субота, 15. фебруар 2014.

Ломача

Ломача


Варг Викернес

На који начин свако од нас може да допринесе трајном опстанку европске врсте? Наравно, већ дајемо све од себе да раширимо истину у вези са толико ствари, о којима нам свакодневно лажу наше владе; многи од нас су довољно привилеговани да буду самодовољни и на тај начин мање допринесу капиталистичкој потрошачкој трци модерног света; многи од нас су се венчали и имају европску децу (што више то веселије); многи од нас се активно припремају за одбрану Европе (када за то буде потребе). Многи доприносе и на друге начине, да би осигурали будућност (биолошке) Европе. Да ли можемо да урадимо више?

reBreA

Организације су добре, али исто тако и ахилова пета сваког покрета; лако могу да буду инфилтриране, исто тако и забрањене, чак и криминализоване, као и злоупотребљене од стране непријатеља у пропагандне сврхе. На пример, Национални Фронт је био велика нада Француза, као и других, али њихов вођа је данас (буквално) у кревету са полу-Јеврејем, а њихов главни човек за односе са јавношћу је Јевреј. Сигуран сам да ће временом још више овог отрова продрети у ову организацију, тако да је НФ већ сломљен и направљен безопасниним за јеврејске непријатеље Европе – осим ако се наравно не уразуме и избаце све те пацове. Мада, сумњам да хоће. Тако да су Јевреји слободни да наставе са својим силовањем Француске, чак и ако НФ добије све изборе. Радиће то на други начин, али ће наставити да силују Француску, јер су још увек тамо, још увек вуку конце.
Видимо да се промене дешавају у медијима: све више и више Јевреја долази на значајне позиције, позиције директне контроле. Због чега? Можда због тога што Јевреји, у овом тренутку, поседују довољно моћи да могу да вуку своје потезе отвореније? Погрешно! То је због тога што је многим европским новинарима мука од тога да им Јевреји, све време, говоре шта да раде и шта да пишу. Многи од њих се буне, не на сав глас али се ипак буне, а то је довољно да Јевреји почну да паниче, више не верују ни једном “гојиму”! Осећају да морају да убаце своје на најважније позиције, због тога што су свесни чињенице да могу да верују само својима, што се тиче наставка ширења свог јеврејског отрова. Оно што уствари желим да кажем је то, да постаје све теже и теже за Јевреје да нађу Европљане, који су вољни да раде за њих. Другим речима, за њих постаје све теже и теже да се инфилтрирају у наше покрете и организације, ако имамо веома стриктну расну политику. Отуда овај пост.

reGreH

Како онда да се организујемо? Одговор је веома једноставан: локално. Можете да се инфилтрирате у клуб, организацију, компанију, форум и у толико тога другог, али тешко да ћете успети то да урадите са племеном, које чине људи који сличе једни другима, познају једни друге, брину једни за друге и живе близу једни других – у неку руку, племе је једна велика фамилија.

reCreD

Најчешће се чини да се ја припремам само за најгори могући сценарио, али се уствари припремам за сваку могућност. Свет у којем живимо се мења и то веома брзо, тако да је боље да све време будемо спремни да се прилагодимо новим ситуацијама, да будемо спремни да променимо свој план у тренутку, а ипак будемо у могућности да превладамо. Новинари у јеврејским медијима, могу у сваком тренутку да почну да саопштавају истину. Многи од њих то и желе. Полиција у било ком тренутку може да се склони у страну, када масе почну да марширају да “ухвате” председника Француске. Многи од њих то и желе. “Француско пролеће” је непредвидиво. У сваком тренутку можемо да очекујемо да видимо експлозију анти-јеврејских осећања у Европи, могуће изазвану екстремном немаштином, у коју су Јевреји и њихова похлепа, сатерали Европу. (прим. прев. Mарш SaveFrom.net кроз Париз од пре неколико дана.) Ово ће имати многих позитивних последица за Европу. Дубоки и древни бунари Европе, могу да се претворе у високе куле, светионике наде. Јеврејске куле од стакла, могу сваког тренутка да се изломе и падну на земљу и оставе за собом ништа, до гомиле смрдљивог крша.

reEreF
Без обзира шта да се деси, тешко да ћете постићи успех ако припадате покрету који је сачињен од појединаца расутих широм планете – или пре широм нашег европског света – који да би комуницирали и остали у контакту зависе од интернета. Само ће локални труд бити од значаја за вас, када се свет драматично промени. Само ће племе бити ваша права подршка, у тешким ситуацијама. HailaR WôðanaR!

Европа је још увек иста; расте из истих корена, храни се из истог земљишта, инспирисана је истим боговима и богињама, још увек има исту крв! Још увек смо исти:

IMG_7755


Превео са енглеског Александар Маслар


http://thecallofthule.wordpress.com/2014/02/03/%D0%BB%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D1%87%D0%B0/

Нема коментара:

Постави коментар