и муниција, храна и друге залихе, исто тако и сигурно уточиште. Али вам такође треба и добра европска породица; традиционална породица. Ако формирате такву породицу, постоји веома мало тога што социјалисти и њихове заступничке армије “мултукултуралистичких” криминалистичких банди, могу да ураде да вас униште. Побрините се да се скрасите у малим одалистичким заједницама, у сеоским областима, са бар још неколико одалистичких породица и дајте све од себе да им помогнете и подржите их. Ако сви то урадимо, то ће бити довољно да обезбеди да више нас него њих преживи кризу. Они који слушају њих, доживеће своју пропаст у будућем хаосу. Они који служају оно што овде говорим, имају доста веће шансе да преживе.

Побрините се и да набавите доброг пса чувара, или неколико њих. Они ће да вас упозоре на време, на приближавање “мултикултуралистичких” банди силеџија и пљачкаша. Ако будете нападнути, ослободите се од свих моралних задршки и побрините се да непријатељ запамти да су Европљани увек били најбољи ратници на свету! HailaR WôðanaR! 

Превео са енглеског Александар Маслар



Извор: 

http://thecallofthule.wordpress.com/2014/02/10/%D0%B7%D0%B1%D0%BE%D0%B3-%D1%87%D0%B5%D0%B3%D0%B0-%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D1%86%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D1%86%D0%B0/

Нема коментара:

Постави коментар