недеља, 22. јун 2014.

Der Process

 Der Process

09/05/2014
Варг Викернес
Извони текст

Прошле године, појединци из Француске владе, без судског налога, пустили су полицију да пуца у наша улазна врата, рано ујутро (уместо да су само покуцали на врата). Све док нису развалили врата и ушли, нису се представили као полицајци, али на сву срећу сам видео кроз прозор да се ради о њима. (Можемо само да спекулишемо зашто су ово урадили на овакав начин.) Ухапсили су моју трудну жену и мене, остављајући нашу уплашену децу – у то време су имала 2,3 и 5 година – на старање мом тасту и ташти, који су (према деци), уместо да их утеше, ударили најстарије дете и рекли им да нас никада неће видети поново.
Полиција нас је ухапсила без икаквих доказа против нас, такође и без судског налога. Нису нас оптужили за било шта , а докази, које су им политичари рекли да користе као оправдање за наше хапшење, су апсолутне бесмислице – што је полиција знала чак и пре него што нас је ухапсила. У међувремену, медији су нас представили као неонацисте и терористе, повезане са ционистичким терористом Андреасом Брејвиком. То су урадили по наредби истих политичара, који су и наредили да нас ухапсе.

Наш дом после хапшења:

IMG_8147 IMG_8145IMG_8143IMG_8141IMG_8139

Када смо пуштени из притвора, ослобођени свих сумњи, медијима је речено да више не говоре о нашем случају, што је већина и урадила. Тако да је слика о нама као о неонацистима и терористима великим делом остала у француској јавности…
Убрзо после пуштања из притвора, моја жена и ја смо добили децу назад, упркос напорима мојих таста и таште, који су написали писмо судији и покушали да нам их одузму. Хтели су да их задрже, да их поштеде “злог нацистичког” утицаја њихових родитеља и пошаљу их у јавну школу (ми школујемо своју децу код куће, што они очигледно не одобравају). Судија је наравно пресудио у нашу корист и нашој деци је дозвољено да се врате кући, после недељу дана раздвојености од нас.
После нашег пуштања, банка је без објашњења затворила наш рачун, а затим је то учинио и онлајн банкарски сервис, исто тако без објашњења и заувек нам онемогућио да користимо њихове услуге. Затим су исти ти политичари, који су наредили наше хапшење, почели да раде на мом избацивању из Француске, на основу тога што сам “претња за националну безбедност”. Судија је, поново, пресудио у моју корист. Коначно, политичари су одлучили да ме оптуже за (не шалим се): “оправдавање ратних злочина и злочина против човечности”, “анти-семитизам” и “расизам”, због мојих постова на Тулеанској Перспективи. Чували су доказе против мене, неких 900 страна податка, све до неколико дана пред суђење, па је мој адвокат морао да затражи да се случај одложи, на основу тога што нам није дата шанса са припремимо моју одбрану. Судија се сложио и одложио случај за 3. јун, ове године.
Тако да се процес наставља и ризикујем да добијем до 5 година затвора, због ствари које сам наводно објавио овде, на Тулеанској Перспективи. Да; до 5 година затвора у Француској, због писања на блогу… на енглеском језику, на серверу који се налази у САД.
Такво је стање у данашњој Европи: такозване “демократије” су заправо диктатуре, у којима они који имају моћ раде шта год желе, без последица. Да, по закону ми можемо да тужимо политичаре одговорне за наше нелегално хапшење, али они не дозвољавају да се то догоди, тако што нас непрестано за нешто туже, или терају друге да нас туже. На тај начин нас финансијски исцрпљују, остављајући нас без средстава да их тужимо. Наравно, није помогло ни то што имам таста и ташту који су једва дочекали шансу да казне своју ћерку што се удала за мене, тако што су покушали да нам отму децу (вероватно да их искористе за таоце у покушају да натерају моју жену да се разведе од мене). Тако да суђење од 3. јуна има смисла: желе да буду сигурни да никад нећу бити способан да их тужим. Видите, за одбрану ми је потребан адвокат, а адвокати су веома скупи. Не треба да ме осуде да би победили: уништавају моју способност да их тужим, на овај или онај начин. За њих је то ситуација у којој сигурно побеђују.
Зашто смо уопште и ухапшени, када нисмо урадили ништа лоше? Одговор је једноставан: они не желе да било ко говори против њих и њихових лудачких планова. Промовишем европску културу, заговарам добре европске идеале, вредности, традиције и идеје, а они не желе да то радим. Нити желе да било ко други то ради, а нико не жели да му пуцају у улазна врата, што су власти очигледно вољне да ураде, чак и када су трудне жене и мала деца у кући, чак и када нема никаквих доказа за било какве криминалне активности оних који су у кући… Другим речима: психолошки рат. Застрашивањем терају људе на ћутњу, тероришући мене и моју породицу. Терају људе да не промовишу нашу сопствену Паганску културу, како би им било лакше да је замене.
Зашто желе да замене нашу културу? Па… питајте њих…






Моји пријатељи са Scriptobloga су написали пост о овом случају, који је повезан са Facebook налогом за подршку, који охрабрује људе да се појаве 3. јуна, око 13:00, како би подржали мене и моју породицу против терора политичара из Француске владе. Надам се да ћу видети многе од вас тамо. Покажите појединцима из владе да не толеришемо њихово понашање, да се не плашимо!


http://thecallofthule.wordpress.com/2014/05/09/der-process/

Нема коментара:

Постави коментар