недеља, 22. јун 2014.

О Цивилизацији и Природним Стаништима

О Цивилизацији и Природним Стаништима



Варг Викернес
Изворни текст


Колико сте само пута чули хвале на рачун “цивилизације” и “цивилизованог” човека? Ови градитељи и становници градова се уобичајено славе као најнапреднији од људи. Да ли су? Да ли су стварно то били?

Прву познату (…) цивилизацију на овој планети, нису изградили Неандерталци, расно чисти Европљани; нити нордијски људи, о којима већина европских расиста има данас високо мишљење. Не! Саградила је популација мешанаца; у Месопотамији, Египту, Персији и у долини Инда. Касније су и Грци градили градове, али тек пошто су били довољно расно помешани да више не изгледају као Нордијци. Касније су и Римљани градили градове, али тек пошто су били довољно расно помешани да више не изгледају као Нордијци.

Данашња европска цивилизација је изграђена од стране “мешанаца”: Римљана. Да, ако сумњате, знајте да су сви градови, сва цивилизација у Европи, базирани и извиру директно из римске и јудео-хришћанске цивилизације. Расно чист Европљанин је био варварски и нецивилизован. Британија. Галија. Германија. Скандинавија. Балтика. Славија. Дакија. Аквитанија. Суоми. Скитија. Сарматија. Илирија. Тракија. И тако даље.

Ако мислите да грешим, размислите још који тренутак. За почетак, погледајте данашње градове: кога привлаче? Упоредите их са селом, па ми реците: где се налази највише мешанаца? Управо тако: налазе се скоро сасвим у градовима. И ако је на њима да бирају, скоро сви ће поћи да живе у градовима. Зашто? Због тога што је то природна средина за мешанца. Са друге стране, природна средина за расно чистог појединца је неискварена природа; недирнута, неукаљана, незагађена, дивља, опасна и прелепа. Ту скоро да не можете да наиђете на мешанце, а ако се то и деси, то је вероватно због тога што су их неки расно чисти појединци ту довукли са собом.

Цивилизације су ужасно самодеструктивне: временом ће све да падну. Све ће да оду доле у трагедији и оставиће за собом мртве или умируће грађане, елиминисане сопственом декаденцијом, злочином, глупошћу и дегенеративним градским животом, ништа мање и епидемијама. Оних неколико који избегну ове смртоносне замке, вероватно ће брзо да умру у природи, због тога што више нису способни за природан живот, после генерацијског живљења у “градовима”.

Највећу шансу за преживљавање пада цивилизације имају они који не живе у градовима: обично много расно чистији појединци који живе на селу, најближе што могу свом природном станишту: нетакнутој природи…

PS. Живиш у граду и мрзиш то? Па можда је тако због тога што ниси створен да живиш ту.

Зашто онда то радиш?…


http://thecallofthule.wordpress.com/2014/06/11/%D0%BE-%D1%86%D0%B8%D0%B2%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D0%B7%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%98%D0%B8-%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%BD%D0%B8%D0%BC-%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%88%D1%82%D0%B8%D0%BC/

Нема коментара:

Постави коментар